دریافت نوبت: nobat.tums.ac.ir
  • تاریخ انتشار : 1402/02/12 - 08:29

پیام تبریک رئیس بیمارستان فارابی به مناسبت روز معلم

معلم، مظهر نور الهی و روشنی بخش اذهان متعلمان

رئیس بیمارستان فارابی در پیامی فرا رسیدن سالروز شهادت آیت الله مرتضی مطهری و گرامیداشت مقام معلم و استاد را تبریک گفت.

دکتر مهدی خداپرست زواره، دانشیار گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و رئیس بیمارستان فارابی دکتر مهدی خداپرست زواره,
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، متن پیام دکتر مهدی خداپرست زواره به این شرح است:

من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق
معلم را باید مظهر نور الهی و روشنی بخش اذهان متعلمان دانست. نوری که جوامع بشری برای پرورش نیروهایی دانشمند و متعهد بدان نیاز اساسی دارند. در طول تاریخ پر افتخار میهمن عزیزمان نیز همواره هدایت دانش آموزان و دانشجویان به عنوان وظیفه ای حساس و خطیر به شمار می رفته که بر دوش معلمان و اساتید نهاده شده تا در راه پیشرفت، هدایتگر این قشر آینده ساز باشند. این ویژگی آنان را در جایگاه خاصی قرار داده و به عنوان الگویی تمام عیار برای نسل جوان کشورتبدیل کرده است.
اینجانب به عنوان عضو کوچکی از جامعه دانش آموختگان پزشکی کشور و به نمایندگی از طرف خانواده بزرگ بیمارستان فارابی متواضعانه بر خود واجب می دانم تا فرا رسیدن هفته معلم و گرامیداشت مقام استاد را خالصانه بر تمامی معلمان و استادان این مرز و بوم تبریک گفته و برای آنان از خداوند متعال سلامتی و بهروزی را طلب نمایم.

رئیس بیمارستان فارابی

• گروه خبری : اخبار حوزه ریاست