دریافت نوبت
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
لیست اخبار صفحه :5
فشار خون قاتل خاموش

فشار خون قاتل خاموش

بیماری که می تواند زمینه ساز بسیاری از بیماری های قلبی و عروقی شود. مشکلی که در صورت پیشگیری نکردن می تواند به مرور حتی باعث مرگ یک انسان شود. یک بیماری که گاه هیچ علامتی ندارد و تنها زمانی مشخص می شود که فرد را دچار یک مشکل یا بیماری اساسی کرده باشد. پرفشاری خون یا همان قاتل خاموش. همین یک عبارت کافی است تا به اهمیت پویش ملی سلامت که مدتی است در سراسر کشور در حال اجراست پی ببریم. فشار خون را تنها با غربالگری و بررسی دوره ای فشار خون می توان شناسایی و کنترل کرد. یعنی تمام افراد بالای 18 سال به ویژه کسانی که در خانواده خود افرادی با سابقه پرفشاری خون یا بیماری های قلبی عروقی دارند باید غربالگری شوند. اما برای اینکه بتوانیم پرفشاری خون را کنرتل کنیم باید ابتدا آن را بشناسیم. در این فیلم که توسط واحد آموزش سلامت بیمارستان فارابی تهیه شده فشار خون و اندازه گیری آن به زبانی ساده بیان شده است.

نکاتی ساده درباره تغذیه مناسب برای بیماران دیابتی

نکاتی ساده درباره تغذیه مناسب برای بیماران دیابتی

پویش ملی سلامت برای غربالگری دیابت و پرفشاری خون یکی از اقدامات بسیار موثری بوده که توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی و مراکز بهداشتی از آبان 1402 در سراسر کشور آغاز شده و تا به حال تعداد زیادی از هموطنان در این پویش شرکت کرده اند. برخی از افرادی که در این پویش شرکت کردند تا قبل از آن از میزان قند خون خود هیچ اطلاعی نداشتند. حال تصور کنید پزشک به شما بگوید دچار دیابت شده اید. واکنش شما به این موضوع چیست؟ قطعا تلاش می کنید تا با مصرف دارو و اجرای دستورات پزشک قند خون خود را کنترل کنید. اما مصرف دارو تنها راه مقابله با این بیماری نیست. یک بیمار دیابتی باید تلاش کند تا سبک زندگی خود را تغییر دهد. یکی از مهمترین نکاتی که در سبک زندگی فرد مبتلا به دیابت باید در نظر گرفته شود توجه به تغذیه مناسب است. با رعایت نکاتی ساده درباره تغذیه در دیابت در کنار مصرف دارو می توان این بیماری مرموز را کنترل کرد. البته توجه به تغذیه تنها ویژه افراد مبتلا به قند خون نیست و همه افراد باید نکات موجود در این فیلم که به همت واحد آموزش سلامت و تغذیه بیمارستان فارابی آماده شده را رعایت کنند.

تغذیه مناسب برای بیماران مبتلا به فشار خون

تغذیه مناسب برای بیماران مبتلا به فشار خون

پرفشاری خون را باید جدی گرفت. آن هم با رعایت دستورات پزشک و داشتن یک زندگی سالم. یکی از بخش های این زندگی سالم تغذیه مناسب است. به گونه ای که باعث افزایش فشار خون نشود. باید بدانیم چه مواد غذایی را مصرف کرده و از مصرف کدام یک پرهیز کنیم. مانند نمک که به بیماران دارای فشار خون بالا توصیه می شود تا از مصرف آن اجتناب کنند. اما دیگر چه مواد غذایی را باید مصرف کنیم؟ برای پاسخ به این سوال شما را به دیدن این فیلم که توسط واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمارستان فارابی تهیه شده دعوت می کنیم.

کلاس آموزشی خودمراقبتی دیابت و تزریق انسولین در بیمارستان فارابی برگزار شد

کلاس آموزشی خودمراقبتی دیابت و تزریق انسولین در بیمارستان فارابی برگزار شد

با تلاش واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمار بیمارستان فارابی و به مناسبت هفته سلامت بانوان و روز جهانی عصای سفید، پایگاه غربالگری ویژه بیماران این بیمارستان برپا شد. در این پایگاه علاوه بر ارائه خدمات غربالگری پرفشاری خون و پالس اکسیمتری، دکتر عباسی به آموزش خودمراقبتی و تزریق انسولین برای مراجعان پرداخت.

برپایی ایستگاه آموزش سلامت به مناسبت روز جهانی سالمند در بیمارستان فارابی
تاب آوری سالمندان در جهان در حال تغییر

برپایی ایستگاه آموزش سلامت به مناسبت روز جهانی سالمند در بیمارستان فارابی

به مناسبت فرا رسیدن 1 اکتبر و روز جهانی سلامت، به همت واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمار، ایستگاه غربالگری پرفشاری خون و پالس اکسی متری برای سلامندان مراجعه کننده به این مرکز برپا و تدابیر سلامتی و شش گانه های خودمراقبتی در دوره ی سالمندی به آنان و خانواده هایشان آموزش داده شد.

چگونه از دستگاه راهنمای بیماران بستری استفاده کنیم؟
خدمتی نوین از بیمارستان فارابی

چگونه از دستگاه راهنمای بیماران بستری استفاده کنیم؟

تصور کنید وارد جایی شده اید که هیچ آشنایی با آن ندارید. شاید اولین کاری که می کنید، پیدا کردن فردی باشد که بتوانید از او درباره جایی که هستید اطلاعاتی به دست آورید یا به دنبال تابلوهایی باشید که شما را در رسیدن به مقصد راهنمایی کنند. این دقیقا همان کاری است که واحد اطلاعات یک بیمارستان برای بیماران و همراهانی که اولین بار به آن مرکز مراجعه می کنند، انجام می دهد. حال فرض کنید برای عیادت از بستگان و آشنایان خود به یک بیمارستان مراجعه کرده اید. آیا راهی وجود دارد که خودتان و بدون مراجعه به واحد اطلاعات، از محل بستری بیمارتان مطلع شوید؟ پیشنهاد می کنیم برای پاسخ به این سوال فیلم زیر را تماشا کنید.

معرفی خدمات واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمار بیمارستان فارابی
آموزش سلامت یک مسئولیت اجتماعی است

معرفی خدمات واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمار بیمارستان فارابی

با راه اندازی واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمار در بیمارستان فارابی، کارشناسان این واحد بدون وقفه کار آموزش خود مراقبتی و پیگیری وضعیت بیماران پس از جراحی را انجام می دهند. این فیلم چگونگی ارائه این خدمات را نمایش می دهد.

نحوه استفاده از صندوق پرداخت الکترونیک بیمارستان فارابی
ایستادن در صف طولانی صندوق ممنوع!

نحوه استفاده از صندوق پرداخت الکترونیک بیمارستان فارابی

قرار گرفتن در صف های طولانی همیشه برای ما سخت و کلافه کننده بوده. حال اگر بیمار باشیم و در یک بیمارستان بخواهیم مدت طولانی نیز در صف انتظار پرداخت صندوق قرار بگیریم شرایط سخت تر هم خواهد شد. اما در بیمارستان فارابی برای این مشکل چاره اندیشه شده. استفاده از صندوق های پرداخت الکترونیک. در این روش که امکان آن مدت هاست در این بیمارستان فراهم شده، کافی است به یکی از این صندوق ها مراجعه کرده و به کمک دستورالعمل نصب شده در کنار دستگاه و به وسیله کارت ملی بیمار، هزینه مورد نظر را پرداخت کنید. این فیلم نحوه چگونگی استفاده از این صندوق ها را نشان می دهد.

تنظیمات پس زمینه