گرامیداشت 173 سال تجربه و 90 سال افتخارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران
مدیر بیمارستان فارابی: مرکز آکادمیک فارابی تداوم توسعه فارابی در داخل و خارج کشور است
علیرضا طاهری زاده، مدیر بیمارستان فارابی در مراسم گرامیداشت 173 سالگی دارالفنون و 90 سالگی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در این بیمارستان برگزار شد با اشاره به مراحل تکمیلی «مرکز آکادمیک فارابی» گفت: این مرکز مجموعه ای است که توان مضاعفی را به سیستم بیمارستان فارابی اضافه خواهد کرد و در حقیقت تداوم توسعه بیمارستان فارابی در داخل و خارج از کشور به شمار می رود.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، علیرضا طاهری زاده، مدیر بیمارستان فارابی در حاشیه برگزاری جشن ۱۷۳ سالگی دارالفنون و ۹۰ سالگی دانشگاه تهران که در این بیمارستان برگزار شد با اعلام اینکه ساختمان مرکز آکادمیک فارابی به سرعت در حال تکمیل است اظهار داشت: در حال حاضر همه تلاشمان در بیمارستان فارابی این است که این مرکز آکادمیک را تا سال آینده به مرحله بهره برداری برسانیم تا با شرایط بهتری بتوانیم در خدمت همکاران باشیم. این مرکز مجموعهای است که توان مضاعفی را به سیستم بیمارستان فارابی اضافه خواهد کرد و در حقیقت تداوم توسعه بیمارستان فارابی در داخل و خارج از کشور به شمار میرود.
وی خاطر نشان ساخت: در مرکز آکادمیک فارابی مجموعهای با اتاق عمل مجهز با استانداردهای بالای بهداشتی و نیز بالاترین فضای فیزیکی به نسبت تخت و همچنین فضاهای بسیار مدرن و پیشرفته پیشبینی شده است.
طاهری زاده ابراز امیدواری کرد که با راه اندازی مرکز آکادمیک فارابی، ابزارهای لازم در اختیار مجموعه فارابی قرار گرفته، ارتباط با سایر کشورها در زمینه پذیرش رزیدنت و توریسم درمانی شکل بگیرد. همچنین فضای مناسبی برای پیشرفتهای چشمگیر در بخشهای مختلف چشم پزشکی فراهم شود.
وی گفت: در حال حاضر به عنوان مدیر بیمارستان فارابی در تلاش هستم که با کمک دوستان بتوانیم، کاری کنیم که مراجعان به بیمارستان با شرایط مناسب بتوانند، خدمت مناسب دریافت کنند. همچنین شرایط برای اعضای هیات علمی فراهم باشد تا بتوانند به دغدغه اصلی شان که همانا امر آموزش است، بپردازند. از سوی دیگر شرایط مناسب کاری برای کارکنان، رزیدنتها و دانشجویان ما نیز به همین ترتیب فراهم آید.
وی با اشاره به اینکه بیمارستان فارابی قطب علمی کشور است و در بحث چشم پزشکی حرف اول را در ایران میزند، اظهار داشت: فارابی به نوعی آخر خط درمان مراجعانی است که از اقصی نقاط کشور به اینجا میآیند و عمدتا هم از قشر آسیب پذیر و کمتر برخوردار جامعه هستند و این افتخاری برای من و همکاران است که تلاش میکنیم، خدمتگزار شایستهای برای مراجعان باشیم.
طاهری زاده گفت: مهمترین بحثی را که ما میتوانیم در بحث پشتیبانی انجام دهیم، به غیر از تکالیفی که در لجستیک و تامین تجهیزات و دارو، امکانات فضای فیزیکی و نیروی انسانی بر عهده ما گذاشته شده است، تلاش برای ایجاد همگرایی و همدلی و ایجاد یک جو صمیمی و بهتر و نیز یک ارتباط عاطفی و انسانی بیشتر بین خود و همکاران و همکاران با بیماران است. زیرا اعتقاد دارم، اگر بتوانیم حسن خلق را در سیستم مان جاری کنیم، مطمئنا خیلی از مشکلاتی که دامنگیر سازمان های مشابه ماست، قابل حل خواهد بود.
وی در پایان با ابراز خرسندی از برپایی جشن 173 سالگی تاسیس دارالفنون و ۹۰ سالگی دانشگاه تهران خاطر نشان ساخت: تجلیل از استادان و پیشکسوتان فارابی به طور مسلم باعث آشنایی و ایجاد انگیزه نسلهای جوان با افرادی میشود که جایگاه علمی امروز را مرهون تلاشها و فداکاریهای آنان هستیم.
خبرنگار: بنفشه پورناجی
ارسال نظر