دریافت نوبت
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
مدیر گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران: دکتر مهدی خداپرست زواره
مرتبه علمی: دانشیار
فوق تخصص قرنیه
تلفن داخلی: 2384
 
شرح وظایف:
- ابلاغ برنامه های اجرایی و تکالیف عمومی اعضای هیئت علمی اعم از آموزشی (نظری - عملی) پژوهشی، راهنمایی دانشجو و خدمات و رعایت نظم و انضباط کاری اعضاء هیات علمی و نظارت بر حسن اجرای آن
- تهیه برنامه اجرایی وظایف آموزشی، پژوهشی و خدماتی ارائه شده از طریق گروه ها بر اساس خط مشی شورای دانشکده پزشکی با مشورت اعضاء گروه قبل از شروع نیمسال تحصیلی و تهیه جدول دروس هر نیمسال با همکاری اعضای گروه و تسلیم آن به رئیس  دانشکده
- تجدید نظر مستمر در برنامه ها با توجه به آخرین پیشرفت ها، تغییرات و تحولات علمی و تسلیم این برنامه ها به مراجع ذیربط
- اهتمام جدی در بهبود کیفیت آموزش گروه چشم پزشکی
- توجه ویژه به نظم و قانون گرائی در گروه و اجرای ضوابط آموزشی
- تشکیل و اداره جلسات شورای گروه و ارسال گزارش کار، مصوبات، پیشنهاد ها و نظرات جمعی گروه به رئیس دانشکده پزشکی برای هماهنگی اجرایی یا طی مراحل قانونی برای اجرا
- ابلاغ بخشنامه ها و آئین نامه ها و مصوبات ابلاغی از سوی رئیس دانشکده به اعضای گروه چشم پزشکی
- پیشنهاد نیاز های مالی گروه به رئیس دانشکده پزشکی
- انجام دادن کلیه مکاتبات رسمی گروه و پیشنهاد تهیه لوازم، کتاب ها، نشریات و سایر ملزومات مورد نیاز گروه به دانشکده پزشکی
- پیشنهاد طرح های پژوهشی با همکاری گروه های دیگر به رئیس دانشکده پزشکی برای تصویب در شورای پژوهشی دانشگاه
- ارزیابی کار ماهانه و سالانه اعضای گروه چشم پزشکی در سامانه شعاع و گزارش آن به رئیس دانشکده پزشکی
 
 
 
  • تاریخ انتشار : 1403/11/16 - 07:45
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 329
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

گرامیداشت 173 سال تجربه و 90 سال افتخارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دبیر بنیاد پروفسور محمد قلی شمس: بیمارستان فارابی پیشرو در ایجاد دانشگاه های نسل چهارم

رئیس مرکز تحقیقات چشم پزشکی ترجمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر بنیاد پروفسور محمد قلی شمس در مراسم گرامیداشت 173 سال تجربه و 90 سال افتخار آفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر هویت ممتاز بیمارستان فارابی گفت: بیمارستان فارابی به دلیل داشتن ارتباط نزدیک تر با جامعه از نقش صرف یک مرکز درمانی فراتر رفته و با شکل دادن یک نهاد اجتماعی در مسیر مسئولیت های اجتماعی و شهروندی پیشرو در ایجاد دانشگاه های نسل چهار بوده است.

