دریافت نوبت
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
لیست اخبار صفحه :1
خدمت رسانی به بیماران فارابی در نوروز بدون وقفه ادامه دارد
بیمارستان فارابی به استقبال بهار رفت

خدمت رسانی به بیماران فارابی در نوروز بدون وقفه ادامه دارد

دکتر سید محسن رفیع زاده طبائی زواره، معاون درمان و مریم صباغی، مدیر پرستاری بیمارستان فارابی در نخستین ساعات آغاز سال ۱۴۰۴ از بخش ها، اتاق های عمل و اورژانس این بیمارستان بازدید کردند و از نزدیک شاهد خدمت رسانی به بیماران در تعطیلات نوروز بودند.

افزایش فشار داخل چشم

افزایش فشار داخل چشم

فشار طبیعی داخل چشم بین 11 تا 21 میلی متر جیوه است. حال اگر فردی فشار چشمش دائما بالاتر از 21 میلی متر جیوه بوده و دچار کاهش میدان بینایی شود چه اقداماتی باید انجام دهد؟ چگونه می تواند فشار چشمش را کنترل کند؟ برای پاسخ به این سوال می توانید فیلم زیر که با همکاری واحد آموزش سلامت بیمارستان فارابی تهیه شده را تماشا کنید.

تغذیه مناسب در ماه رمضان

تغذیه مناسب در ماه رمضان

ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات توصیه می کنیم در ماه مبارک رمضان از یک رژیم غذایی سالم همراه با افطار سبک و تدریجی و سحری کامل و مغذی استفاده کنید. برای اینکه در این ماه روزه داری بهتر و سالم تری داشته باشیم فیلم زیر که به وسیله واحد آموزش سلامت بیمارستان فارابی آماده شده است را تماشا کنید.

مسمومیت بر اثر سوء مصرف الکل

مسمومیت بر اثر سوء مصرف الکل

تقریبا تمام بیمارانی که دچار مسمومیت ناشی از سوء مصرف الکل متانول یا اتانول می شوند دارای علائم بینایی هستند. تهوع، استفراغ، سردرد طولانی که با قرص های مسکن آرام نمی شود از جمله علائم مسمومیت با الکل هستند که در چنین شرایطی باید به سرعت فرد را به اورژانس مسمومیت رساند. در این فیلم کوتاه که با همکاری واحد آموزش سلامت بیمارستان فارابی تهیه شده، موارد مهمی که پس از مسمومیت با الکل باید بدانیم نمایش داده می شود.

آشنایی با اقدامات اولیه در ترومای چشم

آشنایی با اقدامات اولیه در ترومای چشم

وارد شدن ضربه (تروما) به چشم به دلایل مختلف می تواند باعث آسیب های جدی شود. یکی از راهکارهایی که می توان میزان این آسیب ها را کاهش داد اقدامات اولیه پس از وارد شدن ضربه به چشم است. در این فیلم کوتاه که توسط واحد آموزش سلامت بیمارستان فارابی آماده شده اقدامات اولیه ای را که در زمان بروز ترومای چشمی باید انجام شود را فرا خواهید گرفت.

نقش تغذیه در زندگی افراد مبتلا به سرطان

نقش تغذیه در زندگی افراد مبتلا به سرطان

تغذیه مناسب برای افراد مبتلا به سرطان از اهمیت زیادی برخوردار است. زیرا روند درمان سرطان می تواند عوارضی مانند کاهش وزن، کاهش اشتها، تهوع، استفراغ و اسهال را به دنبال داشته باشد. به همین دلیل این افراد باید نکاتی را در تغذیه خود رعایت کنند. مرضیه براتی، مشاور تغذیه و رژیم درمانی و مسئول واحد تغذیه بیمارستان فارابی در این فیلم کوتاه نکات مهم مرتبط با تغذیه که عوارض استفاده از داروهای ضد سرطان را کاهش می دهد بیان می کند.

در زمان آلودگی هوا چه غذاهایی بخوریم؟

در زمان آلودگی هوا چه غذاهایی بخوریم؟

در روزهایی که هوای شهرها آلوده است علاوه بر نوشیدن آب کافی و شیر کم چرب، باید از رژیم غذایی حاوی آنتی اکسیدان و مواد ضد التهابی استفاده کرد تا ایمنی بدن در برابر آلودگی هوا را بالا برد. واحد آموزش سلامت بیمارستان فارابی در این فیلم مواد غذایی حاوی این مواد را معرفی کرده است.

آلودگی هوا و تاثیرات آن بر سلامت چشم

آلودگی هوا و تاثیرات آن بر سلامت چشم

آلودگی هوا تاثیرات زیادی بر سلامت بدن دارد .ذرات معلق و گازهای سمی موجود در هوای آلوده علاوه بر آسیب به سیستم های تنفسی، قلبی عروقی، سیستم عصبی و ...، سلامت بینایی را نیز به خطر می‌اندازد. به همین دلیل باید این تاثیرات را بشناسیم و راهکارهای مقابله با آن ها را بدانیم. در این فیلم کوتاه روش هایی که به کمک آن می توان تاثیر آلودگی هوا بر بدن به ویژه چشم ها را کاهش داد، مشاهده خواهید کرد.

در زمان وقوع سکته چشمی چه باید بکنیم؟

در زمان وقوع سکته چشمی چه باید بکنیم؟

شبکیه بخشی از چشم است که وظیفه تبدیل نور به تصاویر را بر عهده دارد. سکته چشمی در واقع «انسداد شریان شبکیه» و یک اورژانس چشم ‌پزشکی است. اگر هر مانعی مانند لخته خون، پلاک چربی و یا عفونت موجب شود که ورود جریان خون به شبکیه چشم کاهش یافته یا متوقف ‌شود، انسداد شریان شبکیه رخ می‌دهد. در زمان وقوع سکته چشمی باید به سرعت اقدام کرد تا از آسیب بیشتر به بینایی جلوگیری شود. در این فیلم توضیحاتی درباره سکته چشمی و اقدامات اولیه در زمان وقوع آن بیان شده است.

نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری های چشمی

نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری های چشمی

تغذیه عامل بسیار مهمی در تمام ابعاد سلامت است. بینایی هم از این قاعده مستثنی نبوده و به میزان قابل توجهی از تغذیه تاثیر می گیرد. یعنی با انتخاب یک رژیم غذایی مناسب می توان از بروز برخی بیماری های چشمی پیشگیری کرد. مرضیه براتی، مشاور تغذیه و رژیم درمانی و مسئول واحد تغذیه بیمارستان فارابی در این فیلم کوتاه درباره نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری های چشمی صحبت می کند.

تنظیمات پس زمینه
Close menu