دریافت نوبت
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
لیست اخبار صفحه :4
فشار خون قاتل خاموش

فشار خون قاتل خاموش

بیماری که می تواند زمینه ساز بسیاری از بیماری های قلبی و عروقی شود. مشکلی که در صورت پیشگیری نکردن می تواند به مرور حتی باعث مرگ یک انسان شود. یک بیماری که گاه هیچ علامتی ندارد و تنها زمانی مشخص می شود که فرد را دچار یک مشکل یا بیماری اساسی کرده باشد. پرفشاری خون یا همان قاتل خاموش. همین یک عبارت کافی است تا به اهمیت پویش ملی سلامت که مدتی است در سراسر کشور در حال اجراست پی ببریم. فشار خون را تنها با غربالگری و بررسی دوره ای فشار خون می توان شناسایی و کنترل کرد. یعنی تمام افراد بالای 18 سال به ویژه کسانی که در خانواده خود افرادی با سابقه پرفشاری خون یا بیماری های قلبی عروقی دارند باید غربالگری شوند. اما برای اینکه بتوانیم پرفشاری خون را کنرتل کنیم باید ابتدا آن را بشناسیم. در این فیلم که توسط واحد آموزش سلامت بیمارستان فارابی تهیه شده فشار خون و اندازه گیری آن به زبانی ساده بیان شده است.

نکاتی ساده درباره تغذیه مناسب برای بیماران دیابتی

نکاتی ساده درباره تغذیه مناسب برای بیماران دیابتی

پویش ملی سلامت برای غربالگری دیابت و پرفشاری خون یکی از اقدامات بسیار موثری بوده که توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی و مراکز بهداشتی از آبان 1402 در سراسر کشور آغاز شده و تا به حال تعداد زیادی از هموطنان در این پویش شرکت کرده اند. برخی از افرادی که در این پویش شرکت کردند تا قبل از آن از میزان قند خون خود هیچ اطلاعی نداشتند. حال تصور کنید پزشک به شما بگوید دچار دیابت شده اید. واکنش شما به این موضوع چیست؟ قطعا تلاش می کنید تا با مصرف دارو و اجرای دستورات پزشک قند خون خود را کنترل کنید. اما مصرف دارو تنها راه مقابله با این بیماری نیست. یک بیمار دیابتی باید تلاش کند تا سبک زندگی خود را تغییر دهد. یکی از مهمترین نکاتی که در سبک زندگی فرد مبتلا به دیابت باید در نظر گرفته شود توجه به تغذیه مناسب است. با رعایت نکاتی ساده درباره تغذیه در دیابت در کنار مصرف دارو می توان این بیماری مرموز را کنترل کرد. البته توجه به تغذیه تنها ویژه افراد مبتلا به قند خون نیست و همه افراد باید نکات موجود در این فیلم که به همت واحد آموزش سلامت و تغذیه بیمارستان فارابی آماده شده را رعایت کنند.

تغذیه مناسب برای بیماران مبتلا به فشار خون

تغذیه مناسب برای بیماران مبتلا به فشار خون

پرفشاری خون را باید جدی گرفت. آن هم با رعایت دستورات پزشک و داشتن یک زندگی سالم. یکی از بخش های این زندگی سالم تغذیه مناسب است. به گونه ای که باعث افزایش فشار خون نشود. باید بدانیم چه مواد غذایی را مصرف کرده و از مصرف کدام یک پرهیز کنیم. مانند نمک که به بیماران دارای فشار خون بالا توصیه می شود تا از مصرف آن اجتناب کنند. اما دیگر چه مواد غذایی را باید مصرف کنیم؟ برای پاسخ به این سوال شما را به دیدن این فیلم که توسط واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمارستان فارابی تهیه شده دعوت می کنیم.

دیابت یا قند خون چیست؟

دیابت یا قند خون چیست؟

دیابت (قند خون) نوعی بیماری متابولیک مزمن است که به علت تخریب سلول‌های بتای پانکراس که هورمون انسولین تولید می کنند به وجود می آید. هورمون انسولین تنظیم کننده قند خون است و همین مشکل باعث افزایش قند در بدن می شود. حال اگر چنین مشکلی برای ما ایجاد شود چه باید بکنیم؟ چگونه قند خون را کنترل کنیم؟ بهتر است این فیلم که با تلاش واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمار بیمارستان فارابی تهیه شده را تماشا کنید تا به پاسخ این سوال ها یا سوال های مشابه در زمینه دیابت برسید.

برگزاری آزمون استدلال بالینی دستیاران چشم پزشکی این بار در بیمارستان فارابی
نظر رزیدنت ها درباره PMP

برگزاری آزمون استدلال بالینی دستیاران چشم پزشکی این بار در بیمارستان فارابی

آزمون استدلال بالینی (PMP) دستیاران چشم پزشکی بیمارستان فارابی دو سه سالی است که در مرکز جامع آزمون های الکترونیکی دانشگاه علوم پزشکی تهران واقع در مرکز طبی کودکان برگزار می شد. اما این بار با توجه به ایجاد زیرساخت های مناسب، این آزمون پنجشنبه 29 تیر 1402 به میزبانی بیمارستان فارابی اجرا و در آن دستیاران سال های 1 تا 4 چشم پزشکی با یکدیگر به رقابت پرداختند. همین موضوع بهانه ای شد تا روابط عمومی این مرکز گفت و گویی را با دکتر آرش میرمحمد صادقی، عضو هیئت علمی و مدیر برنامه دستیاری بیمارستان فارابی و تعدادی از دستیاران انجام دهد.

کمبود ویتامین D را جدی بگیرم!
روز ویتامین D3 در بیمارستان فارابی

کمبود ویتامین D را جدی بگیرم!

کمبود ویتامین D تاثیر به سزایی بر سیستم ایمنی بدن و عملکرد صحیح اندام ها دارد. یکی از این عوارض تاثیر بر راندمان کاری کارکنان است. با توجه به معاینات طب کار و آزمایشاتی که توسط واحد بهداشت حرفه ای از کارکنان در بیمارستان فارابی به عمل آمده، تصمیم گرفته شد در هر ماه یک روز را به عنوان روز ویتامین D3 مشخص و قرص این ویتامین در بین کارکنان توزیع شود. زینب چاوشی، سوپروایزر آموزش سلامت و فاطمه مقدسی، مسئول بهبود کیفیت بیمارستان فارابی در این فیلم توضیحاتی را درباره برگزاری این روز مطرح می کنند.

آشنایی با قوانین اداری بیمارستان فارابی
مختصر و مفید بیاموزید

آشنایی با قوانین اداری بیمارستان فارابی

واحد منابع انسانی بیمارستان فارابی به منظور آشنایی هرچه بیشتر کارکنان نو ورود این بیمارستان با قوانین اداری، اقدام به برگزاری یک کلاس آموزشی کرد. در این کلاس مواردی همچون آشنایی با رسالت و چشم انداز بیمارستان فارابی، قوانین و مقررات عمومی، مقررات اداری، ارتقا شغلی، ارزشیابی کارکنان و ارائه پیشنهادات توسط رضا کریمی کلایه، مسئول منابع انسانی بیمارستان فارابی مطرح شد که در قالب یک فیلم کوتاه جمع آوری شده است. علاقه مندان به ویژه کارکنان نو ورود با تماشای این فیلم می توانند با این قوانین و مقررات به خوبی آشنا شوند.

دکتر آرش میرمحمد صادقی: قسمت چشم پزشکی دوره کارآموزی دانشجویان پزشکی باید جدی گرفته شود
گفت و گو با برگزیده شانزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری

دکتر آرش میرمحمد صادقی: قسمت چشم پزشکی دوره کارآموزی دانشجویان پزشکی باید جدی گرفته شود

دکتر میرمحمد صادقی، دانشیار گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و برگزیده بخش فرایند برتر دانشگاهی در حیطه تدوین و بازنگری برنامه های آموزشی شانزدهمین جشنواره شهید مطهری در گفت و گو با روابط عمومی بیمارستان فارابی با تاکید بر اهمیت برنامه ریزی آموزشی برای دوره چشم پزشکی کارآموزان گفت: پزشک عمومی خط اول برخورد با بیماری هاست و برخی از مشکلاتی که ما در حوزه چشم پزشکی داریم ناشی از عدم اطلاع پزشکان عمومی از این حوزه است.

تامزرس: آسیب های چشمی ناشی از حوادث چهارشنبه سوری برگشت ناپذیرند
در آستانه چهارشنبه آخر سال 1401

تامزرس: آسیب های چشمی ناشی از حوادث چهارشنبه سوری برگشت ناپذیرند

در این برنامه تامز رس دکتر مهدی خداپرست زواره، رئیس بیمارستان فارابی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر علی طباطبایی رئیس بخش اورژانس این بیمارستان در گفت و گو با روابط عمومی این مرکز توصیه های مهمی را برای جلوگیری از آسیب های احتمالی چهارشنبه سوری مطرح کرد.

تنظیمات پس زمینه
Close menu