دریافت نوبت
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1403/11/18 - 12:16
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 126
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

در جشن 173 سال تجربه و 90 سال افتخار آفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران مطرح شد

استاد پیشکسوت دانشگاه: هر بیمارستان یک مدرسه بسازد

دکتر احمد عامری، استاد پیشکسوت و بازنشسته گروه بیماری های چشم دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان فارابی در مراسم 173 سال تجربه و 90 سال افتخار آفرینی این دانشگاه توسعه آموزش همگانی در مناطق محروم و تربیت نسلی آگاه را گامی موثر در پیشرفت دانست و از ساخت یک مدرسه در مناطق محروم استان سیستان و بلوچستان به همت استادان بیمارستان فارابی خبر داد.

دکتر احمد عامری، استاد پیشکسوت دانشگاه: هر بیمارستان یک مدرسه بسازد دکتر احمد عامری,
دکتر احمد عامری
دکتر احمد عامری
00:00
00:00
دانلود
به گرارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، دکتر احمد عامری، استاد پیشکسوت و بازنشسته گروه بیماری‌های چشم دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی در جشن ۱۷۳ سال تجربه و ۹۰ سال افتخار آفرینی این دانشگاه با ارائه طرح « هر بیمارستان یک مدرسه» گفت: در صورتی که هر بیمارستان یک مدرسه در مناطق محروم بسازد، در جهت توسعه آموزش همگانی در مناطق محروم و تربیت نسلی آگاه گام موثری برداشته خواهد شد.  
دکتر عامری با اعلام این مطلب اظهار داشت: پس از بازنشستگی از بیمارستان فارابی به این فکر افتادم که جدا از نقشی که فارابی در امر آموزش پزشکی دارد، ضرورت دارد تا در آموزش غیر پزشکی هم نقش ماندگاری ایفا کند.  
وی افزود: بهترین اقدام در این زمینه ساخت مدارس ابتدایی و غیر ابتدایی در مناطق محروم به نظر می‌رسید که موضوع با سایر استادان بیمارستان مطرح شد و خوشبختانه مورد استقبال آنان قرار گرفت.
به گفته دکتر عامری قرار شد در منطقه محروم سیستان و بلوچستان یک مدرسه ساخته شود و یک گروه خودجوش که متشکل از تعدای مهندس شاغل در تهران بود، برای این کار اعلام آمادگی کردند و از طریق آنها توانستیم، منطقه‌ای بسیار محروم را به نام «روستای گل نبات» در منطقه «دلگان» شناسایی کنیم و به این ترتیب یک مدرسه با هزینه استادان فارابی و همت آن گروه خود جوش در آنجا ساخته شد.  
وی اظهار داشت: در صورتی که می‌خواستیم کار را از طریق  آموزش وپرورش پیش ببریم، بسیار زمانبر بود. این در حالی بود که این گروه از مهندسان حتی منتظر بودجه ما هم نمانده، کار را شروع کرده، پیش بردند و  سپس ما بودجه را به آنان پرداخت کردیم.
دکتر عامری گفت: این مدرسه در زمینی که قبلا در آن یک مدرسه قرار داشت، ساخته شده و دارای چهار کلاس است و با وجودی که به مدت یک سال و نیم است، به بهره برداری رسیده، هنوز محوطه سازی و نما سازی آن تکمیل نشده است.
وی در ادامه افزود: با توجه به تاکید رئیس جمهور بر مردمی سازی مدارس، قصد داریم، ابتدا این مدرسه را تکمیل و سپس در صورت حمایت از سوی خیرین، منطقه دیگری را برای ساخت مدرسه انتخاب کنیم.
این استاد بازنشسته بیمارستان فارابی خاطر نشان ساخت: هدف من از این کار یک اقدام نمادین بود تا بتوانیم بیمارستان‌های مختلف کشور را نسبت به ساخت مدرسه با بودجه خیرین و کمک گروه‌های خودجوش مردمی و زیر پوشش خود بیمارستان ترغیب کنیم. در این مسیر بهترین اقدام آن است که دانشگاه تهران پیشگام باشد.
خبرنگار: بنفشه پورناجی

 

  • کد خبر : 290086
سید عباس قاضی میرسعید
تهیه کننده:

سید عباس قاضی میرسعید

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه
Close menu