• تاریخ انتشار : 1402/09/05 - 06:11
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 577
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

معاون اجرایی رئیس جمهور از پروژه بیمارستان فارابی بازدید کرد

محسن منصوری: دانشگاه علوم پزشکی تهران پیشانی جبهه بهداشت، درمان و سلامت کشور است

معاون اجرایی رئیس جمهور که به منظور بازدید از پروژه در حال ساخت مرکز آکادمیک بیمارستان فارابی در این بیمارستان حضور یافته بود در حاشیه این بازدید گفت: باید کاری کنیم تا مدت زمان به سرانجام رسیدن این پروژه که تا به امروز حدود 57 درصد پیشرفت داشته از این طولانی تر نشود. شاید ما بتوانیم از طریق مولد سازی کمکی کرده یا اینکه از کمک های خیرین سلامت هم بهره مند شویم. سعی می کنیم هر کاری که در توان ما باشد را به عنوان وظیفه برای پیشبرد این پروژه انجام دهیم.

معاون اجرایی رئیس جمهور از بیمارستان فارابی بازدید کرد
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، مهندس محسن منصوری، معاون اجرایی رئیس جمهور به همراه دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر رامین رحیم نیا و دکتر سعید ناطقی، معاونان توسعه مدیریت و منابع انسانی و درمان این دانشگاه، مهندس بهزاد مکری، مشاور اجرایی معاونت توسعه مدیریت، دکتر احمدرضا جمشیدی، رئیس بیمارستان دکتر شریعتی، دکتر مهدی خداپرست زواره، رئیس و جمعی از معاونان و مسئولان بیمارستان فارابی شنبه 4 آذر 1402 با حضور در پروژه در حال ساخت مرکز آکادمیک بیمارستان فارابی از نزدیک شاهد میزان پیشرفت این پروژه بودند. منصوری در این بازدید ابراز امیدواری کرد با برگزاری جلسات و بازدیدها و همچنین همکاری پیمانکار پروژه بتوان هرچه سریعتر این مرکز را افتتاح کرد.
 
دانشگاه علوم پزشکی تهران پیشانی جبهه بهداشت، درمان و سلامت کشور است
منصوری در جلسه ای که پیش از بازدید تشکیل شده بود با اشاره به اهمیت موضوع بهداشت و درمان استان تهران اظهار داشت: به عنوان کسی که چند سال در زمینه محرومیت زدایی فعالیت داشته با قوت عرض می کنم شاید تهران یکی از محروم ترین نقاط کشور باشد. چه از لحاظ سرانه و چه از لحاظ دسترسی به برخی امکانات. زیرا تهران فقط شهر تهران نیست و همان طور که می دانیم بیماران زیادی از شهرستان های اطراف آن برای دریافت خدمات به مراکز درمانی مراجعه می کنند و با توجه به حقی که دارند باید به آن ها رسیدگی شود. الیته این مشکل در زمینه های دیگر به جز بهداشت و درمان مانند مدارس و اموزش نیز مطرح است. به همین دلیل وظیفه خود می دانیم که در این حوزه ها کمک جدی کنیم. 
معاون اجرایی رئیس جمهور از فعالیت های وزارت بهداشت در زمینه گسترش بهداشت و درمان نیز قدردانی کرد و افزود: جناب آقای دکتر عین اللهی، وزیر محترم بهداشت و همکارانشان کارهای بزرگی انجام داده اند. از جمله بهره برداری از 16 هزار تخت بیمارستانی در دو سال و اندی که بیش از 10 درصد کل ظرفیت تخت های بیمارستانی کشور است. همچنین در زمینه کارهای علمی و آموزشی و زیر ساخت های آن ها کارهای جدی انجام شده که نمی توان همه آن ها را ذکر کرد. اما کارهای انجام نشده زیادی هم باقی مانده است. از این جهت می گویم که ما برای تعریف از کارهای انجام شده دور هم جمع نمی شویم. زیرا کارهایی که انجام شده وظیفه ما بوده و اینک هدف ما بررسی کارهای انجام نشده است، چون برای ما بدهی محسوب می شوند. خوشبختانه جناب آقای دکتر قناعتی، رئیس محترم دانشگاه همیشه پیگیر مشکلات و مسائل هستند. 
منصوری دانشگاه علوم پزشکی تهران را پیشانی جبهه بهداشت، درمان و سلامت کشور دانست و تصریح کرد: این دانشگاه بهترین و ممتازترین و در واقع آبروی کشور در حوزه بهداشت و درمان است و باید از آن حمایت کنیم. لذا در زمینه پروژه بیمارستان فارابی باید عرض کنم با اعداد و ارقام موجود که در مصوبه سفرها ثبت شده نمی توان کار زیادی انجام داد و باید این مصوبه را تغییر دهند. باید کاری کنیم تا مدت زمان به سرانجام رسیدن این پروژه که تا به امروز حدود 57 درصد پیشرفت داشته از این طولانی تر نشود. شاید ما بتوانیم از طریق مولد سازی کمکی کرده یا اینکه از کمک های خیرین سلامت هم بهره مند شویم. سعی می کنیم هر کاری که در توان ما باشد را به عنوان وظیفه برای پیشبرد این پروژه انجام دهیم.

