دریافت نوبت کلیک کنید
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1400/08/25 - 17:47
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 355
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

برگزاری مراسم گرامیداشت هفته جهانی فناوری اطلاعات سلامت در بیمارستان فارابی

دکتر محمدرضا اکبری: باید در زمینه فناوری اطلاعات سلامت دید علمی داشته باشیم

رئیس بیمارستان فارابی در مراسم گرامیداشت هفته جهانی اطلاعات سلامت بر لزوم خلاقیت و نوآوری در فرایند ثبت و طبقه بندی پرونده ها و اطلاعات بیماران و ارائه پیشنهادات توسط کارکنان مدارک پزشکی این بیمارستان تاکید کرد.

برگزاری مراسم گرامیداشت هفته جهانی فناوری اطلاعات سلامت در بیمارستان فارابی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، مراسم گرامیداشت هفته جهانی فناوری اطلاعات سلامت سه شنبه 25 آبان 1400 با حضور دکتر محمدرضا اکبری باغبانی، رئیس و سعید مرادی، مدیر بیمارستان فارابی برگزار شد. در این مراسم دکتر اکبری با حضور در واحدهای پذیرش و مدارک پزشکی این بیمارستان ضمن تبریک فرا رسیدن این هفته گفت: واحدهای مدارک پزشکی و پذیرش از واحدهای اصلی و تاثیرگذار بیمارستان هستند. پرونده‌هایی که امروز توسط کادر درمان برای بیماران تنظیم می شود پس از ثبت و طبقه بندی در این واحدها، در آینده برای پژوهش، بررسی فرایندها و از این دست موارد استفاده خواهد شد. به همین منظور همکاران ما در واحدهای پذیرش، مدارک پزشکی، فناوری اطلاعات، تصویربرداری و تمام واحدهایی که به ثبت پرونده و مدارک بیماران می‌پردازند، با یکدیگر در ارتباط هستند تا بتوانند این اطلاعات را که یکی از فرایندهای اصلی بیمارستان فارابی است ثبت کنند. هدف بنده از بیان این موضوع این است که ارتقاء فناوری اطلاعات سلامت در آینده نگری برای بیمارستان نقش مهمی ایفا می‌کند. ما نیز تمام تلاش خود را به کار بسته ایم تا در پیشرفت و به روز شدن این فرایند به مدارک پزشکی کمک کنیم. اخیرا هم پس از ماه ها تلاش توانستیم با اتصال دستگاه های تصویربرداری به سامانه PACS قدم مهمی در فرایند الکترونیکی کردن اطلاعات بیماران برداریم. این موضوع قطعا در افزایش کیفیت ثبت اطلاعات سلامت بیماران در بیمارستان فارابی نقشی مهمی خواهد داشت.
وی در ادامه اظهار داشت: خوشبختانه همکاران ما در واحد مدارک پزشکی بسیار پرتلاش هستند و با توجه به تعداد بیماران و بار کاری زیاد، به خوبی توانسته اند فرایندهای مرتبط با اطلاعات سلامت را در این واحد پیاده سازی کنند. به اعتقاد ما هرچه بیشتر در این واحد سرمایه گذاری شود در آینده بانک اطلاعاتی کامل تری در اختیار خواهیم داشت و در نهایت این بیماران خواهند بود که از آن سود می برند. در کنار آن در زمینه پژوهش و تحقیقات نیز به اطلاعات جامع تر و کامل تری دسترسی خواهیم داشت. در واقع دید ما به واحد مدارک پزشکی یک دیدگاه آکادمیک است که این نشان دهنده ارزش بالای کار شماست.
در ادامه مرادی با تبریک هفته فناوری اطلاعات سلامت افزود: همانطور که دکتر اکبری نیز به آن اشاره کردند واحد مدارک پزشکی یکی از واحدهای اصلی بیمارستان محسوب می شود. به ویژه در حال حاضر که به دنبال ایجاد بسترهای مناسب برای الکترونیکی کردن فرایندها هستیم. به همین دلیل این واحد از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی به فرایند ثبت پرونده بیماران در بیمارستان نیز اشاره کرد و گفت: ثبت و اسکن پرونده ها در بیمارستان کاملا به روز انجام می شود و این مسئله با توجه به حجم بالای مراجعات در این مرکز، قابل تقدبر است. البته دایره فعالیت های مدارک پزشکی بیمارستان فارابی بسیار وسیع تر است و عملکرد دقیق این واحد در درآمدزایی، کاهش کسورات بیمه ای، اعتباربخشی بیمارستانی و موارد مشابه نیز موثر است. ما نیز امیدواریم سرعت فرایندها در این واحد با روند الکترونیکی شدن اطلاعات و پرونده ها در بیمارستان، بیش از پیش افزایش یابد.
لیلا فیضی نیا، مسئول مدارک پزشکی بیمارستان فارابی نیز با توضیح مختصری از فعالیت های انجام شده در این واحد به بیان سابقه اسکن پرونده ها در این مرکز پرداخت. وی اظهار داشت: اسکن پرونده ها از سال 1359 در بیمارستان فارابی آغاز شده و تا به امروز نیز با دقت بالا ادامه دارد. همچنین طبقه بندی پرونده ها با توجه به استانداردها و نوع بیماری انجام شده و به همین دلیل زمانی که پزشکان و دستیاران برای انجام طرح های تحقیقاتی و پژوهشی به ما مراجعه می کنند به راحتی می توانند به اطلاعات مورد نظر دسترسی داشته باشند. 
در پایان این مراسم دکتر اکبری از لزوم نوآوری در فرایند ثبت اطلاعات گفت و تصریح کرد: شاید زمانی که از مدارک پزشکی نام برده می شود برای برخی از افراد یادآور بایگانی های قدیمی با پرونده های زیاد و انبار شده باشد اما آنچه ما از کارکنان این واحد انتظار داریم این است که خلاقیت و نوآوری داشته باشند. حتی از شما می خواهیم که برای بهبود هرچه بهتر فرایندها، پیشنهادات خود را ارائه دهید. زیرا باید در زمینه فناوری اطلاعات سلامت دید علمی داشته باشیم. با این تفکر قطعا می توانیم کیفیت فرایندهای اطلاعات سلامت را در بیمارستان فارابی را افزایش دهیم.
اهدای گل به کارکنان واحدهای مدارک پزشکی و پذیرش پایان بخش این مراسم بود.
  • گروه خبری : اخبار فناوری اطلاعات سلامت
  • کد خبر : 230886
سید عباس  قاضی میرسعید
تهیه کننده:

سید عباس قاضی میرسعید

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه