آیین نامه خدمات کتابخانه بیمارستان فارابی
 
معرفی و تاریخچه
کتابخانه بیمارستان فارابی یکی از معروفترین کتابخانه های چشم پزشکی سطح کشور است که در محل بیمارستان فارابی  و در سال 1313 همزمان با ایجاد بخش چشم پزشکی در بیمارستان فارابی ب
این کتابخانه در ابتدا با مجموعه ای از کتب پزشکی و علوم پایه شروع به کار کرد.اما با گذر زمان و افزایش تقاضا و نیازهای اساتید و همکاران مجموعه کاملی از کتب چشم پزشکی به آن اضافه گردید. محل کتابخانه در ابتدا در ساختمان قدیم بیمارستان (ساختمان کرسی بیماریهای چشم )واقع گردیده بوده است و پس از آن به ساختمان جدید بیمارستان فارابی طبقه اول منتقل گردید در سال 86ساختمان جدید برای کتابخانه در حیاط بیمارستان احداث گردید و کتابخانه به محل کنونی آن انتقال یافت.
 
کتابخانه بیمارستان فارابی در حال حاضر با حدود 300 متر مربع مساحت در ضلع غربی حیاط قدیم بیمارستان واقع گردیده است. این کتابخانه بیمارستانی، دارای زمینه تخصصی چشم بوده و مجموعه ای غنی و گسترده از منابع گوناگون در زمینه های مختلف چشم پزشکی را در برگرفته است. مجموعه کتابخانه شامل کتب فوق تخصصی چشم پزشکی لاتین و فارسی، پایان نامه های چشم پزشکی، منابع ومراجع الکترونیکی، مورد نیاز اساتید و دستیاران تخصص و فوق تخصص بیمارستان و سایر دانشجویان و کارکنان بیمارستان است.  مخزن این مجموعه به صورت یک سیستم باز اداره می شود. 
 
بخش‌های کتابخانه و جستجوی منابع 
فضای کل کتابخانه در حدود300 مترمربع است. این فضا برای ارائه خدمات کتابخانه‌ای در چندین بخش تجهیز شده است: بخش سایت کتابخانه،، بخش پایان‌نامه‌ها، بخش خدمات امانت،  ، سالن مطالعه و مخزن کتاب ها.
امکان جستجوی تمامی منابع کتابخانه از طریق وب سایت کتابخانه دیجیتال به نشانی http://lib.tums.ac.ir امکان‌پذیر می‌باشد.
 
فعالیت‌ها و خدمات
کتابخانه بیمارستان خدمات متنوعی را به اعضا محترم هیات علمی گروه چشم پزشکی، دستیاران تخصصی و فوق تخصصی و کارکنان بیمارستان و سایر کادر درمانی ارائه می دهد.
 خدمات کتابخانه شامل انتخاب، تهیه و گردآوری منابع، سازماندهی (فهرست نویسی) منابع، جستجوی مقالات، ، گردش و امانت منابع کتابخانه،  دسترسی به منابع دیجیتال و پایگاه داده ها و خدمات راهنمایی و مشاوره جهت تهیه بهترین منابع اطلاعاتی و ارائه خدمات به پژوهشگران ودریافت و  آرشیو پایان نامه های  چشم پزشکی بیمارستان و همکاری در برگزاری امتحان I.C.O و OSCE دستیاران و امتحان دانشجویان پزشکی (بخش چشم) است.
کلیه اعضا محترم هیات علمی گروه چشم پزشکی، دستیاران تخصصی و فوق تخصصی و کارکنان بیمارستان از اعضا کتابخانه می باشند و همکاران کتابخانه بیمارستان فارابی افتخار خدمت به این عزیزان را دارد.

برای دریافت نسخه PDF راهنمای عضویت کتابخانه اینجا کلیک کنید.
 
 
 
 
 
  • تاریخ انتشار : 1399/09/15 - 15:23
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 661
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کتاب الکتروفیزیولوژی بالینی بیماری های چشم منتشر شد

گروه چشم پزشکی بیمارستان فارابی کتاب الکتروفیزیولوژی بالینی بیماری‌ های چشم را به همراه اطلس رنگی بیماری‌ های مختلف شبکیه منتشر کرد.

کتاب الکتروفیزیولوژی بالینی بیماری های چشم منتشر شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، کتاب الکتروفیزیولوژی بالینی بیماری‌ های چشم با تالیف دکتر حسن خجسته جعفری، استادیار و عضو هیئت علمی گروه چشم بیمارستان فارابی و همکاران منتشر شد.
دکتر خجسته در گفتگو با روابط عمومی بیمارستان فارابی درباره تالیف این کتاب گفت: مطالب کتاب الکتروفیزیولوژی بالینی بیماری‌ های چشم با همکاری دکتر الیاس خلیلی پور، فلوشیپ بیماری‌ های شبکیه و دکتر زهرا کیان زاد، دستیار تخصصی چشم پزشکی گردآوری و منتشر شد. در تالیف این کتاب سعی شده تا مباحث الکتروفیزیولوژی که از مباحث دشوار و نا آشنا برای چشم پزشکان می‌ باشد به زبانی ساده و قابل فهم ارائه شود.
وی ارائه اطلس رنگی بیماری‌ های مختلف شبکیه در کنار مطالب کتاب الکتروفیزیولوژی بالینی بیماری‌ های چشم را یکی از جذابیت‌ های این کتاب برای خوانندگان دانست و افزود: این اطلس به فهم هرچه بهتر مطالب کمک می‌ کند. البته این کتاب به گونه‌ ای طراحی شده که برای سطوح مختلف آکادمیک از جمله چشم پزشکان، فلوها و دستیاران قابل استفاده باشد.
دکتر خجسته در پایان صحبت‌ های خود از چشم پزشکان و خوانندگان کتاب خواست تا پیشنهادات خود را برای هرچه بهتر شدن این کتاب در چاپ‌ های بعدی به گروه رتین بیمارستان فارابی ارسال کنند.
  • گروه خبری : انتشارات و کتابخانه
  • کد خبر : 231143
سید عباس  قاضی میرسعید
تهیه کننده:

سید عباس قاضی میرسعید

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *