دریافت نوبت
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1402/07/25 - 12:34
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 714
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

بازدید کارشناسان مدیریت نظارت و توسعه امور عمومی دانشگاه از بیمارستان فارابی

دکتر کاظم رهنما: باید مسئولیت حوزه ای که در آن کار می کنیم را بپذیریم

با حضور کارشناسان مدیریت نظارت و توسعه امور عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران و ادارات زیر مجموعه این معاونت در بیمارستان فارابی به بررسی موضوعاتی همچون مدیریت نیروی انسانی، مسائل رفاهی کارکنان و چالش های مرتبط در این بیمارستان پرداخته شد.

دکتر کاظم رهنما: باید مسئولیت حوزه ای که در آن کار می کنیم را بپذیریم
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، امید گندم کار، معاون مدیر نظارت بر توسعه امور عمومی و ابراهیم خلیلی، مدیر اداره رفاه و تعاون این دانشگاه به همراه کارشناسان اداره های نظارت بر امور عمومی، رفاه و تعاون، امور قرادادها و تدارکات و کارپردازی دوشنبه 24 مهر 1402 از بیمارستان فارابی بازدید کردند.
در جلسه ای که ابتدای این بازدید برگزار شد دکتر کاظم رهنما، مدیر بیمارستان فارابی با ابراز خشنودی از انجام بازدیدهای دوره ای معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع اظهار داشت: بنده خودم همیشه تقاضا داشتم که چنین بازدیدهایی انجام شود. زمانی که یک نگاه بیرونی مجموعه ما را بی طرفانه و با نگاه اصلاحی بررسی می کند، نقاط ضعف و قابل بهبود را به ما گوشزد خواهد کرد و این یک فرصت محسوب می شود. ممکن است ما ضعف ها را نبینیم و شرایطی که در بیمارستان وجود دارد عادت کرده ایم. لذا این بازدیدها به نفع ما خواهد بود و از آن استقبال می کنیم. همچنین از تیم بازدید خواهش می کنم اگر قدرت ذره بین شما در بازرسی ها متوسط است، حتما در بیمارستان فارابی با ذره بین قوی تری فعالیت ها را دقیق و موشکافانه بررسی کرده و نتیجه را به ما منتقل کنید.
وی با اشاره به اینکه در چنین بازدیدهایی به هیچ وجه بحث پیدا کردن مقصر مطرح نیست افزود: باید مسئولیت حوزه ای که در آن کار می کنیم را بپذیریم. یعنی تلاش کنیم نقاط ضعف را رفع و نقاط قوتی که داریم را حفظ کنیم. بنده معمولا به دوستان و همکاران می گویم باید یکی از هنرهای ما حفظ نقاط قوت باشد. اگر بستری آماده شده یا فرایندی خوب کار می کند نباید با انجام حرکت نابخردانه ای باعث ایجاد نقص در آن شویم. زیرا این نقص در کارنامه ما ثبت شده و مسئولیت آن نیز بر عهده ما خواهد بود. پس حفظ شرایط خوب بیمارستان از وظایف یک مدیر است.خلاصه اینکه بازدیدها فرصت مغتنمی است که بیمارستان فارابی می خواهد از آن به بهترین شکل بهره ببرد.
 در ادامه این جلسه دکتر رهنما در پاسخ به سوال مدیر اداره رفاه و تعاون در ارتباط با ایجاد شرایط برای حضور گروه های جهادی بیمارستان فارابی در سایر مراکز دانشگاه به منظور انجام معاینات رایگان چشم پزشکی گفت: خوشبختانه این پتانسیل در بیمارستان ما وجود دارد اما باید نگاه کلان تری به این موضوع داشته باشیم. شاید این مسئله یکی از نقاط قابل ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی تهران باشد. ما در این دانشگاه و در هیچ حوزه تخصصی و فوق تخصصی کم و کسر نداریم. موضوعی که اینجا مطرح می شود بحث بیمه تکمیلی است. در دانشگاه برای همه نیروها از شرکتی تا رسمی بیمه تکمیلی پایه برقرار شده است. حال چرا همکاران ما از این ظرفیت استفاده نکنند؟ یا چرا کارکنان را تشویق به استفاده از این فرصت نکنیم؟ به عنوان مثال به همکار خدمات بیمارستان بگوییم که امکان چکاپ کامل سالیانه برای او در بیمارستان فراهم است بدون اینکه هزینه ای پرداخت کند. یا مثلا اگر امکان انجام آزمایشی در بیمارستان فارابی وجود ندارد، به کمک بیمه تکمیلی پایه و با هزینه بسیار اندک می توان در یکی دیگر از بیمارستان های دانشگاه آن را انجام داد. به نظرم باید در این زمینه برنامه ریزی منسجم تری داشته باشیم. به ویژه در حوزه غربالگری ها. گاه با انجام یک غربالگری ساده می توان از بروز بیماری های خطرناک و تحمیل هزینه ها و بار مشکلات به خانواده و کشور پیشگیری کرد. ما نیز در بیمارستان فارابی این ظرفیت و آمادگی را داریم که بر اساس یک برنامه ریزی و با جدولی که از قبل به ما اعلام شود، معاینات چشم پزشکی همکاران سایر مراکز دانشگاه در قالب بیمه پایه و تکمیلی را انجام دهیم. 
وی استفاده از ظرفیت بیمه تکمیلی کارکنان را مهم ارزیابی کرد و افزود: دانشگاه علوم پزشکی تهران بابت خدمت درمانی کارکنان، برای بیمه تکمیلی هزینه زیادی کرده است و کجا خدمتی بهتر از خدمات دانشگاه علوم پزشکی تهران ارائه می شود؟ در کدام حوزه تخصصی، خدماتی بهتر از خدمات تخصصی این دانشگاه سراغ داریم؟ حال چرا همکاران ما از این امکان استفاده نکنند. پس باید در این زمینه هوشمند، هدفمند و با برنامه ریزی عمل کنیم.
سپس گزارشی از تعداد نیروی انسانی بیمارستان فارابی، تعداد تخت های بستری، تعداد اتاق های عمل و تخت های آن، ضریب اشغال تخت ها، هزینه های سرپایی و برنامه های این بیمارستان برای کاهش آلاینده های زیست محیطی به کارشناسان اداره نظارت و بازرسی ارائه شد. دکتر رهنما نیز در زمینه برنامه های این بیمارستان برای کاهش آلاینده ها گفت: یکی از کارهای منحصر به فردی که در طی سال های گذشته در بیمارستان فارابی اتفاق افتاده بحث تصفیه فاصلاب مطابق با استانداردها استفاده از پساب تصفیه خانه فاضلاب بیمارستان برای آبیاری فضای سبز است که به خوبی در حال انجام است و به هیچ عنوان فاضلابی از بیمارستان فارابی وارد اگوی شهری نمی شود. همچنیی با تلاش همکاران در آستانه دریافت گواهینامه بیمارستان سبز نیز هستیم.
ایمنی بیماران، پروژه مرکز آکادمیک بیمارستان فارابی، سامانه خرید تدارکات و مدیریت منابع انسانی موضوعات دیگری بودند که در این بازدید مطرح و چالش های بیمارستان در این حوزه ها بازگو شد. در پایان این جلسه بازرسان با حضور در واحدهای مختلف بیمارستان از نزدیک به بررسی فرایندهای مورد نظر خود پرداختند.

