دریافت نوبت: نوبت دهی بیمارستان فارابی
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
مسئول واحد تغذیه بیمارستان فارابی: زهرا شفیعی
تلفن داخلی واحد تغذیه: 2370
 
واحد تغذیه بیمارستان فارابی در زیرزمین و جنب واحدهای CSSD و دفتر پرستاری این بیمارستان واقع شده است.
 
شرح وظایف واحد تغذیه بیمارستان فارابی:
- نظارت بر کیفیت و کمیت مواد غذایی اولیه در انبار و سردخانه
- برآورد و آنالیز موادغذایی با توجه به نوع غذاها و استانداردهای تعیین شده از سوی اداره نظارت و امور قراردادها
- انجام امور مربوط به فیش غذایی کارکنان، رزیدنت ها و دانشجویان
- نظارت بر تامین تجهیزات مربوط به تهیه، پخت و توزیع غذا 
- نظارت بر بهداشت کارکنان خدمات غذایی، محیط آشپزخانه و سلف سرویس 
- تعامل با واحدهای مرتبط از جمله واحد بهداشت محیط، پیمانکار تغذیه و امور نظارت برقراردادهای دانشگاه 
- تهیه و تنظیم برنامه غذایی کارکنان و بیماران به صورت فصلی
- همکاری با وزارتخانه و معاونت درمان دانشگاه در اجرای طرح های تحقیقاتی تغذیه
- تعامل با گروه تغذیه بالینی معاونت درمان دانشگاه جهت برنامه ریزی های مرتبط
- برگزاری برنامه های آموزشی جهت کارکنان بیمارستان
- شرکت و برگزاری کارگاه ها و وبینارهای آموزشی درحوزه تغذیه 
- نظارت بر تهیه، پخت و توزیع غذای بیماران، کارکنان و همراهان بیمار
- انجام مشاوره تغذیه بیماران بستری در پاسخ به درخواست مشاوره پزشک
- انجام مشاوره تغذیه بیماران سرپایی در کلینیک تغذیه
- برگزاری کمیته تغذیه بالینی
- تهیه پمفلت های آموزشی تغذیه در بیماریهای مختلف جهت بیماران 
- دریافت و برآورد روزانه آمار و نوع رژیم غذایی بیماران بستری از طریق سیستم His تغذیه
- کنترل تطابق رژیم غذای بیماران در کاردکس با رژیم ارسالی توسط بخش
- آموزش دانشجویان تغذیه در دوره های کارآموزی
- آموزش نکات علمی تغذیه به کارکنان خدمات غذایی
- رعایت نکات مربوط به تغذیه در تهیه و تنظیم برنامه غذایی بیماران و کارکنان
 
همکاران محترم برای رزرو غذا می توانند از سامانه نجات به نشانی nejatsoft.tums.ac.ir اقدام کنند.
 
  • تاریخ انتشار : 1402/03/08 - 14:51
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 905
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

اهمیت ارجاع بیماران به درمانگاه مشاوره تغذیه

مسئول تغذیه بیمارستان فارابی: برخی از بیماران مراجعه کننده به بیمارستان از دیابت خود آگاهی ندارند

در جلسه کمیته تغذیه بالینی و رژیم درمانی بیمارستان فارابی مواردی همچون لزوم ارجاع بیماران توسط پزشک به درمانگاه مشاوره تغذیه و استقبال نکردن کارکنان از خدمات رایگان این درمانگاه، بررسی شد.

