دریافت نوبت: نوبت دهی بیمارستان فارابی
  • تاریخ انتشار : 1403/08/03 - 14:39
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تیم والیبال بیمارستان فارابی به نیمه نهایی مسابقات والیبال دانشگاه علوم پزشکی تهران صعود کرد

تیم والیبال مردان بیمارستان فارابی با کسب سه برد پیاپی توانست به نیمه نهایی مسابقات والیبال آقایان دانشگاه علوم پزشکی تهران صعود کند.

به گزارش سینا رسانه بیمارستان فارابی، هفته سوم مسابقات والیبال مردان دانشگاه علوم پزشکی تهران در حالی به پایان رسید که تیم والیبال بیمارستان فارابی توانست با کسب سومین پیروزی متوالی خود به نیمه نهایی این مسابقات صعود کند.
در این مسابقه این تیم توانست با نتیجه ۲ بر صفر تیم والیبال دانشکده پزشکی را شکست دهد. تیم فارابی دو مسابقه قبلی خود را نیز با نتیجه مشابه ۲ بر صفر در مقابل تیم‌های مرکز قلب تهران الف و بیمارستان امام خمینی (ره) الف به پیروزی رسیده بود.
تیم والیبال بیمارستان فارابی از ساعت ۱۰ صبح شنبه ۵ آبان ۱۴۰۳ در مرحله نیم نهایی این مسابقات به مصاف تیم بیمارستان امام خمینی (ره) ب خواهد رفت.
مسابقات والیبال آقایان دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته ورزش و تربیت بدنی و با حضور ۸ تیم از ۳۰ مهر سال جاری در مجموعه ورزشی شهید چمران این دانشگاه آغاز شده است.

• گروه خبری : اخبار فرهنگی ورزشی