بدون کاغذ سریعتر هستیم
نحوه استفاده از صندوق الکترونیک انتقادات و پیشنهادات بیمارستان فارابی
امروز آن چه که بین سازمان ها و مراکز تفاوت ایجاد می کند، سرعت در ارائه خدمات و پاسخگویی است. به ویژه در مراکز درمانی که دقت و سرعت عمل حرف اول را می زند. پس برای متفاوت بودن باید همگام با تکنولوژی پیش رفت و روش های سنتی و زمانبر قدیمی را به فراموشی سپرد. به همین دلیل صندوق های الکترونیکی ثبت انتقادات و پیشنهادات در سطح بیمارستان فارابی قرار داده شده تا از این پس بیماران بتوانند نظرات خود را در قالب یک فرم الکترونیک برای واحدهای مربوطه ارسال کرده و پس از بررسی، در اسرع وقت پاسخ داده شود. در این فیلم نحوه استفاده از این دستگاه و تکمیل فرم آموزش داده شده است.
مراقبت های قبل و بعد از تزریق داخل چشم (اواستین)
افزایش سن، دیابت، برخی بیماری های وابسته به ژن و دلایل مختلف دیگری می تواند یک فرد را دچار مشکلات شبکیه کند. شبکیه چشم نیز بافتی بسیار ظریف و حساس است که همین مسئله درمان بیماری های شبکیه را مشکل می کند. تزریق داخل چشم یا به اصطلاح رایج تزریق اواستین (Avastin) یکی از روش های درمانی است. اما آیا با تزریق فرایند درمان بیمار کامل می شود؟ پاسخ به این سوال منفی است. تزریق بخشی از کار درمان است و مراقبت های پس از درمان نیز نقش به سزایی در بهبود شرایط بینایی بیمار دارد. پس نیاز است تا بیماران و همراهان آن ها نکات مهم قبل و بعد از تزریق داخل چشم را آموخته و به درستی اجرا کنند. به همین دلیل و به همت واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمار بیمارستان فارابی که به تازگی در تمامی بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران راه اندازی شده، این فیلم برای بیماران عزیز آماده شده تا با اجرای دقیق مراقبت های قبل و بعد تزریق آشنا شوند.
دیابت یا قند خون چیست؟
دیابت (قند خون) نوعی بیماری متابولیک مزمن است که به علت تخریب سلولهای بتای پانکراس که هورمون انسولین تولید می کنند به وجود می آید. هورمون انسولین تنظیم کننده قند خون است و همین مشکل باعث افزایش قند در بدن می شود. حال اگر چنین مشکلی برای ما ایجاد شود چه باید بکنیم؟ چگونه قند خون را کنترل کنیم؟ بهتر است این فیلم که با تلاش واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمار بیمارستان فارابی تهیه شده را تماشا کنید تا به پاسخ این سوال ها یا سوال های مشابه در زمینه دیابت برسید.
شب چهارشنبه آخر سال 1401 در بیمارستان فارابی به روایت تصویر
بیمارستان فارابی به عنوان قطب علمی چشم پزشکی کشور مانند سال های گذشته به آمادگی کامل به ارائه خدمات اورژانسی چشم پزشکی به مصدومان چهارشنبه سوری پرداخت. به منظور حفظ حریم خصوصی بیماران، چهره ها در تصاویر نشان داده نمی شوند.
در آستانه چهارشنبه آخر سال 1401
تامزرس: آسیب های چشمی ناشی از حوادث چهارشنبه سوری برگشت ناپذیرند
در این برنامه تامز رس دکتر مهدی خداپرست زواره، رئیس بیمارستان فارابی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر علی طباطبایی رئیس بخش اورژانس این بیمارستان در گفت و گو با روابط عمومی این مرکز توصیه های مهمی را برای جلوگیری از آسیب های احتمالی چهارشنبه سوری مطرح کرد.
آماده برای مدیریت بحران چهارشنبه آخر سال 1401
توصیه های اورژانسی برای مصدومان چشمی چهارشنبه سوری
بیمارستان فارابی به عنوان قطب علمی چشم پزشکی همواره در شب چهارشنبه سوری آمادگی بالای خود را در مدیریت بحران نشان داده و امسال نیز همانند سال های گذشته با تمام توان آماده پذیرش مصدومان احتمالی این شب است. همچنین چشم پزشکان این بیمارستان توصیه هایی را نیز برای کاهش آسیب های وارد شده به چشم دارند که می توانید در این مطلب آن ها را مطالعه کنید.
آموزش های مراقبت از چشم
قبل از جراحی چشم چه باید بکنیم؟
واحد آموزش سلامت دفتر پرستاری بیمارستان فارابی در سری فیلم های آموزش های مراقبت از چشم قصد دارد تا علاوه بر آموزش بیماران این بیمارستان سطح آگاهی جامعه در زمینه اهمیت سلامت چشمان و مراقبت از آن ها را افزایش دهد. در این فیلم نیز مطالب مربوط به آمادگی پیش از جراحی چشم نمایش داده می شود.
آموزش های مراقبت از چشم
آنچه که بیماران باید در اتاق عمل انجام دهند
انجام عمل جراحی همیشه برای بیماران استرس ایجاد می کند. زیرا علاوه بر اینکه نگران سلامت خود و نتیجه جراحی هستند، نمی دانند که در زمان ورود و در اتاق عمل چه باید بکنند. آن هم در بیمارستان پر رفت و آمدی همچون فارابی. به همین خاطر زینب چاوشی، سوپروایزر آموزش سلامت بیمارستان فارابی با همکاری تیم آموزش سلامت اتاق های عمل این بیمارستان تمام آنچه که بیماران باید در زمان حضور در اتاق عمل بدانند و انجام دهند را به صورت یک فیلم آماده کرده است که می توانید آن را در همین صفحه مشاهده کنید. همچنین فایل صوتی این مطلب که به صورت پادکست درآمده را نیز می توانید از پایین همین صفحه دریافت کنید.
آموزش های مراقبت از چشم
آشنایی با مراقبت های پس از عمل چشم و ترخیص
برخی از مشکلات چشم در اثر حوادث یا اشتباهات فردی و برخی هم به دلایل مختلفی مانند افزایش سن، ژنتیک، عوامل محیطی و غیره به وجود می آیند. گاه این مشکلات به گونه ای است که جراحی چشم تنها راه درمان است. اما آن چه که بیش از روش درمان و جراحی اهمیت دارد، مراقبت های پس از جراحی و بازیابی سلامتی است. در این فیلم که مطالب آن توسط زینب چاوشی، سوپروایزر آموزش سلامت بیمارستان فارابی گردآوری شده تمام نکاتی که پس از جراحی چشم باید به آن توجه کرد جمع آوری شده که تماشای آن را به شما توصیه می کنیم. در پایین همین صفحه فایل صوتی این مطلب نیز به صورت پادکسب قابل شنیدن و دریافت است.
10 آذر، روز جهانی مبارزه با ایدز
نقش رسانه ها در افزایش آگاهی جامعه درباره ایدز
همه گیری ایدز بحرانی است که جهان سال هاست که با آن مواجه است و رسانه ها می توانند با اطلاع رسانی دقیق و افزایش سطح آگاهی جامعه درباره اچ آی وی و ایدز باعث مشارکت ارزشمندی در برابر همه گیری این بیماری شوند.