 توجه به فرهنگ کارگروهی در مدیریت امروز از مسائل مهم به شمار می رود

دکتر قناعتی با ابراز خشنودی از سطح همکاری در بیمارستان فارابی گفت: خوشبختانه دکتر خداپرست با ارتباطات قوی که با اعضای هیئت علمی و کارکنان دارند توانسته جو خوبی را در این بیمارستان ایجاد کند. جو خدمت، جو رفاقت و توجه به فرهنگ کارگروهی در مدیریت امروز از مسائل مهم به شمار می رود. در نظام مدیریتی جدید نباید رئیس و مرئوس داشته باشیم. همه اجزای یک سیستم باید در کنار هم و با هم کار کنند تا مجموعه به جلو حرکت کند. دنیای امروز دنیای تکنولوژی است و هرکه زودتر به آن دست یابد موفق تر خواهد بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: ما در این دانشگاه علاوه بر پروژه بیمارستان جدید فارابی، بیمارستان شریعتی 2 را نیز داریم که در حال ساخت است. همچنین پروژه بیمارستان امیر اعلم که خیرین سلامت برای تکمیل و ساخت آن پیش قدم شده اند. البته در کنار این ها باید به بیمارستان هایی که بافت قدیمی دارند نیز اشاره کنیم. به عنوان مثال بیمارستان کودکان بهرامی تقریبا می توان گفت بیماران شرق تهران و حتی شهرستان هایی مانند دماوند و ورامین را تحت پوشش قرار می دهد و بهترین جراحان اطفال نیز در این بیمارستان تربیت می شوند. امیدواریم در زمینه نوسازی این گونه مراکز نیز بتوانیم از کمک های دولت و ریاست جمهوری بهره مند شویم.

به دلیل کمبود فضای فیزیکی برخی از خدمات بیمارستان فارابی به چشم نمی آید
دکتر خداپرست در صحبت های خود گزارشی از تاریخچه، وضعیت تخت های فعال، تعداد بیماران، تعداد جراحی های انجام شده در بیمارستان و موارد مشابه را بیان کند. وی اظهار داشت: با توجه به گسترش خدمات بیمارستان فارابی و بالطبع افزایش تعداد مراجعه کنندگان، ساختمان فعلی این مرکز جوابگوی این تعداد از بیماران نبوده و با شرایط هم که دارد نمی توان ساخت و ساز یا تغییر خاصی برای گسترش فضای فیزیکی آن انجام داد. به همین دلیل کار روی پروژه مرکز آکادمیک بیمارستان فارابی از سال 1392 آغاز شد و تا به امروز نیز شاهد 57 درصد پیشرفت در ساخت آن هستیم. حال اگر بتوانیم 4 یا 5 طبقه آن را در فاز اول راه اندازی کنیم تقریبا 80 درصد این پروژه به بهره برداری می رسد. شاید بگوییم هزینه برای این طرح چه توجیهی دارد؟ باید توجه کنیم که برخی از خدمات مربوط به چشم پزشکی در کشور و حتی منطقه فقط در بیمارستان فارابی ارائه می شود. مانند تله مدیسین و آموزش چشم پزشکان سایر مراکز در زمینه غربالگری نوزادان نارس، خدمات انکولوژی و تومورهای چشمی و درمان سرطان های چشم مانند ملانوما. به همین دلیل فضای فیزیکی کافی برای فارابی اهمیت زیادی دارد.
رئیس بیمارستان فارابی با تاکید بر اهمیت افتتاح پروژه مرکز آکادمیک این مجموعه عنوان کرد: امروز در بیمارستان فارابی خدماتی ارائه می شود که از بهترین مراکز خصوصی نیز با اصالت تر است. اما به دلیل کمبود فضای فیزیکی برخی از خدمات بیمارستان فارابی به چشم نمی آید. لذا برای بهره مندی هموطنان از خدمات با کیفیت باید هرچه سریعتر بیمارستان جدید مورد بهره برداری قرار بگیرد.
پس از این جلسه بازدید معاون اجرایی رئیس جمهور با حضور در پروژه در حال ساخت بیمارستان فارابی از نزدیک در جریان روند پیشرفت این پروژه قرار گرفت. وی همچنین از درمانگاه اورژانس و مرکز غربالگری نوزادان نارس این بیمارستان نیز بازدید کرد.

 

  • گروه خبری : اخبار مدیریت و توسعه,ویژه دانشگاه
  • کد خبر : 252233
سید عباس قاضی میرسعید
تهیه کننده:

سید عباس قاضی میرسعید

معاون اجرایی رئیس جمهور از بیمارستان فارابی بازدید کرد معاون اجرایی رئیس جمهور از بیمارستان فارابی بازدید کرد معاون اجرایی رئیس جمهور از بیمارستان فارابی بازدید کرد معاون اجرایی رئیس جمهور از بیمارستان فارابی بازدید کرد معاون اجرایی رئیس جمهور از بیمارستان فارابی بازدید کرد معاون اجرایی رئیس جمهور از بیمارستان فارابی بازدید کرد معاون اجرایی رئیس جمهور از بیمارستان فارابی بازدید کرد معاون اجرایی رئیس جمهور از بیمارستان فارابی بازدید کرد معاون اجرایی رئیس جمهور از بیمارستان فارابی بازدید کرد معاون اجرایی رئیس جمهور از بیمارستان فارابی بازدید کرد معاون اجرایی رئیس جمهور از بیمارستان فارابی بازدید کرد معاون اجرایی رئیس جمهور از بیمارستان فارابی بازدید کرد