آسیب های چشمی و اقدامات اولیه / دکتر صادق غفاریان

آسیب های چشمی ممکن است به دلیل یک حادثه یا بی احتیاطی رخ داده و بینایی یک فرد را تحت تاثیر قرار دهد. در موارد حاد حتی این آسیب ها می تواند باعث نابینایی شود. اما حادثه خبر نمی کند و این آسیب ها نیز ممکن است برای هر یک از ما رخ دهد. به همین علت آشنایی با اقدامات اولیه در مواجهه با آسیب های چشمی شاید بتواند باعث کاهش اثر آن ها شود. دکتر صادق غفاریان، فوق تخصص قرنیه و استادیار گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در برنامه دکتر سلام شبکه آموزش سیما این اقدامات را برای بینندگان مطرح کرد.

اصلاح عیوب انکساری (قسمت اول) / دکتر سید حسام هاشمیان

در برنامه ی این هفته سپهر سلامت شبکه سلامت سیما دکتر سید حسام هاشمیان، جراح و متخصص چشم و فوق تخصص قرنیه و عضو هیئت علمی گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران موارد مهمی را درباره جراحی های اصلاح عیوب انکساری مانند لیزیک و لازک و انواع لنزها بیان می کند.

اصلاح عیوب انکساری (قسمت دوم) / دکتر سید حسام هاشمیان

در ادامه برنامه قبلی سپهر سلامت شبکه سلامت سیما درباره اصلاح عیوب انکساری چشم، دکتر سید حسام هاشمیان، جراح و متخصص چشم و فوق تخصص قرنیه بیمارستان فارابی و عضو هیئت علمی گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در قسمت دوم این مبحث نکات مهمی را درباره انواع لنزهای چشمی بیان می کند.

علل کاهش بینایی/ دکتر سید حسام هاشمیان

چرا با افزایش سن چشمان ما ضعیف تر می شود؟ در واقع علت یا علل کاهش بینایی چیست؟ دکتر سید حسام هاشمیان، جراح و متخصص چشم و فوق تخصص قرنیه بیمارستان فارابی و عضو هیئت علمی گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در برنامه سپهر سلامت شبکه سلامت سیما علل کاهش بینایی را برای بینندگان بیان می کند.

ترومای چشم / دکتر محمدرضا مهرابی بهار

تروما یا ضربه به چشم ممکن ایت در طول زندگی هر فرد رخ دهد. این ضربات بسته به شدتی که دارند می توانند آسیب هایی را به چشم وارد کنند. به همین دلیل اقدامات اولیه در این موارد برای فرد حادثه دیده بسیار مهم است. دکتر محمدرضا مهرابی بهار، جراح و متخصص چشم و فوق تخصص شبکیه بیمارستان فارابی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در زمینه مدیریت تروماهای چشم توضیح می دهد.

اورژانس های چشمی (قسمت دوم) / دکتر سید حسام هاشمیان

دکتر سید حسام هاشمیان، جراح و متخصص چشم، فوق تخصص قرنیه بیمارستان فارابی و عضو هیئت علمی گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور در برنامه سپهر سلامت شبکه سلامت سیما، در ادامه صحبت های خود در قسمت قبل، به بیان انواع اورژانس های چشمی پرداخت.

اورژانس های چشمی (قسمت اول) / دکتر سید حسام هاشمیان

دکتر سید حسام هاشمیان، جراح و متخصص چشم، فوق تخصص قرنیه بیمارستان فارابی و عضو هیئت علمی گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور در برنامه سپهر سلامت شبکه سلامت سیما، به بیان انواع اورژانس های چشمی پرداخت.

اشعه درمانی در قوز قرنیه / دکتر مهدی خداپرست

بیماری قوز قرنیه ممکن است در سنین بلوغ به سراغ فرد آمده و مشکلاتی را در بینایی ایجاد کند. مسائل ژنتیکی نیز می تواند تا حدودی در ابتلای فرزندان به قوز قرنیه دخیل باشد اما با پیشرفت علم و تعدد روش های درمانی می جای نگرانی خاصی وجود ندارد. زیرا با مراجعه به موقع و استفاده از روش های مختلف از جمله اشعه درمانی می توان جلوی پیشرفت قوز قرنیه را گرفت. این مورد همان موضوعی است که دکتر مهدی خداپرست زواره، رئیس بیمارستان فارابی و عضو هیئت علمی گروه چشم دانشگاه علوم پزشکی تهران در برنامه به خانه برمی گردیم شبکه 5 سیما مطرح کرد.

عفونت های چشمی و راه های درمان آن (قسمت دوم) / دکتر مهدی خداپرست

در قسمت دوم صحبت های دکتر مهدی خداپرست زواره، رئیس بیمارستان فارابی و عضو هیئت علمی گروه چشم دانشگاه علوم پزشکی تهران در برنامه به خانه بر میگردیم شبکه 5 سیما درباره عفونت های چشمی و راه های درمان آن، شما با انواع عفونت های پس از عمل و روش های درمانی و مراقبت های پس از جراحی آشنا می شوید.

عفونت های چشمی و راه های درمان آن (قسمت اول) / دکتر مهدی خداپرست

عفونت های چشمی همراه با قرمزی، سوزش و ترشحات را می توان یکی از شایع ترین بیماری های چشم دانست که هر انسانی ممکن است در طول زندگی خود یک بار با این مشکل مواجه شود. معمولا با مراقبت های ساده بهداشتی و درمانی رفع می شود اما در شرایطی نیز نیاز به درمان های دارویی یا بستری شدن در مراکز درمانی دارد. به همین دلیل شناخت این عفونت ها و روش های درمان آن ها می تواند از ایجاد مشکلات حاد چشمی جلوگیری کند. به همین دلیل دکتر مهدی خداپرست زواره، رئیس بیمارستان فارابی و عضو هیئت علمی گروه چشم دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور در برنامه به خانه بر می گردیم شبکه 5 سیما توضیحات مفصلی را درباره عفونت های چشمی بیان کرد