دریافت نوبت
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
روش اجرای یمصرف منطقی آنتی بیوتیک ها حداقل شامل پروتکل تجویزآنتی بیوتیک پروفیلاکسی قبل ازاعمال جراحی، دستورالعمل های مصرف آنتی بیوتیک برای عفونت های مهم وشایع مرکزدرمانی ومحدودیت مصرف آنتی بیوتیک باتوجه به الگوی مقاومت میکروبی:
 
- سوپروایزر کنترل عفونت با هماهنگی مدیر بیمارستان بر تهیه ملزومات این روش اجرایی، طی بخشنامه های ابلاغی وزارت بهداشت در این زمینه نظارت مستمر دارد. 
- سوپروایزر کنترل عفونت با همکاری واحد آموزش نسبت به آموزش مداوم پرسنل و پزشکان در زمینه عفونت های بیمارستانی، مقاومت های میکروبی ومصرف منطقی آنتی بیوتیک ها اقدام می کند.
- در مورد عمل های چشم در این بیمارستان آنتی بیوتیک پروفیلاکسی به طور روتین  قبل از اعمال جراحی توسط پزشک تجویز نمی شود.
- پزشک جراح طبق گایدلاین آنتی بیوتیکی بیمارستان با کد سند GL-IC-01 جهت پروفیلاکسی می تواند داروی سفازولین همراه با بتامتازون را به صورت ساب کونژ برای بیمار در انتهای عمل تزریق نماید.
- پزشک جراح  طبق گایدلاین آنتی بیوتیکی بیمارستان با کد سند GL-IC-01 برای بیمار آنتی بیوتیک تجویز می نماید.
- طبق مصوبه کمیته کنترل عفونت استفاده از ونکومایسین و سفتازیدیم به صورت Empric است. باتوجه به حساسیت چشم و اهمیت زمان در درمان واقدام سریع به دنبال عفونت های چشم و از بین رفتن دید بیمار و زمان، در عفونت هایی از قبیل اندوفتالمیت، پزشک از آنتی بیوتیک های ونکومایسین و سفتازیدیم به صورت Empiric استفاده می نماید. با توجه به اینکه زمان و اقدام فوری در پیش آگهی این بیماران اهمیت دارد و فرصت تعویض آنتی بیوتیک نداریم. 
- در صورت بروز عفونت پس از اعمال جراحی یا بدنبال تروما یا عوامل اندوژن و اگزوژن ابتدا کشت و اسمیر از مایع اتاق قدامی و ویتره ی بیمار انجام می شود.
- در صورت بروز عفونت پس از اعمال جراحی یا بدنبال تروما یا عوامل اندوژن و اگزوژن پس از انجام کشت و اسمیر پزشک طبق گایدلاین آنتی بیوتیکی بیمارستان با کد سند GL-IC-01، برای بیمار آنتی بیوتیک Empric تجویز می نماید.
- پرستار جواب کشت و اسمیر ترشحات بیمار را پیگیری می نماید و به پزشک مربوطه اطلاع می دهد، پزشک با توجه به جواب کشت و اسمیر و آنتی بیوگرام در صورت نیاز آنتی بیوتیک تجویزی بیمار را تنظیم می نماید.
- مسئول آزمایشگاه نتایج مقاومت آنتی بیوتیکی را جهت تعیین الگوی مقاومت میکروبی و تجزیه و تحلیل ماهانه به سوپروایزر کنترل عفونت و کمیته کنترل عفونت گزارش می دهد.
- مسئول آزمایشگاه نتایج مقاومت میکروبی، استافیلوکوک اورئوس مقاوم به متی سیلین و ونکومایسین را به صورت فوری به واحد کنترل عفونت گزارش می دهد.
- در موارد مشاهده علائم واضح عفونت که به درمان آنتی بیوتیکی پاسخ نمی دهد، تجویز بیشتر از سه نوع آنتی بیوتیک و عدم پاسخ به درمان توسط پزشک جراح معالج، مشاوره عفونی با متخصص عفونی بیمارستان درخواست می شود.
- در صورت نیاز به انجام مشاوره عفونی اورژانسی توسط متخصص عفونی بیمارستان به صورت تلفنی انجام می شود.
- سوپروایزر کنترل عفونت به صورت دوره ای طبق برنامه زمانبندی شده واحد کنترل عفونت در بازدید، با مطالعه پرونده بیماران دارای تجویز آنتی بیوتیکی، موارد مغایرت با روش اجرایی را کنترل و به کمیته کنترل عفونت گزارش می نماید.
- سوپروایزر کنترل عفونت داده های جمع آوری شده را در کمیته کنترل عفونت بیمارستان ارائه می دهد و اقدامات اصلاحی مصوب شده را به سرپرستار یا مسئول بخش ابلاغ می نماید. 
- طبق مصوبه کمیته کنترل عفونت در مورد اعمال جراحی چشم تاثیر آنتی بیوتیک پروفیلاکسی قبل از عمل، به صورت علمی اثبات نشده است و پزشک معالج با توجه به شرایط بیمار در صورت نیاز از آنتی بیوتیک پروفیلاکسی استفاده می نماید.
 

 

 

  • تاریخ انتشار : 1404/04/24 - 07:52
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1051
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کارگاه آموزشی کنترل عفونت و آشنایی با ضدعفونی کننده ها در بیمارستان فارابی برگزار شد

بیمارستان فارابی در راستای ارتقای ایمنی بیمار و پیشگیری از عفونت‌های بیمارستانی، کارگاه تخصصی "کنترل عفونت و آشنایی با ضدعفونی‌کننده‌ها" را برگزار کرد. به گفته شادی رضایی، سوپروایزر کنترل عفونت این مرکز، این کارگاه و دوره های آموزشی مشابه، با هدف افزایش دانش و مهارت‌های کادر درمانی در محیط حساس چشم‌پزشکی و تضمین بالاترین استانداردهای بهداشتی برگزار می‌شوند.

کارگاه آموزشی کنترل عفونت و آشنایی با ضدعفونی کننده ها در بیمارستان فارابی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ در راستای رسالت این مرکز به حفظ بالاترین استانداردهای ایمنی بیمار و پیشگیری از عفونت‌های بیمارستانی، کارگاه آموزشی تخصصی با عنوان "کنترل عفونت و آشنایی با ضدعفونی‌کننده‌ها" برگزار شد. به گفته برگزار کنندگان، دوره های آموزشی کنترل عفونت با هدف ارتقای دانش و مهارت‌های کادر درمانی که در خط اول مواجهه با بیماران و مبارزه با عوامل بیماری‌زا هستند برگزار شده و از نظر تأمین سلامت بیماران و کارکنان از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

 

شادی رضائی، سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان فارابی، در این خصوص اظهار داشت: "در محیطی تخصصی مانند بیمارستان چشم‌پزشکی فارابی، کنترل عفونت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. کوچک‌ترین سهل‌انگاری می‌تواند پیامدهای جبران‌ناپذیری برای بینایی بیماران داشته باشد. از این رو، برگزاری دوره‌های آموزشی به‌روز و کاربردی برای کادر درمانی، به ویژه سرپرستاران و رابطین کنترل عفونت که نقش محوری در اجرای دستورالعمل ها دارند، از اولویت‌های اصلی ماست."

 

وی افزود: "در این کارگاه مطالبی در زمینه شناسایی و آشنایی با انواع میکروارگانیسم هایی که به طور خاص می‌توانند در محیط چشم‌پزشکی باعث عفونت شوند و آموزش روش‌های استاندارد و علمی برای شستشو و ضدعفونی ابزار، سطوح و دست‌ها به منظور قطع زنجیره انتقال عفونت به وسیله دکتر علی صالحی، داروساز و میکروبیولوژیست، بیان شد."

 

رضایی در ادامه تصریح کرد: "ما معتقدیم با برگزاری این کارگاه ها، نه تنها سطح آگاهی همکاران را افزایش می‌دهیم، بلکه اطمینان حاصل می‌کنیم که تمامی اقدامات پیشگیرانه با دقت و بر اساس آخرین دستورالعمل های علمی انجام می‌شود. این تلاش‌ها می تواند مستقیماً به کاهش نرخ عفونت‌های بیمارستانی و افزایش کیفیت مراقبت‌های ارائه شده به بیماران عزیز فارابی منجر شود."

 

  • کد خبر : 300935
سید عباس قاضی میرسعید
تهیه کننده:

سید عباس قاضی میرسعید

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه