• تاریخ انتشار : 1401/12/27 - 11:05

پیام تبریک رئیس بیمارستان فارابی به مناسبت آغاز سال 1402

با ندای یا مقلب القلوب یکدل و یکصدا به استقبال نوروز می رویم

دکتر مهدی خداپرست زواره، رئیس بیمارستان فارابی در پیامی فرا رسیدن نوروز و آغاز سال 1402 را تبریک گفت.

با ندای یا مقلب القلوب یکدل و یکصدا به استقبال نوروز می رویم  دکتر مهدی خداپرست زواره,
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، متن این پیام به این شرح است:

با آغاز بهار شکوه طبیعت در اوج و کمال خود است. در این هنگام همه با ندای یا مقلب القلوب، یکدل و یکصدا به استقبال نوروز می رویم و به مدد یا محول الحول والاحوال تغییری و تحولی را خواهانیم تا ما را به احسن الحال پیوند دهد. نوروزی که صحیفه ای است رنگارنگ از طراوت و زندگی که ما آدمیان را به اندیشیدن در قدرت بیکران ذات لایزال الهی دعوت می کند.
با تمام فراز و نشیب ها سرانجام سال 1401 به پایان رسید و اکنون نوبت به آغاز سال جدید است، یعنی 1402. سالی که همگی می خواهیم با امید به پروردگار یکتا و تکیه بر تلاش و کوشش، به خوبی آغاز کرده و به خوبی به پایان ببریم تا بتوانیم همانند هر سال برگ زرین دیگری را در دفتر افتخارات نظام سلامت کشور به نام پر افتخار فارابی ثبت کنیم.
بنده به عنوان عضوی از خانواده بزرگ سلامت کشور، فرا رسیدن نوروز و سال جدید را به تمام همکاران سخت کوش دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان فارابی تبریک و تهنیت عرض کرده و از خداوند منان برای همه این عزیزان موفقیت و بهروزی را خواهانم.

رئیس بیمارستان فارابی
  • گروه خبری : اخبار حوزه ریاست