دریافت نوبت کلیک کنید
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
لیست اخبار صفحه :33
آغاز بی پایان / بخش اول
تاریخچه بیمارستان فارابی از زبان پروفسور محمدصادق پیروز

آغاز بی پایان / بخش اول

شاید گذر خیلی از مردم کشور ما به بیمارستان فارابی افتاده باشد. ساختمانی دو طبقه که همیشه مملو از بیمارانی است که برای مشکلات مختلف چشمی به آنجا مراجعه می کنند. اما بسیاری از این بیماران نمی دانند آنچه که از بیمارستان فارابی امروز می بینیم با گذشته تفاوت های زیادی دارد. اگر اهل سفر در تاریخ پزشکی هستید این بار با ما همراه باشید تا تاریخچه بیمارستان فارابی را از زبان پیشکسوتان این بیمارستان برای شما بازگو کنیم. در بخش اول این تاریخچه که با عنوان «آغاز بی پایان» خدمت شما ارائه می شود، پروفسور محمد صادق پیروز، استاد پیشکسوت گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران وبیمارستان فارابی که یکی از اولین شاگردان پروفسور محمدقلی شمس، بنیانگذار بیمارستان فارابی بوده، از خاطرات خود و روزهای آغازین این بیمارستان می گوید.

اقامت رایگان با ایده های جدید
فراخوان ایده های رفاهی

اقامت رایگان با ایده های جدید

از کارکنانی که ایده های رفاهی جدید دارند دعوت می شود تا این ایده ها را در سایت رفاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران ثبت کرده و از جوایز آن بهره مند شوند.

کدام آتش؟ کدام کپسول؟
کارگاه مدیریت بحران بیمارستان فارابی

کدام آتش؟ کدام کپسول؟

آتش سوزی یکی از حوادثی است که همه ساله خسارات جانی و مالی زیادی را به جامعه و دولت ها وارد می کند. گاه این حوادث عمدی و گاهی هم غیر مترقبه هستند. اما آن چه که اهمیت دارد آماده بودن برای مقابله با آتش سوزی است. یکی از موضوعاتی که باید بدانیم نحوه استفاده از کپسول های آتش نشانی است. علی اکبر عسگری، مسئول مدیریت بحران بیمارستان فارابی در این فیلم درباره انواع آتش و کپسول اطفا حریق و نحوه کار با این کپسول ها می پردازد.

فراخوان همکاری با روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در شبکه های اجتماعی
با دانشگاه علوم پزشکی تهران بیشتر دیده می شوید

فراخوان همکاری با روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در شبکه های اجتماعی

دانشگاه علوم پزشکی تهران برای معرفی هرچه بیشتر این مرکز در شبکه های اجتماعی قصد دارد تا از کارکنان فعال در اینستاگرام که دارای صفحه های پر مخاطب و پر بازدید هستند برای همکاری و تعامل دعوت به عمل آورد.

بایدها و نبایدها در هنگام وقوع زمین لرزه
زلزله در کمین است

بایدها و نبایدها در هنگام وقوع زمین لرزه

کشور ما به دلیل قرار گرفتن روی کمربند زلزله آلپ - هیمالیا به عنوان یک منطقه لرزه خیز محسوب می شود و در طول تاریخ نیز شاهد وقوع زلزله مهیبی بوده که از مهمترین آن ها می توان به زلزله رودبار، بوئین زهرا و بم اشاره کرد. همین موضوع سبب شده تا در کشور ما 5 دی که سالروز وقوع زلزله بم است را به عنوان روز ملی ایمنی در برابر زلزله نامگذاری کنند. اما جدا از این نامگذاری و یادآوری هر ساله، باید نکاتی را نیز درباره اقدامات سریع و اولیه در هنگام زلزله و پس از آن بدانیم. شما می توانید در این مطلب موارد مهمی که باید در هنگام مواجهه با زمین لرزه دانست را بخوانید.

تنظیمات پس زمینه