گرامیداشت 173 سال تجربه و 90 سال افتخارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران - دکتر سید فرزاد محمدی دکتر سید فرزاد محمدی,
دکتر سید فرزاد محمدی
دکتر سید فرزاد محمدی
00:00
00:00
دانلود
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، دکتر سید فرزاد محمدی، رئیس مرکز تحقیقات چشم پزشکی ترجمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر بنیاد پروفسور محمد قلی شمس در حاشیه برگزاری مراسم گرامیداشت ۱۷۳ سال تجربه و ۹۰ سال افتخار آفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در بیمارستان فارابی، با تاکید بر اهمیت هویت اجتماعی بیمارستان‌ها گفت: بیمارستان فارابی به دلیل داشتن ارتباط نزدیک‌تر با جامعه از نقش صرف یک مرکز درمانی فراتر رفته و با شکل دادن یک نهاد اجتماعی در مسیر مسئولیت‌های اجتماعی و شهروندی پیشرو در ایجاد دانشگاه‌های نسل چهار بوده است.  
وی با اعلام این مطلب افزود: دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه تهران استمرار دارالفنون به عنوان نهاد آموزش عالی مدرن و نوین به حساب می‌آیند. همچنین بیمارستان فارابی یکی از بیمارستان‌های متعلق به دانشگاه علوم پزشکی تهران است که دارای هویت ممتازی است.  
دبیر بنیاد پروفسور محمد قلی شمس یادآور شد: من به عنوان یکی از میراث داران این مجموعه ترجیح می‌دهم که تولد بیمارستان فارابی را تا سال ۱۳۰۰ خورشیدی عقب ببرم. هویت متعدد و متکثری که این بیمارستان دارد، با وجود حس غرور و افتخار، مسئولیت و امانت داری را سخت‌تر می‌کند.
وی ادامه داد: ما توانسته‌ایم با تاسیس «بنیاد پروفسور محمد قلی شمس» و «مرکز تحقیقات چشم پزشکی جامعه محور دماری» که اسم یکی از استادان دانشگاه را به همراه دارد، بازیابی هویت دانشگاه را به عنوان بیمارستان نسل چهارم دانشگاهی نهادینه کنیم تا بتوانیم ماموریت‌های این دو نهاد را پی گیری کنیم.
دکتر محمدی با اشاره به اینکه کمک‌ها به این دو نهاد در قالب اهدا وقف و اشکال مختلف صورت گرفته، تصریح کرد: با تلاش‌های صورت گرفته علاوه بر بیمارستان، کرسی چشم پزشکی، پس از آن گروه چشم پزشکی و سپس مرکز تحقیقات چشم پزشکی در بیمارستان فارابی راه اندازی شد.
وی ادامه داد: به جرات می‌توان گفت، این دو نهاد نوین تکمیل کننده پازل هویتی بنیاد پروفسور محمد قلی شمس و مرکز تحقیقات جامع محور به عنوان دانشگاه نسل چهارم یا بیمارستانی با هویت نسل چهار تلقی می‌شوند. اصطلاحی که طی آن  دانشگاه مجددا ارتباط خود را با جامعه بازیابی و برای خود  مسئولیت اجتماعی و شهروندی تعریف می‌کند.
دبیر بنیاد پروفسور محمد قلی شمس افزود: از سوی دیگر می‌توان  این ها را جزو دستاوردهای توسعه سازمانی و بسط هویت نهادی قلمداد کنیم که این امر می‌تواند به بیمارستان کمک کند تا چه در سطح دانشگاه و چه در سطح شهر با افق‌هایی که توسط نهادهای همکارش هم افزا می‌شود، مسئولیت و جایگاه اصلی‌تری را در جامعه ایفا کند. همچنین تلاش کند تا خود را در بستر و بدنه جامعه بازیابی یا ادغام کرده یا حداقل به صورت نمادین اقداماتی را به صورت پویش انجام دهد.  
به گفته وی طی سال‌های اخیر روند حرفه‌ای گرایی، آموزش عالی و مدرک گرایی به شکل افراطی به سمتی رفته که متاسفانه ارتباطش با جامعه سست وکم شده و برای بازگشت یا باز تعریف آن بحث مسئولیت اجتماعی باید وارد کریکولوم‌های آموزشی و درسنامه‌ها شود تا اینکه کسی که فارغ التحصیل می‌شود به واقع فارغ التحصیل یک دانشگاه نسل چهار باشد و بتواند ارتباط نزدیک‌تری با جامعه داشته باشد.  
دکتر محمدی در  بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: بیمارستان فارابی از نظر موقعیت مکانی در یک مکان تاریخی بسیار ممتاز که تحت عنوان دروازه قزوین از آن یاد می‌شود، قرار دارد. این بیمارستان میراث قابل توجهی دارد؛ برای مثال قبل از اینکه  بیمارستان فارابی نام بگیرید به مریض خانه فقرا شهرت داشت. همین الان هم یکی از شاخص‌های این بیمارستان این است که در خدمت طبقه محروم‌تر جامعه از سراسر کشور است.    
وی یادآور شد: بیمارستان فارابی علاوه بر اینکه بخشی از دانشگاه علوم پزشکی تهران و دارای هویت ممتاز و شاخصی است، به عنوان یک المان شهری حایزاهمیت است و به همین دلیل  در نظر داریم، طی فعالیت مشترک با شهرداری « جشنواره چشم و چراغ تهران» را با هدف معرفی هر چه بیشتر و بهتر این بیمارستان برگزار کنیم.
خبرنگار: بنفشه پورناجی

 

  • کد خبر : 289835
سید عباس قاضی میرسعید
تهیه کننده:

سید عباس قاضی میرسعید

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه
Close menu