دریافت نوبت کلیک کنید
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1399/08/28 - 07:11
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 125
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

رئیس بیمارستان فارابی برنامه ریزی و اولویت بندی را دو عامل مهم در پیشرفت پروژه در حال ساخت مرکز آکادمیک این بیمارستان دانست

جلسه بررسی میزان پیشرفت پروژه در حال ساخت مرکز آکادمیک بیمارستان فارابی با حضور مدیر امور مالی و مدیر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این بیمارستان برگزار شد.

رییس بیمارستان فارابی برنامه ریزی و اولویت بندی را دو عامل مهم در پیشرفت پروژه در حال ساخت مرکز آکادمیک این بیمارستان دانست

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، جلسه بررسی میزان پیشرفت پروژه در حال ساخت مرکز آکادمیک بیمارستان فارابی با حضور دکتر محمدرضا اکبری، رییس و سعید مرادی، مدیر بیمارستان فارابی به همراه آزاده چترروز، مدیر امور مالی و بهزاد مکری، مدیر فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران صبح دوشنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۹ در بیمارستان فارابی برگزار شد.
در آغاز این جلسه دکتر اکبری با ابراز خشنودی از برگزاری دوره‌ای جلسات مرتبط با پروژه مرکز آکادمیک این بیمارستان گفت: از زمان برگزاری جلسه قبلی که در مردادماه سال جاری برگزار شد چند ماهی می‌گذرد و در این مدت مدیر امور مالی دانشگاه کمک و حمایت زیادی از این پروژه به عمل آورده. درواقع باید بگوییم با تلاش‌های خانم چترروز دانشگاه علوم پزشکی تهران نگاه ویژه‌ای به پروژه در حال ساخت بیمارستان فارابی دارد و آن را یکی از اولویت‌های اصلی خود می‌داند.
وی با اشاره به حمایت‌های دفتر فنی دانشگاه افزود: مهندس مکری و دفتر فنی دانشگاه در کنار مهندسان مشاور از ابتدای این پروژه در کنار یکدیگر همراه ما بودند. امروز هم که نمایندگان آنها در این جلسه حضور دارند فرصت را غنیمت شمرده و چند موضوع درباره پروژه را بیان می‌کنیم. متأسفانه ما هنوز در خصوص انتخاب نوع چیلرهایی که قرار است در پروژه بیمارستان فارابی مورد استفاده قرار گیرد به جمع‌بندی نرسیده‌ایم. از کارشناسان دفتر فنی و مهندسان مشاور می‌خواهم که هرچه سریع‌تر برای انتخاب نوع چیلرها و سامانه سرمایش و گرمایش بیمارستان جدید به توافق نظر برسند تا ما بتوانیم تجهیزات موردنیاز را با توجه به نوع چیلرها فراهم کنیم.
میزان پیشرفت پروژه موضوع دیگری بود که رییس بیمارستان فارابی به آن اشاره کرد و افزود: ما باید بتوانیم سرعت پیشبرد این پروژه را افزایش دهیم. همان‌طور که گفتم مبالغی از طرف دانشگاه به پروژه بیمارستان فارابی اختصاص داده شده اما سرعت پیشرفت کار به‌گونه‌ای نبوده که بتوانیم به‌درستی و کامل از این مبلغ استفاده کنیم. درخواست من از همکاران این است که کارها را به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی و اولویت‌بندی کنند که بتوانیم هر چه سریع‌تر از منابع مالی موجود نهایت استفاده را ببریم.
سپس مهندس حمید عبدالرزاق، مدیر طرح پروژه مرکز آکادمیک بیمارستان فارابی گزارشی از پیشرفت پروژه و تمهیداتی که برای به سرانجام رسیدن آن موردنیاز است را ارائه کرد و اظهار داشت: ما یک برنامه زمان‌بندی دقیق را تدوین کردیم که در آن به‌صورت ماهانه مشخص‌شده که چه مواردی در اولویت خرید قرار دارد. این برنامه از شهریور سال جاری آغاز و مکاتبات آن با دانشگاه نیز انجام شد. خوشبختانه با همکاری امور مالی دانشگاه به‌صورت ماهانه مبلغ مشخصی به این پروژه اختصاص داده می‌شود و خدا را شکر که توانستیم با همین مبالغ برخی از نیازهای پروژه را رفع کنیم.
روان‌سازی موضوع دیگری بود که عبدالرزاق به آن اشاره کرد و گفت: شرایط اقتصادی به‌گونه‌ای است که باید هرچه سریع‌تر خریدهای موردنیاز پروژه بیمارستان فارابی انجام شود و این امر نیازمند افزایش سرعت بررسی خریدها از سوی کارشناسان مربوطه در دانشگاه علوم پزشکی تهران است. امیدواریم که با همکاری مهندس مکری و دفتر فنی دانشگاه بتوانیم در بازه زمانی مشخص‌شده به میزان پیشرفت مدنظر برسیم.
طرح جامع، تصفیه‌خانه بیمارستان، تأسیسات مربوط به امحا زباله، دریافت انشعاب آب و ایجاد پست برق از دیگر موضوعاتی بود که مدیر طرح پروژه مرکز آکادمیک بیمارستان فارابی برای حاضران در جلسه بیان کرد.
در ادامه مهندس مکری در خصوص صحبت رییس بیمارستان فارابی درباره انتخاب سامانه سرمایش و گرمایش پروژه مرکز آکادمیک بیمارستان فارابی گفت: مسئولیت فنی تمام پروژه‌های عمرانی و نگهداری از تأسیسات دانشگاه علوم پزشکی تهران بر عهده دفتر فنی این دانشگاه است. در این دفتر ما هیچ‌گونه پافشاری بر عقاید شخصی خود نداریم. تصمیماتی که در این دفتر گرفته می‌شود بر اساس مطالعات، دقت کافی و کسب نظرات است. در پروژه بیمارستان فارابی نیز مطالعات آغازین یا همان مطالعات صفر و یک پروژه با شرکت مهندسان مشاور شارستان بوده و همزمان با طراحی نقشه‌های معماری این پروژه جلسات متعددی با آنان برگزار کردیم. در آن مقطع با صحبت‌هایی که در این جلسات مطرح شد به این نتیجه رسیدیم که انتخاب نوع سامانه سرمایش و گرمایش با دقت بیشتری انجام شود؛ زیرا این امکان وجود داشت که سرمایش و گرمایش این پروژه به‌صورت ترکیبی طراحی شود.
وی وجود اختلاف‌نظر در طراحی، ساخت و بهره‌برداری در یک پروژه را امری متداول برشمرد و خاطرنشان کرد: نباید به وجود اختلاف‌نظر بین مدیران و کارشناسان یک پروژه با دید منفی نگاه کنیم؛ زیرا شنیدن نظرات مخالف و موافق در نتیجه‌گیری بهتر مؤثر است.
مدیر امور مالی دانشگاه نیز تشکیل این جلسه را موجب هم‌فکری و هماهنگی بیشتر میان مدیران پروژه مرکز آکادمیک بیمارستان فارابی دانست. وی افزود: هدف ما به پایان رساندن این پروژه در یک بازه زمانی مشخص است. اگر تابه‌حال تأخیری در اجرای پروژه بیمارستان فارابی وجود داشته به دلیل عملکرد ما و بخش‌های مختلف دخیل در این پروژه بوده اما همه ما از مردادماه سال جاری تصمیم گرفتیم تا پروژه بیمارستان فارابی را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به سرانجام برسانیم و در این راه از تمامی ظرفیت‌های موجود نیز استفاده خواهیم کرد. همچنین تمام تلاش خود را می‌کنیم تا با حمایت از پیمانکاران باعث دلگرمی آنان برای ادامه فعالیت باشیم.
در پایان این جلسه دکتر اکبری با تشکر از تلاش‌های دلسوزانه مدیران و کارشناسان پروژه خواست تا با اتخاذ تصمیمات درست به یک جمع‌بندی کامل در راستای پیشرفت و تکمیل پروژه مرکز آکادمیک بیمارستان فارابی برسند.

  • گروه خبری : اخبار مدیریت و توسعه
  • کد خبر : 231156
سید عباس  قاضی میرسعید
تهیه کننده:

سید عباس قاضی میرسعید

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه