دریافت نوبت کلیک کنید
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
جمع آوری زباله عفونی:
 
پسماند های عفونی تولید شده در بخش ها، درمانگاه ها، اتاق های عمل بلافاصله بعد از تولید باید در کیسه های مخصوص زرد رنگ قرار داده شوند که امکان هیچ گونه نشت و سوراخ و پاره شدن را نداشته باشد.
 
کیسه های پلاستیکی حداقل باید دارای ویژگی های زیر باشند:
- برای جمع آوری و نگهداری  پسماند های تیز و برنده استفاده نشود.
- پس از پر شدن دو سوم حجم کیسه زباله،‌ میبایست درب کیسه گره زده شده واز پر شدن کامل حجم کیسه اجتناب گردد. 
- با منگنه و یا روش های سوراخ کننده دیگر بسته نشوند .
نکته: هیچ کیسه محتوی پسماند نباید بدون داشتن برچسب و تعیین نوع محتوای کیسه از محل تولید خارج شود.
 
برچسب گذاری باید دارای ویژگی های زیر باشد:
- بر چسب ها با اندازه قابل خواندن برروی کیسه ها چسبانده و یا به صورت چاپی درج شوند.
- بر چسب در اثر تماس یا حمل نباید به آسانی جدا یا پاک شوند.
- نماد خطر مشخص کننده نوع پسماند باید بر روی برچسب وجود داشته باشد.
- بر روی برچسب باید مشخصات زیر ذکر گردد :
- نام ، نشانی و شماره تماس تولید کننده، نوع پسماند ، تاریخ تولید و جمع آوری ، تاریخ تحویل
- نوع ماده شیمیایی و تاریخ بی خطرسازی
- پسماند می­ بایست در داخل سطل و یا  بین با رنگ زرد که مخصوص هر بخش است، بطور موقت نگهداری شود.
 
بین و یا سطل نگهداری پسماند عفونی باید ویژگی­های ذیل را دارا باشد: 
- در برابر نشت ، ضربه های معمولی ، شکستگی و خوردگی مقاوم باشد.
- باید پس از هر بار استفاده بررسی و کنترل شود تا از تمیز بودن، سالم بودن و عدم نشت آن اطمینان حاصل شود.
- ظروف معیوب نبایستی مجدد مورد استفاده قرار گیرد.

جهت رفع آلودگی و گند زدایی از سطل ها باید طبق روش زیر عمل نمود:
- شست و شو با آب داغ (82درجه سانتی گراد) ( 180درجه فارنهایت ) به مدت 15 ثانیه
- سطل های زباله بایستی بعد از هر بار تخلیه به وسیله برسی مخصوص، یک شوینده و آب ژاول 1% شست و شو و ضد عفونی شوند به طوری که تمام سطوح داخلی و خارجی آن کاملاً تمیز شود.
نکته: نظارت روزانه بر اجرای صحیح  موارد فوق در نحوه جمع آوری زباله و نحوه رفع آلودگی از سطل ها  بر عهده کادر پرستاری بوده و هرگونه موارد عدم انطباق می بایست به مسئول خدمات و مسئول بهداشت محیط گزارش گردد.
 
 
لیست اخبار صفحه :2
گزارش خطا، گزارش خطا و باز هم گزارش خطا!
جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزار شد

گزارش خطا، گزارش خطا و باز هم گزارش خطا!

جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی با هدف بررسی موارد عفونت پس از جراحی و راهکارهای پیشگیری از این عوارض به ویژه ارسال گزارش خطا برگزار شد.

سلامت افراد را حفظ کنیم، دست ها را تمیز کنیم

سلامت افراد را حفظ کنیم، دست ها را تمیز کنیم

بهداشت دست را باید یکی از اصول مهم در پیشگیری از عفونت ها به ویژه عفونت های بیمارستانی دانست. به ویژه در اتاق های عمل بیمارستان ها. به همین دلیل و به مناسبت روز جهانی بهداشت دست 2023، واحد کنترل عفونت بیمارستان فارابی با همکاری کارکنان اتاق های عمل این بیمارستان یک فیلم آموزشی را درباره نحوه شستشوی دست آماده کرده که تماشای آن را به همه کارکنان به خصوص کادر درمان توصیه می کنیم.

ارزش گذاری و فرهنگ سازی دو اصل مهم در رعایت بهداشت دست
مراسم گرامیداشت روز جهانی بهداشت دست در بیمارستان فارابی برگزار شد

ارزش گذاری و فرهنگ سازی دو اصل مهم در رعایت بهداشت دست

مراسم روز جهانی بهداشت دست 2023 در بیمارستان فارابی با برگزاری مسابقه طراحی پوستر «موقعیت های بهداشت دست» و معرفی برگزیدگان این مسابقه همراه بود.

چرا بیماران باید پس از جراحی به پزشک خود مراجعه کنند؟
جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزار شد

چرا بیماران باید پس از جراحی به پزشک خود مراجعه کنند؟

در اولین جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی در سال 1402 پس بررسی موارد عفونت پس از عمل فروردین، بر لزوم مراجعه بیماران به پزشک برای معاینات پس از عمل تاکید شد.

پوشیدن گان و دستکش به روش بسته

پوشیدن گان و دستکش به روش بسته

پوشیدن گان و دستکش به روش بسته موضوع چهارمین قسمت از سری فیلم های آموزشی مهارت های پایه کنترل عفونت در اتاق عمل است که توسط شادی رضائی، سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان فارابی تهیه شده و از کانال آپارات بیمارستان فارابی قابل مشاهده است.

اسکراب جراحی دست ها با محلول پایه الکل

اسکراب جراحی دست ها با محلول پایه الکل

اسکراب جراحی دست ها با محلول پایه الکل، موضوع سومین قسمت از سری فیلم های آموزشی مهارت های پایه کنترل عفونت در اتاق عمل است که توسط شادی رضائی، سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان فارابی تهیه شده و علاقه مندان می توانند این قسمت و قسمت های قبلی را در کانال آپارات بیمارستان فارابی مشاهده کنند.

اسکراب جراحی دست ها با بتادین

اسکراب جراحی دست ها با بتادین

قسمت دوم از سری فیلم های آموزشی مهارت های پایه کنترل عفونت در اتاق عمل که توسط واحد کنترل عفونت بیمارستان فارابی و شادی رضائی، سوپروایزر کنترل عفونت این بیمارستان تهیه شده، به اسکراب جراحی دست ها با بتادین اختصاص دارد.

مهارت های پایه کنترل عفونت در اتاق عمل

مهارت های پایه کنترل عفونت در اتاق عمل

کنترل عفونت های بیمارستانی هم اکنون یک اولویت جهانی است. افزایش روز افزون تعداد بیماران مبتلا به نقص ایمنی، بدخیمی، بیماری های مزمن، ایدز و گسترش بیمارستان ها به خصوص واحدهای مراقبت ویژه، همچنین خطر انتقال بیماری های منتقله از راه خون و افزایش مقاومت های میکروبی از جمله عواملی هستند که به گسترش عفونت های بیمارستانی کمک می کنند. به همین دلیل است که امروزه بروز عفونت های بیمارستانی یکی از مشکلات مهم واحدهای بهداشتی درمانی تلقی می شود و باید جدی گرفته شود. در این میان آموزش کارکنان به ویژه در اتاق عمل اهمیت ویژه ای پیدا می کند. شما در قسمت اول از سری فیلم های مهارت های کنترل عفونت در اتاق عمل که به همت شادی رضائی، سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان فارابی آماده شده، مهارت های پایه را فرا می گیرید.

نقاط ضعف و قوت بیمارستان فارابی در شاخص های کنترل عفونت نیمه اول 1401
جلسه مهر کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزار شد

نقاط ضعف و قوت بیمارستان فارابی در شاخص های کنترل عفونت نیمه اول 1401

سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان فارابی در گزارش شاخص های نظارتی کنترل عفونت 6 ماهه اول سال 1401 این بیمارستان از افزایش میزان استفاده از وسایل حفاظت فردی و اثربخشی فعالیت های کنترل عفونت و کاهش شاخص بهداشت دست در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

پرستاران بیمارستان فارابی با موازین پیشگیری از آبله میمون آشنا شدند
واحد کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزار کرد

پرستاران بیمارستان فارابی با موازین پیشگیری از آبله میمون آشنا شدند

اولین جلسه از دوره آموزشی آشنایی با موازین پیشگیری و کنترل عفونت در مواجهه با بیماران مبتلا به آبله میمون برای افزایش سطح آشنایی پرستاران بیمارستان فارابی با این بیماری برگزار شد.

تنظیمات پس زمینه