دریافت نوبت
متن مورد نظر خود را جستجو کنید

1 مورد یافت شد

سه اصل مهم در تغذیه بیماران دیابتی؛ از انتخاب هوشمندانه تا حجم وعده های غذایی

https://farabih.tums.ac.ir/News/سه-اصل-مهم-در-تغذیه-بیماران-دیابتی؛-از-انتخاب-هوشمندانه-تا-حجم-وعده-های-غذایی

مرضیه براتی، کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان فارابی، انتخاب هوشمندانه، زمان بندی مناسب و حجم مناسب وعده های غذایی را سه اصل مهم در تغذیه بیماران دیابتی برشمرد و گفت: بیماران دیابتی باید بدانند که دیابت محدودیت نیست بلکه یک دعوت است به انتخاب های...

تنظیمات پس زمینه