 

  • گروه خبری : اخبار مدیریت و توسعه
  • کد خبر : 248554
سید عباس قاضی میرسعید
تهیه کننده:

سید عباس قاضی میرسعید

تصاویر

دکتر کاظم رهنما: باید مسئولیت حوزه ای که در آن کار می کنیم را بپذیریم دکتر کاظم رهنما: باید مسئولیت حوزه ای که در آن کار می کنیم را بپذیریم دکتر کاظم رهنما: باید مسئولیت حوزه ای که در آن کار می کنیم را بپذیریم دکتر کاظم رهنما: باید مسئولیت حوزه ای که در آن کار می کنیم را بپذیریم دکتر کاظم رهنما: باید مسئولیت حوزه ای که در آن کار می کنیم را بپذیریم دکتر کاظم رهنما: باید مسئولیت حوزه ای که در آن کار می کنیم را بپذیریم دکتر کاظم رهنما: باید مسئولیت حوزه ای که در آن کار می کنیم را بپذیریم دکتر کاظم رهنما: باید مسئولیت حوزه ای که در آن کار می کنیم را بپذیریم دکتر کاظم رهنما: باید مسئولیت حوزه ای که در آن کار می کنیم را بپذیریم دکتر کاظم رهنما: باید مسئولیت حوزه ای که در آن کار می کنیم را بپذیریم دکتر کاظم رهنما: باید مسئولیت حوزه ای که در آن کار می کنیم را بپذیریم

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه