تشکیل جلسه شورای گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران
نقاط قوت و ضعف بیست و هشتمین سمینار سالیانه فارابی بررسی شد
حضور سخنرانان و میهمانان خارجی، تقویت زیرساخت ها برای حضور همزمان شرکت کنندگان به صورت حضوری و مجازی، فضای فیزیکی بیشتر برای کارگاه ها و سمپوزیوم ها و ایجاد نوآوری در سمینارهای فارابی از مهمترین موضوعاتی بود که در جلسه گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مطرح شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، جلسه شورای گروه چشم پزشکی این دانشگاه بامداد چهارشنبه 20 اردیبهشت 1402 با حضور دکتر مهدی خداپرست زواره، رئیس، دکتر محمدرضا اکبری باغبانی، مدیر گروه چشم پزشکی، دکتر محمدطاهر رجبی، معاون پژوهشی، دکتر سید محسن رفیع زاده طبائی زواره، معاون درمان و روسای بخش ها و اعضای هیئت علمی بیمارستان فارابی تشکیل شد.
در ابتدای این جلسه که با هدف بررسی نقاط قوت و ضعف بیست و هشتمین سمینار سالیانه فارابی برگزار شد، اعضای هیئت علمی حاضر در جلسه مواردی همچون حضور سخنرانان و میهمانان خارجی، تقویت زیرساخت ها برای حضور همزمان شرکت کنندگان به صورت حضوری و مجازی، فضای فیزیکی بیشتر برای کارگاه ها و سمپوزیوم ها و ایجاد نوآوری در این سمینار را مطرح کردند.
در ادامه دکتر اکبری نیز با اشاره به اهمیت ارائه پیشنهادات برای برگزاری بهتر چنین سمینارهایی اظهار داشت: هدف ما از برگزاری این جلسه صرفا تعریف و تمجید از برگزاری بیست و هشتمین سمینار فارابی نیست بلکه می خواهیم فضا به گونه ای باشد که بارش افکار داشته باشیم. در واقع بیشتر به دنبال نگاه منتقدانه هستیم تا بتوانیم نقاط ضعف را شناخته و برای رفع آن اقدام کنیم. درباره حضور میهمانان خارجی باید عرض کنم که ما هم از این قضیه استقبال می کنیم اما برخی محدودیت ها مانند مسائل اقتصادی وجود دارد که ممکن است ما را در دعوت از سخنرانان خارجی با چالش هایی مواجه کند.
وی همچنین به موضوع مدیریت زمان در سخنرانی ها اشاره کرد و افزود: بنده در چندین سمپوزیوم سمینار فارابی به صورت کامل حضور داشتم و از نزدیک شاهد سخنرانی ها بودم. اما نکته ای که توجهم را جلب کرد مسئله مدیریت زمان بود. اداره کنندگان هر برنامه باید سمپوزیوم یا کارگاه خود را به گونه ای اداره کنند که زمان در آن به درستی رعایت شود. گاهی می دیدیم که برخی از شرکت کنندگان با مطرح کردن چندین سوال باعث طولانی شدن زمان یک سخنرانی می شدند. در این موارد سخنران باید از حاضران بخواهد تا سوالات خود را در پایان جلسه مطرح کنند تا زمان سخنران بعدی گرفته نشود. به همین دلیل نقش مدیریت زمان در اینجا برای ما مشخص می شود.
مدیر گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه صحبت های خود به فضای فیزیکی محل برگزاری بیست و هشتمین سمینار فارابی اشاره کرد و گفت: کوچک بودن سالن ها و کلاس های محل برگزاری سمینار را شاید بتوان یکی از ضعف های آن دانست. به همین دلیل برای ما امکان پذیر نبود تا همه کارگاه ها را در سالن های بزرگ و اصلی برگزار کنیم. برگزاری همزمان سمینارهای پرستاری و اپتومتری را نیز باید به این موضوع اضافه کرد. اما برای سال های آینده می توانیم با هماهنگی گروه های مختلف چشم پزشکی بیمارستان، کارگاه های پرطرفداری مانند جوانسازی صورت را در سالن های بزرگتری برگزار کنیم.
دکتر خداپرست نیز برگزاری موفقیت آمیز سمینار فارابی را حاصل تلاش های همه دست اندرکاران و گروه های علمی و اجرایی دانست و تصریح کرد: به شخصه علاقه دارم تا سمینار سالیانه فارابی را در مناطق دیگر کشور مانند محمود آباد که سابقه برگزاری در این شهر را نیز داریم، برگزار کنیم. اما باید همه جوانب از جمله تامین هزینه ها را نیز در نظر گرفت. زیرا در بیمارستان های دانشگاهی نمی توان هزینه های سنگین را صرف برگزاری سمینار ها کرد. با این حال و با همکاری همه اساتید، همکاران و شرکت های داروی و تجهیزات پزشکی که حامی ما بودند، توانستیم پس از چند سال وقفه مجددا سمیناری فارابی را به صورت حضوری و به شکلی مناسب برگزار کنیم.
ارسال نظر