دریافت نوبت کلیک کنید
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
مدیر امور مالی بیمارستان فارابی: مهدی هادی پور
داخلی: 2337
دفتر مدیر امور مالی در طبقه دوم ساختمان مالی و حسابداری، در ضلع غربی حیاط قدیم بیمارستان واقع شده است.
 
امور مالی متشکل از واحدهای حسابداری مالی، حسابداری ترخیص، صندوق، اموال و درآمد می باشد. کلیه بخش های این واحد مجهز و متصل یه شبکه کامپیوتری بوده و با سیستم یکپارچه مالی با سایر واحدها مرتبط و تمامی امور مالی توسط سیستم کامپیوتری راهبری می شود. حسابداری و ترخیص بیماران سرپائی و بستری واحدهای مختلف کلینیکی و پاراکلینیکی بیمارستان مختص از وظایف این واحد بوده و در تمام مراحل بستری و ادامه ترخیص اطلاعات مالی و هزینه های مربوط به خدمات انجام شده در سیستم منعکس می شود. در نهایت بیمار در موقع ترخیص این اطلاعات را طی صورتحساب کامپیوتری دریافت و وجه آن را به صندوق بیمارستان واریز می نماید.
 
 
 
 
 
 
 
                                           
 
 
 
 
                 
  • تاریخ انتشار : 1399/07/13 - 17:30
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 163
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

رئیس بیمارستان فارابی: به کمک فناوری های جدید می توانیم همزمان در هزینه ها و مصرف انرژی صرفه جویی کنیم

جلسه کارگروه پایش و مدیریت انرژی بیمارستان فارابی با حضور مشاوران و کارشناسان امور مالی و اداره نظارت و توسعه امور عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

