دریافت نوبت
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1399/09/24 - 14:15
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 86
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تجهیزات مطب مرحوم دکتر محمدحسین لشگری به بیمارستان فارابی اهدا شد

بنا به وصیت دکتر محمدحسین لشگری تمام تجهیزات و وسایل مطب چشم پزشکی وی به بیمارستان فارابی اهدا شد.

تجهیزات مطب مرحوم دکتر محمدحسین لشگری به بیمارستان فارابی اهدا شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، خانواده مرحوم دکتر محمدحسین لشگری عضو سابق هیئت علمی و استاد بازنشسته گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان فارابی در یک حرکت خداپسندانه و بنا به وصیت وی تمامی تجهیزات و وسایل مطب چشم پزشکی این استاد را به بیمارستان فارابی اهدا کردند.
تجهیزات اهدا شده شامل اسلیت لمپ، تجهیزات تصویربرداری چشم، دستگاه لیزر، دستگاه اندازه گیری میدان بینایی (پریمتری)، دستگاه آنژیوگرافی، کراتومتر، یونیت چشم پزشکی، انواع لنز، تقدیرنامه، تابلوهای یادبود، کتاب های تالیفی و لوازم شخصی این استاد فقید بود که همه آن ها برای نگهداری به این بیمارستان تحویل شد. گواهینامه های علمی بین المللی، تابلوهای یادبود و قدردانی و مجموعه تصاویر و اسلایدهای انواع بیماریب های چشم از جمله جذابترین بخش های این مجموعه ارزشمند اهدایی هستند.
دکتر محمدحسین لشگری متولد 16 شهریور 1300 در شهران تهران بود. وی تحصیلات متوسطه را در دبیرستان علمیه گذراند و در سال 1319 وارد دانشکده پزشکی شد و تا سال 1325 در این دانشکده مشغول فراگیری طب بود. پس از فارغ التحصیلی در سال 1326 در آزمون دستیاری دانشکده پزشکی پذیرفته شد و پس از آن در سال 1332 برای تکمیل تحصیلات خود و کسب علم و تجربه بیشتر، سه سال را در دانشگاه شیکاگوی آمریکا سپری کرد و توانست در سال 1336 عنوان استادیار و دانشیار را کسب کند. اما عشق به میهن و اصرار خانواده باعث شد که وی در همان سال به ایران بازگشته و در بیمارستان فارابی مشغول به مداوای بیماران و آموزش دستیاران چشم پزشکی شود. دکتر لشگری با توجه به دانش و مهارت مثال زدنی در درمان بیماران و  آموزش در سال 1347 به درجه استادی چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران نائل آمد.
انتشار 11 جلد کتاب  از جمله کلیات چشم پزشکی در 5 جلد ، دکولمان رتین و عمل جراحی و درمان آن ، اولترا سونوگرافی چشم و اربیت و عوارض چشمی ناشی از ضایعات جنگ تحمیلی  که در این میان کتاب کلیات چشم پزشکی به عنوان کتاب برگزیده سال های 1376 و 1377 انتخاب شد گوشه ای از فعالیت های علمی وی می باشد.
دکتر لشگری علاوه بر طبابت در بیمارستان فارابی و آموزش دستیاران چشم پزشکی وظیفه جراحی چشم حدود 5700 نفر از جانبازان جنگ تحمیلی را بر عهده داشت.  عشق و علاقه به طبابت و خدمت به مردم باعث شده بود وی پس از بازنشستگی و تا اواخر عمر نیز در مطب خود پذیرای بیماران باشد.
دکتر لشگری در سال 1390 پس از انتخاب به عنوان استاد برگزیده در مصاحبه با روابط عمومی بیمارستان فارابی گفت: "آینده فارابی را بسیار روشن وخوب می بینم. عملکرد همکاران بیمارستان فارابی نیز بسیار خوب می باشد که همین باعث خوشحالی است. از همه می خواهم سعی نمایند با حقیقت و راستگو باشند و تقلب نکنند. موفقیت همیشه وجود دارد."
دکتر محمدحسین لشگری سرانجام پس از سال ها فعالیت علمی و درمانی در زمینه چشم پزشکی و مداوای بسیاری از بیماران چشمی، در 4 دی 1398 دیده از جهان فرو بست.
  • گروه خبری : مشاهیر فارابی
  • کد خبر : 231129
سید عباس  قاضی میرسعید
تهیه کننده:

سید عباس قاضی میرسعید

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه