• تاریخ انتشار : 1402/10/10 - 08:20

پویش اهدای کتاب بیمارستان فارابی آغاز شد

پویش اهدای کتاب به منظور افزایش سطح کتابخوانی در جامعه و آگاهی رسانی به بیماران و همراهان با قرار دادن ایستگاه های مطالعه کتاب در بیمارستان فارابی آغاز شد.

پویش اهدای کتاب بیمارستان فارابی آغاز شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، به منظور افزایش سطح کتابخوانی در جامعه و آگاهی رسانی به بیماران و همراهان، این مرکز اقدام به قرار دادن ایستگاه‌های مطالعه کتاب در بخش‌های مختلف بیمارستان کرده است. از همکاران و علاقه مندان که تمایل دارند تا در پویش اهدای کتاب به این بیمارستان شرکت کنند، تقاضا می‌شود کتاب‌های خود را با شرایط زیر اهدا نمایند:

-  بهتر است ابعاد کتاب‌ها کوچک (قطع جیبی یا A۵) باشند.

-  در صورت اهدای کتب ادعیه، بهتر است این کتاب‌ها در ابعاد جیبی باشند.

-  همکاران در صورت تمایل می‌توانند کتاب‌های قدیمی و یا دست دوم خود را نیز اهدا کنند.

-  این پویش تنها به اهدای کتاب اختصاص دارد و همکاران گرامی از اهدای وجه نقد برای خرید کتاب خودداری کنند.

-  برای اهدای کتاب‌های خود به واحد روابط عمومی بیمارستان مراجعه کنید.

• گروه خبری : اخبار فرهنگی ورزشی