مسئول تغذیه بیمارستان فارابی: بسیاری از بیماران بستری شده در بیمارستان از دیابت خود آگاهی ندارند
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، جلسه کمیته تغذیه بالینی و رژیم درمانی این مرکز دوشنبه 8 خرداد 1402 با حضور سعید مرادی، مدیر و ثریا کریمی، مدیر پرستاری این بیمارستان برگزار شد.
ارائه گزارشی از مصوبات کمیته قبلی موضوعی بود که حمیده هنرور، مسئول تغذیه بیمارستان فارابی به آن پرداخت و گفت: بر اساس آنچه که مصوب شده بود ما درمانگاهی به عنوان مشاوره تغذیه رایگان در درمانگاه مشاوره قبل از عمل بیمارستان برای کارکنان برپا کردیم تا آنان بتوانند روزهای شنبه و چهارشنبه از ساعت 9 تا 11 برای دریافت مشاوره به کارشناسان ما مراجعه کنند. با وجود اینکه اطلاع رسانی از طریق اتوماسیون اداری و پیامک نیز انجام شده بود اما متاسفانه استقبال کارکنان بسیار کم بود. به همین دلیل باز هم از همکاران تقاضا داریم در صورت نیاز به کارشناسان تغذیه مستقر در این درمانگاه مراجعه کنند.
وی علاوه بر مشاوره تغذیه برای کارکنان بیمارستان فارابی بر اهمیت مشاوره برای بیماران نیز تاکید کرد و اظهار داشت: برای رسیدن به اهداف تعیین شده در سنجه های اعتباربخشی نیازمند این هستیم که پزشکان همکاری بیشتری با ما داشته باشند. گاهی بیمارانی که در بخش ها بستری هستند ممکن است مبتلا به بیماری هایی مانند دیابت باشند. متاسفانه برخی از بیماران مراجعه کننده به بیمارستان از دیابت خود آگاهی ندارند. به همین دلیل تقاضای ما از پزشکان این است که چنین بیمارانی را برای مشاوره به کارشناسان واحد تغذیه و درمانگاهی که برای این امر اختصاص پیدا کرده ارجاع دهند. هنرور افزود: نکته دیگری که باید به آن توجه شود ثبت رژیم غذایی بیماران در سامانه HIS است که پرستاران و منشی ها باید در زمان مقرر و پیش از وعده غذایی این اطلاعات را در این سامانه وارد کنند. البته این اطلاعات به ویژه درباره بیماران مبتلا به دیابت باید به صورت دقیق در HIS ثبت شود.
کریمی نیز با اشاره به استقبال کم کارکنان از خدمات رایگان مشاوره تغذیه گفت: شاید بتوان با تغییر محل این درمانگاه و انتقال آن به محلی که دسترسی آن برای کارکنان راحتتر باشد بتوانیم این مشکل را حل کنیم. همچنین در زمینه ارجاع بیماران به درمانگاه مشاوره نیز پیشنهاد می کنم دستورالعملی تدوین و در آن مشخص شود چه بیماری و با چه میزان قند خون (FBS) وزن و یا سایر موارد، به درمانگاه مشاوره ارجاع شود.
اقدامات انجام شده در زمینه تغذیه بالینی و خدمات غذایی و بررسی آمار مشاوره تغذیه بیماران بستری و سرپایی در یک بازه 5 ماهه از دی 1401 تا اردیبهشت 1402 از موارد دیگری بوند که جلسه کمیته تغذیه بالینی بیمارستان فارابی مطرح شد.
 
  • گروه خبری : کمیته تغذیه بالینی و رژیم درمانی
  • کد خبر : 235536
سید عباس  قاضی میرسعید
تهیه کننده:

سید عباس قاضی میرسعید

تصاویر

مسئول تغذیه بیمارستان فارابی: بسیاری از بیماران بستری شده در بیمارستان از دیابت خود آگاهی ندارند مسئول تغذیه بیمارستان فارابی: بسیاری از بیماران بستری شده در بیمارستان از دیابت خود آگاهی ندارند مسئول تغذیه بیمارستان فارابی: بسیاری از بیماران بستری شده در بیمارستان از دیابت خود آگاهی ندارند مسئول تغذیه بیمارستان فارابی: بسیاری از بیماران بستری شده در بیمارستان از دیابت خود آگاهی ندارند

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه