بیمارستان فارابی میزبان نشست کارشناسان امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر مهدی خداپرست: برای حل مشکلات حقوقی باید افراد موثر این حوزه در دسترس بیمارستان ها باشند
در نشست مدیر مدیر امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی تهران با کارشناسان حقوقی بیمارستان های این دانشگاه، با حضور دادیار دادسرای عمومی و انقلاب تهران به چالش ها و مسائل حقوقی و قضائی آنان پاسخ داده شد.
به گزارش سینا رسانه بیمارستان فارابی، نشست مدیر امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی تهران با کارشناسان حقوقی بیمارستانها این دانشگاه سه شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ با حضور زهرا احمدپور، دادیار دادسرای عمومی و انقلاب تهران، دکتر مهدی خداپرست زواره، رئیس بیمارستان فارابی، حسام قدیمی، مدیر امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی تهران و سعید مرادی مدیر بیمارستان فارابی در این مرکز برگزار شد.
دکتر خداپرست با ابراز خشنودی از برگزاری این نشست در بیمارستان فارابی گفت: ممکن است گاهی به دلیل نا آشنا بودن ما به مسائل حقوقی و قضائی، توجه به این موضوع در بیمارستان مغفول واقع شده باشد. به همین دلیل از مدیریت امور حقوقی دانشگاه تقاضا داریم که به ما در ایجاد نگاه حرفهایتر به این مسائل کمک کنند.
وی تمرکز بر استفاده از نیروی انسانی توانمند در مسائل حقوقی بیمارستانها را مهم ارزیابی کرد و افزود: با توجه به اینکه نیروی انسانی مهمترین زیر ساخت یک سازمان است باید از نیروهای توانمند در امور حقوقی بهره برده و برای حل مشکلات حقوقی افراد موثر این حوزه در دسترس بیمارستانها باشند.
رئیس بیمارستان فارابی به چالشهایی که با اتباع خارجی که به بیمارستان فارابی مراجعه میکنند نیز اشاره کرد و اظهار داشت: سیاست بیمارستانها و وظیفه انسانی کادر درمان به گونهای است که بدون توجه به نژاد، ملیت و رنگ پوست بیماران به آنان خدمات درمانی ارائه میدهد. اما برخی از اتباع خارجی توان پرداخت هزینهها را نداشته و گاهی بیمارستان را دچار چالش میکنند که تقاضا داریم برای این مشکلات نیز راهکاری اندیشیده شود.
دکتر خداپرست همچنین بیمارستان فارابی را یک سرمایه ملی دانست و تصریح کرد: ۴۹ درصد بیماران از سایر استانها و ۵۱ درصد نیز از سراسر استان تهران به بیمارستان فارابی مراجعه میکنند. این یعنی بیمارستان فارابی تنها متعلق به شهر تهران یا جنوب آن نیست. در کنار آن حدود چهارصد جراحی روزانه و سه هزار مورد ویزیت بیمار در روز ضرورت آگاهی بیشتر کادر درمان از مسائل حقوقی را دو چندان میکند.
حسام قدیمی، مدیر امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز با اشاره به برگزاری هفتگی کارگاههای آموزشی برای کارشناسان حقوقی این دانشگاه اظهار داشت: سیاست ما آموزش مستمر کارشناسان حقوقی است. زیرا هر انسانی برای به روز بودن نیاز به آموزش داد، به ویژه در زمینه مسائل حقوقی و تغییر قوانین.
وی از تقسیم بندی مشاوران حقوقی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز خبر داد و گفت: در حال حاضر هر چهار بیمارستان دانشگاه به یکی از مشاوران حقوقی سپرده شده تا هم از نظر علمی و اجرایی و هم از نظر آموزش به رابطان حقوقی بیمارستانها تا حد زیادی خیالمان راحت باشد.
مدیر امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه صحبتهای خود چالشهای موجود در زمینه پذیرش اتباع خارجی در بیمارستانهای این دانشگاه را بیان کرد و افزود: بیمارستانها حتما مدارک هویتی را از این بیماران دریافت کرده و پرونده آنان را بر اساس همین مدارک تنظیم کنند تا مستندات آنها تکمیل باشد. درست است که چالشهای این چنینی وجود دارد اما نمیتوان به اتباع خارجی که به بیمارستانها و مراکز درمانی مراجعه میکنند خدمات درمانی ارائه نداد.
ادامه این جلسه به پرسشهای کارشناسان حقوقی از زهرا احمدپور، دادیار دادسرای عمومی و انقلاب تهران اختصاص داشت که اصلیترین آنها درباره چالشهای قضائی کادر درمان، مسئولیت مدنی بیمارستانها و مسئولیت مدنی پزشکان بود.
ارسال نظر