رییس بیمارستان فارابی: به کمک فناوری های جدید می توانیم همزمان در هزینه ها و مصرف انرژی صرفه جویی کنیم
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، جلسه کارگروه پایش و مدیریت انرژی این بیمارستان یکشنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۹ با حضور دکتر محمدرضا اکبری باغبانی، رییس و سعید مرادی مدیر بیمارستان فارابی، کامران همایون، معاون مدیر امور مالی دانشگاه و مهندس یوسف نژاد مشاور مدیریت نظارت و توسعه امور عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این مرکز برگزار شد.
دکتر اکبری در ابتدای این جلسه با ابراز خوشوقتی از توجه دانشگاه علوم پزشکی تهران به پایش و مدیریت مصرف انرژی در واحدهای زیرمجموعه گفت: امروزه برای مدیریت منابع راهی جز مصرف صحیح و بهینه انرژی در کشور نداریم. با توجه به شرایط اقتصادی نیز کاهش هزینه‌ها همواره یکی از اولویت‌های ما است. بارها در جلسه‌های که در بیمارستان فارابی برگزار شده در خصوص راهکارهای کاهش هزینه‌ها صحبت شده است. قطعا یکی از این راهکارها صرفه جویی در مصرف انرژی است. حتی به کمک فناوری‌های جدید می‌توانیم همزمان در هزینه‌ها و مصرف انرژی صرفه جویی کنیم. وی همچنین ارتباط میان دانشگاه علوم پزشکی تهران و واحدهای زیرمجموعه این دانشگاه را زمینه ساز پیشرفت در زمینه مدریت منابع و مصارف دانست.
در ادامه مهندس تکشی، مشاور مدیریت نظارت و توسعه امور عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اهمیت بهینه سازی و مدیریت مصرف انرژی در سازمان‌ها اظهار داشت: موضوع انرژی بسیار گسترده است و ما هم سال هاست که پیگیر ساماندهی مصرف انرژی و پرداخت هزینه‌ها در سطح دانشگاه علوم پزشکی و واحدهای تابعه آن هستیم. خوشبختانه با حضور در واحدهای مختلف دانشگاه از جمله بیمارستان‌ها علاوه بر آشنایی بیشتر با این واحدها، توانستیم اطلاعات خوبی را جمع آوری کنیم. تداوم جمع آوری این اطلاعات باعث می‌شود در هر لحظه به صورت برخط بتوان آمار دقیقی از میزان مصرف انرژی و هزینه‌ها به دست آورد.
وی یکی از اهداف بازدید را همکاری با بیمارستان فارابی برای بهینه سازی مصرف انرژی دانست و افزود: این بازدیدها به ما این امکان را می‌دهد تا بتوانیم یک تحلیل منطقی برای هزینه‌های جاری در زمینه انرژی داشته باشیم.
تکشی یکی از مشکلات موجود در بازدید از واحدهای زیرمجموعه دانشگاه را مغایرت اطلاعات موجود در قبض‌های آب، برق و گاز این واحدها برشمرد و گفت: این مشکل باعث شده تا نتوانیم اطلاعات درستی را از سازمان‌هاییمانند آب و فاضلاب، برق و گاز کسب کنیم. به همین دلیل هدف ما این است که علاوه بر برگزاری جلسه‌های پایش و مدیریت مصرف انرژی، از نزدیک قبض‌ها و کنتورهای واحدها را کنترل کنیم تا بتوانیم در زمینه مصرف انرژی و هزینه‌ها شفاف سازی کنیم.
سپس علی اکبر عسگری، مسئول مدیریت بحران بیمارستان فارابی گزارش از میزان مصرف انرژی در سال‌های ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۸ ارائه کرد و گفت: یک درصد هزینه‌های بیمارستان مربوط به انرژی است که بخش عمده این یک درصد هزینه مربوط به مصرف برق می‌باشد. البته با توجه به میانگین مصرف انرژی در سال‌های ۹۶ تا ۹۸ می‌بینیم که به ترتیب در سال ۹۷ و ۹۸ به طور میانگین ۱.۴ و ۲.۵ درصد نسبت به سال ۹۶ میزان مصرف برق در بیمارستان فارابی کاهش یافته است.
عسگری در ادامه اقدامات اصلاحی انجام شده برای کاهش مصرف انرژی در بیمارستان فارابی را بیان کرد که تغییر لامپ‌های موجود با لامپ‌های کم مصرف‌تر و استفاده از آب تصفیه شده سپتینگ برای فلاش تانک‌ها مهمترین این اقدامات بودند.
مرادی، مدیر بیمارستان نیز با قدردانی از زحمات مسئولان پیشین و فعلی بیمارستان در زمینه کاهش مصرف انرژی یادآور شد که:   در سه سال گذشته بیمارستان فارابی در قالب برنامه‌های عملیاتی و برگزاری جلسه‌های کمیته اقتصاد و درمان همواره در خصوص بهینه سازی مصرف انرژی تصمیمات خوبی گرفته شد ه است. حتی توانستیم ایده‌ها و ابتکارهایی که توسط همکاران بیمارستان فارابی مطرح شده بود را برای جشنواره‌هاییکه با مضمون انرژی برپا شده بودند ارسال کنیم.
وی توجه به زیرساخت‌ها و تاسیسات بیمارستان را نکته کلیدی در بهینه سازی مصرف انرژی دانست و افزود: یکی از کارهای خوبی که در بیمارستان فارابی با همکاری دفتر فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی و امور مالی  دانشگاه انجام شد نصب دو دستگاه چیلر و ۸ دستگاه هواساز بود که باعث اصلاح و بهبود سامانه سرمایش اتاق‌های عمل این مرکز شد.
ایجاد پست برق و انشعاب آب برای ساختمان جدیدی بیمارستان و استانداردسازی و بازسازی آسانسورها از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه به آن‌ها اشاره شد.
  • گروه خبری : اخبار مدیریت و توسعه
  • کد خبر : 231188
سید عباس  قاضی میرسعید
تهیه کننده:

سید عباس قاضی میرسعید

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه