دریافت نوبت
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
دانشجویان و دستیاران تخصصی در محیط های بالینی:
- در برخود با بیماران، در کنار سلامت جسمی، دیگر ابعاد سلامت بیمار از جمله بعد روانی(شامل نگرانی های احتمالی)، بعد اجتماعی(شامل روابط خانوادگی و دوستانه) و بعد معنوی(اعتقادات و رفتارهای مذهبی) بیماران را لحاظ می نمایند.
- مطابق شئون اخلاق پزشکی از مصرف هرگونه دخانیات، مواد مخدر، روان گردان و مشروبات الکلی در محیط های بالینی بیمارستانی و سایر محیط ها پرهیز می نمایند.
- برای ارائه ی بهتر خدمات سلامت به بیماران خویش و پاسخگویی مناسب و شفاف به سوالات آن ها حداکثر تلاش ممکن را به کار می گیرند و جهت کسب دانش روز و ارتقای مهارت های مورد نیاز حرفه ای، مطالعه و تلاش مستمر و مداوم دارند.
- از پیشنهاد یا برقراری هرگونه رابطه ی عاطفی شخصی با بیماران تحت درمان خود و همراهان آن ها امتناع می ورزند.
- در ارجاع بیماران به دیگر پزشکان و یا موسسات پاراکلینیکی، منافع و مصالح پزشکی بیمار را مطابق با موازین پذیرفته شده علمی و شرایط اقتصادی-اجتماعی آن ها، در اولویت قرار می دهند. 
- ضمن مطالعه گزارش نوبت های کاری قبل در ابتدای نوبت کاری، پیش از پایان نوبت کاری خود از انتقال صحیح مسؤلیت مراقبت از بیماران نیازمند دریافت خدمات تشخیصی-درمانی به همکاران و دانشجویان نوبت بعد از خود، اطمینان حاصل می نمایند.
- جهت رعایت عدالت در ارائه خدمات، میان بیماران تبعیض قائل نمی شوند و از اعمالی مانند جلو انداختن نوبت یا هرگونه برخورد تبعیض آمیز پرهیز می نمایند.
- در همه ی مراحل تشخیص و درمان، اطلاعات مورد نیاز بیماران را به آن ها ارائه می دهند.
- در ارائه خدمات درمانی به زبان، قومیت، فرهنگ، باورها و اعتقادات مذهبی بیمار احترام می گذارند.
- به نظر بیماران در انتخاب آزادانه و آگاهانه درمانگر و روش های تشخیصی-درمانی علمی احترام می گذارند.
- به حق بیمار مبنی بر محرمانه بودن همه ی اطلاعات وی، اعم از اطلاعات حساس و غیرحساس که به هر شکل، در مراحل مختلف تشخیصی-درمانی جمع آوری می شود، احترام می گذارند.
- علاوه بر حفظ شأن و کرامت انسانی بیماران در دوران حیات آنها، فرد متوفی را محترم می شمارد و از هر اقدامی که در عرف به عنوان هتک حرمت به میت تلقی می گردد (اعمالی مانند عکس برداری و فیلم برداری از اجساد و...)، خودداری می نمایند.
- به حقوق دیگر دانشجویان (صرف نظر از سال بالا یا سال پایین بودن)، سایر همکاران و اعضای گروه درمانی به ویژه اساتید و پیشکسوتان در همه سطوح احترام می گذارند و در تعاملات خود با آنان، نهایت ادب را رعایت می کنند.
- در انتخاب و رعایت پوشش حرفه ای، علاوه بر رعایت مقررات عمومی کشور، پوششی که شأن و حرمت حرفه ای دانشجوی علوم پزشکی را حفظ کند، انتخاب می نمایند تا سبب تقویت احترام به جامعه پزشکی و آرامش و اعتماد در دریافت کنندگان خدمات پزشکی شوند.
- در محیط های ارائه خدمات درمانی از آرایش و زیورآلات غیر متعارف خودداری می کنند و برای حفظ هرچه بیشتر سلامت بیماران، بهداشت فردی را در ابعاد مختلف (از جمله تمیز و کوتاه کردن ناخن، عدم کاشت و چسباندن ناخن مصنوعی و...) رعایت می نمایند.
- از مشاجره و تنش با بیمار یا همراهان وی و هرگونه سرزنش و نکوهش در مورد بیماری خودداری می نمایند.
- ادب، احترام، حیا و عفاف را در تعامل با بیماران، همکاران و سایر دانشجویان مخصوصا در مقابل جنس مخالف رعایت می نمایند.
- وظایف محوله و درخواست های منطقی و قانونی اساتید و دستیاران سال بالایی را، به موقع و صحیح اجرا می نمایند.
- برای حفظ انسجام در گروه درمانی، روحیه همکاری، شکیبایی و انتقادپذیری را در خود تقویت نموده و از ایجاد تنش و تذکر مستقیم به همکاران در صورت بروز خطا خودداری می نمایند.
- دانشجویان از تحمیل هزینه های اضافی و هدر رفت منابع در هنگام استفاده از اقلام و مواد مصرفی، پرهیز می نمایند. 
 
 
 

 

  • تاریخ انتشار : 1403/12/09 - 14:49
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 221
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

گامی نو در آموزش چشم پزشکی

اولین المپیاد سراسری استدلال بالینی چشم پزشکی توسط دفتر توسعه آموزش بیمارستان فارابی برگزار شد

مدیر دفتر توسعه آموزش بیمارستان فارابی در گفت و گو با روابط عمومی این مرکز از برگزاری اولین المپیاد سراسری استدلال بالینی در چشم پزشکی توسط این دفتر و استقبال خوب دستیاران چشم پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور از این المپیاد خبر داد.

اولین المپیاد سراسری استدلال بالینی چشم پزشکی در بیمارستان فارابی برگزار شد
00:00
00:00
دانلود
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، اولین المپیاد سراسری استدلال بالینی در چشم پزشکی پنجشنبه 9 اسفند 1403 به صورت مجازی و با مدیریت دفتر توسعه آموزش بیمارستان فارابی برگزار شد.
دکتر آرش میرمحمدصادقی، عضو هیئت علمی گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و مدیر دفتر توسعه آموزش این بیمارستان درباره برگزاری این المپیاد به روابط عمومی این مرکز گفت: خوشبختانه اولین المپیاد سراسری استدلال بالینی در چشم پزشکی با استقبال خوبی همراه بود. ۶۹ داوطلب در آزمون این المپیاد شرکت کردند که ۲۱ نفر از آنان دستیاران بیمارستان فارابی و باقی از دستیاران چشم پزشکی سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی بودند.
وی افزود: حدود ۲۰ هیات علمی چشم پزشکی از دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در طراحی سوال‌های این المپیاد مشارکت داشتند. سوالات المپیاد نیز به صورت CRP یا Clinical Reasoning Problem (مسئله استدلال بالینی)  طراحی شده بود که برای اولین بار است چنین سوالاتی در چشم پزشکی مطرح و از آن امتحان گرفته می‌شود.
دکتر میرمحمد صادقی با اشاره به اینکه بیمارستان فارابی همواره به دنبال گسترش فعالیت های نوین آموزشی است اظهار داشت: در نظر داریم در سال‌های آینده این المپیاد را گسترش داده و مفصل‌تر برگزار کنیم. همچنین جوایز نفرات برتر این المپیاد نیز در سی امین سمینار سالیانه فارابی که ۱۰ تا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد، اهدا می‌شود.

 

  • کد خبر : 291405
سید عباس قاضی میرسعید
تهیه کننده:

سید عباس قاضی میرسعید

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه
Close menu