این واحد در طبقه اول ساختمان جدید بیمارستان و جنب بخش VIP واقع شده است.
کارشناس دفتر امور بین الملل: پیام امیدوار
تلفن: 14-55400003
داخلی: 2507
ماموریت
- تدوین و اجرای برنامه چهارساله بین الملل بیمارستان
- شناسایی توانمندیهای موجود در بیمارستان برای فعالیتها و برنامههای بینالمللی
- ظرفیت سازی و توسعه برنامههای بینالمللی در سطح بیمارستان
- همکاری در اجرای برنامه چهار ساله معاونت بینالملل دانشگاه در سطح بیمارستان
- انعکاس کلیه فعالیتهای بینالملل بیمارستان به مراجع مربوط در معاونت بینالملل دانشگاه
چشم انداز
آرمان و چشم انداز معاونت بین الملل بیمارستان فارابی بر پایه چشم انداز این بیمارستان و بر اساس الگوی ترازیابی برای ارائه خدمات، خلق دانش و فناوری و تربیت متخصص در مراقبت از بینایی در افق 1404 در منطقه تحت پوشش خاورمیانه و آسیای میانه تنظیم شده است.
لنزهای تماسی، با وجود راحتی در کاربرد، در صورت استفاده نادرست بهویژه خوابیدن با آنها، میتوانند خطرات جدی و جبرانناپذیری برای بینایی شما داشته باشند. از انواع عفونت ها تا آسیب شدید به چشم و بینایی. این مطلب، به عوارض خوابیدن با لنز و راهکارهای پیشگیری از عفونتهای ناشی از آن اشاره می کند.
در فصل تابستان، محافظت از چشمان در برابر نور شدید و اشعه ماوراء بنفش (UV) خورشید، به اندازه محافظت از پوست اهمیت مییابد. بیمارستان فارابی با تأکید بر اولویت پیشگیری، شما را با خطرات این اشعهها و ضرورت استفاده از عینک آفتابی استاندارد برای حفظ سلامت بینایی آشنا میکند.
دکتر مهدی خداپرست زواره، عضو هیئت علمی گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان فارابی میهمان برنامه به خانه برمی گردیم شبکه تهران صدا و سیما بود و درباره علل ایجاد پیرچشمی و راه های مدیریت آن صحبت کرد.
مشاهده ترشحات یا "قی" در چشمان نوزاد، دغدغه بسیاری از والدین است. از آنجا که نوزادان قادر به بیان مشکل خود نیستند، درک صحیح علل این ترشحات و آگاهی از روشهای مراقبت و زمان مناسب مراجعه به چشمپزشک برای حفظ سلامت بینایی آنها بسیار حیاتی است.
در راستای ارتقای شفافیت و کارایی مالی، جلسهای با حضور کارشناسان واحد درآمد دانشگاه علوم پزشکی تهران و مسئولان بیمارستان فارابی برگزار شد. هدف اصلی این نشست، ایجاد وحدت رویه در اخذ و یکپارچهسازی گزارشات مالی بیمارستان بر پایه سامانه HIS دانشگاه در بیمارستان ها از جمله بیمارستان فارابی بود.
در میان باورهای رایج، تصورات اشتباهی درباره سلامت چشم، روشهای درمان و زمان مراجعه به چشمپزشک وجود دارد که میتواند بینایی شما را به خطر اندازد. آگاهیبخشی و آموزش کافی دو عامل مهم برای کاهش سطح این گونه ای تصورات در میان مردم هستند. به همین دلیل برخی از این تصورات غلط در زمینه بیماری های چشم و راهکارهای پرهیز از آنان را در این مطلب آورده ایم تا به حفظ سلامت چشم هموطنان کمک کنیم.
بیمارستان فارابی در راستای ارتقای ایمنی بیمار و پیشگیری از عفونتهای بیمارستانی، کارگاه تخصصی "کنترل عفونت و آشنایی با ضدعفونیکنندهها" را برگزار کرد. به گفته شادی رضایی، سوپروایزر کنترل عفونت این مرکز، این کارگاه و دوره های آموزشی مشابه، با هدف افزایش دانش و مهارتهای کادر درمانی در محیط حساس چشمپزشکی و تضمین بالاترین استانداردهای بهداشتی برگزار میشوند.
با افزایش تمایل به نگهداری حیوانات خانگی، آگاهی از بیماریهای چشمی مشترک بین انسان و حیوان (زئونوزها) اهمیتی دوچندان یافته است. در این مطلب سعی شده تا علاوه بر معرفی بیماری های مختلفی چشمی منتقله از حیوانات به انسان، راههای محافظت از بینایی در برابر این عوامل بیماریزا نیز مطرح شود.
در مواجهه با ناراحتیهای چشمی، وسوسه خوددرمانی با قطرهها و پمادهای بدون نسخه یا تجویز قبلی، خطری پنهان برای بینایی شماست. گاهی این اقدامات به ظاهر ساده میتوانند پیامدهای جدی و گاه جبرانناپذیری برای سلامت چشمهای شما به همراه داشته باشد. توصیه می کنیم با مطالعه این مطلب از هرگونه خوددرمانی پرهیز کنید.