نوبت دهی بیمارستان فارابی: 02167395353
  • تاریخ انتشار : 1403/06/03 - 12:47

پیام تبریک رئیس بیمارستان فارابی به مناسبت آغاز هفته دولت و روز کارمند

رئیس بیمارستان فارابی در پیامی فرا رسیدن هفته دولت وروز کارمند را تبریک گفت و موفقیت های بیمارستان فارابی را مرهون تلاش های کارکنان و کارمندان این بیمارستان دانست.

پیام تبریک رئیس بیمارستان فارابی به مناسبت آغاز هفته دولت و روز کارمند
به گزارش سینا رسانه بیمارستان فارابی، در متن این پیام آمده است:

همکاران پر تلاش بیمارستان فارابی
فرا رسیدن هفته دولت و روز کارمند را به شما عزیزان تبریک و تهنیت عرض نموده و ضمن قدردانی از زحمات شبانه‌ روزی و تلاش‌ های بی‌ وقفه تمام همکاران در تمامی بخش‌ ها و واحدهای بیمارستان، این روز را بهانه‌ ای می‌ دانم تا از خدمات ارزنده و دلسوزانه شما عزیزان در راستای ارتقای سطح سلامت چشم و بینایی هموطنانمان قدردانی نمایم.
بدون شک موفقیت‌ های چشمگیر بیمارستان فارابی در حوزه‌ های مختلف علمی، پژوهشی و درمانی مرهون تلاش‌ ها و تعهد شما همکاران گرامی است. شما با بهره‌ گیری از دانش و تخصص خود، روز به روز بر افتخارات این مجموعه می‌ افزایید.
امیدوارم در سایه توجهات خداوند متعال و با همدلی و تلاش مضاعف، شاهد پیشرفت روزافزون بیمارستان فارابی و ارائه خدمات بهتر به بیماران باشیم.

رئیس بیمارستان فارابی
  • گروه خبری : اخبار حوزه ریاست,ویژه دانشگاه