مسئول واحد تغذیه بیمارستان فارابی: مرضیه براتی
تلفن داخلی واحد تغذیه: 2370
واحد تغذیه بیمارستان فارابی در زیرزمین و جنب واحدهای CSSD و دفتر پرستاری این بیمارستان واقع شده است.
شرح وظایف واحد تغذیه بیمارستان فارابی:
- نظارت بر کیفیت و کمیت مواد غذایی اولیه در انبار و سردخانه
- برآورد و آنالیز موادغذایی با توجه به نوع غذاها و استانداردهای تعیین شده از سوی اداره نظارت و امور قراردادها
- انجام امور مربوط به فیش غذایی کارکنان، رزیدنت ها و دانشجویان
- نظارت بر تامین تجهیزات مربوط به تهیه، پخت و توزیع غذا
- نظارت بر بهداشت کارکنان خدمات غذایی، محیط آشپزخانه و سلف سرویس
- تعامل با واحدهای مرتبط از جمله واحد بهداشت محیط، پیمانکار تغذیه و امور نظارت برقراردادهای دانشگاه
- تهیه و تنظیم برنامه غذایی کارکنان و بیماران به صورت فصلی
- همکاری با وزارتخانه و معاونت درمان دانشگاه در اجرای طرح های تحقیقاتی تغذیه
- تعامل با گروه تغذیه بالینی معاونت درمان دانشگاه جهت برنامه ریزی های مرتبط
- برگزاری برنامه های آموزشی جهت کارکنان بیمارستان
- شرکت و برگزاری کارگاه ها و وبینارهای آموزشی درحوزه تغذیه
- نظارت بر تهیه، پخت و توزیع غذای بیماران، کارکنان و همراهان بیمار
- انجام مشاوره تغذیه بیماران بستری در پاسخ به درخواست مشاوره پزشک
- انجام مشاوره تغذیه بیماران سرپایی در کلینیک تغذیه
- برگزاری کمیته تغذیه بالینی
- تهیه پمفلت های آموزشی تغذیه در بیماریهای مختلف جهت بیماران
- دریافت و برآورد روزانه آمار و نوع رژیم غذایی بیماران بستری از طریق سیستم His تغذیه
- کنترل تطابق رژیم غذای بیماران در کاردکس با رژیم ارسالی توسط بخش
- آموزش دانشجویان تغذیه در دوره های کارآموزی
- آموزش نکات علمی تغذیه به کارکنان خدمات غذایی
- رعایت نکات مربوط به تغذیه در تهیه و تنظیم برنامه غذایی بیماران و کارکنان