دریافت نوبت: nobat.tums.ac.ir
  • تاریخ انتشار : 1403/07/08 - 11:46

دکتر فاطمه علیپور به مرتبه علمی استادی ارتقا یافت

بر اساس مصوبه هیئت ممیزه دانشگاه علوم پزشکی تهران در 10 شهریور 1403 و با ابلاغ رئیس این دانشگاه، دکتر فاطمه علیپور، عضو هیئت علمی گروه بیماری های چشم دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان فارابی به مرتبه علمی استادی ارتقا یافت.

دکتر فاطمه علیپور به مرتبه علمی استادی ارتقا یافت
به گزارش سینا رسانه بیمارستان فارابی، متن این ابلاغ به شرح زیر است:

سرکارخانم دکتر فاطمه علیپور
استاد محترم گروه آموزشی بیماریهای چشم دانشکده پزشکی(بیمارستان فارابی)
با سلام و احترام
      با عنایت به نامه شماره 6351/52/11/1403 موره 27/06/1403 معاون محترم آموزشی دانشگاه، نظر به اینکه سرکارعالی در سایه تلاش خویش و با عنایت به ارزیابی انجام شده از سوی هیئت ممیزه دانشگاه در جلسه مورخ 10/6/1403 به مرتبه علمی استادی ارتقاء یافته اید، بدینوسیله این ارتقاء شایسته را شادباش گفته و موفقیت شما را در دستیابی به مراتب علمی بالاتر و نیز بهره مندی از آن در راه نیل به آرمان های دانشگاه و میهن اسلامی از خداوند سبحان مسئلت می نمایم. امید است به حول و قوه الهی و همت والای متخصصان و محققان متعهد همواره شاهد اعتلای امر آموزش و پژوهش، بهداشت و درمان میهن عزیزمان باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران
  • گروه خبری : اخبار انتصاب و ارتقا