جلسه کمیته تجهیزات پزشکی بیمارستان فارابی
مدیر بیمارستان فارابی بر نگهداری صحیح از تجهیزات پزشکی تاکید کرد
در جلسه کمیته تجهیزات پزشکی بیمارستان فارابی به تجهیزات پزشکی پشتیبان موجود در بیمارستان و همچنین کمبودها و نیازهای بیمارستان در این بخش پرداخته شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، جلسه کمیته تجهیزات پزشکی این مجموعه صبح چهارشنبه 23 شهریور 1401 با حضور سعید مرادی، مدیر بیمارستان برگزار شد.
اصلی ترین موضوع این جلسه بررسی و ارائه گزارش از تجهیزات ضروری و پشتیبان موجود در بخش های بیمارستان بر اساس سنجه های اعتبار بخشی بود که مریم نصیریان، کارشناس تجهیزات پزشکی بیمارستان فارابی با اشاره به این موضوع گفت: بر اساس بررسی هایی که صورت گرفت ما در برخی از بخش ها و واحدها نیازمند تجهیزات پشتیبان هستیم. به عنوان مثال ما در اتاق عمل 4 بیمارستان با کمبود ماشین بیهوشی مواجه هستیم و یا دستگاه های الکتروشوک موجود در درمانگاه های عمومی و رادیولوژی قدیمی است و با توجه به تفاوت آن با تجهیزات جدید، کارکنان نیازمند آموزش برای کار با این دستگاه ها هستند. نکته مهم این است که کمبود تجهیزات پشتیبان مانند الکتروشوک در برخی بخش ها می تواند باعث بروز مشکلاتی شود. همچنین با توجه به اینکه بعضی از بخش های ما مانند بخش لیزیک، پاویون اساتید و ساختمان قدیم از سایر واحدهای بیمارستان فاصله دارد لذا در صورت نبود تجهیزات مورد نظر در این قسمت ها، در صورت نیاز به تجهیزات پشتیبان در مواقع ضروری، با توجه به فاصله موجود ممکن است دچار مشکلاتی شویم.
وی همچنین به ارائه راهکارهای موجود در این زمینه پرداخت گفت: البته ما یک کیف احیا با تجهیزات کامل برای مواقع ضروری که ذکر شد در نظر گرفته ایم و با چرخدار کردن کیف مورد نظر می توان حمل و نقل آن را نیز تسهیل کرد.
نصیریان توضیحاتی نیز درباره تعمیر و نگهداری از تجهیزات پزشکی موجود در بیمارستان داد و عنوان کرد: بر اساس سنجه های اعتباربخشی دستگاه هایی مانند لیزر، فیکو، رادیولوژی و از این دست تجهیزات باید حتما دارای قرارداد نگهداری باشند تا بر اساس این قرارداد تحت بازدیدهای دوره ای قرار بگیرند.
در ادامه مرادی، مدیر بیمارستان نیز با اشاره به اهمیت دقت در نگهداشت تجهیزات و دستگاه های پزشکی گفت: در حال حاضر با توجه به هزینه های زیادی که تهیه تجهیزات بیمارستانی به همراه دارد، نگهداری صحیح از آن ها امری ضروری است. به ویژه اینکه بر اساس گزارش های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران بخشی از تجهیزات پزشکی بیمارستان فارابی نیازمند نوسازی است و در صورت نوسازی آن ها باید نهایت دقت را در نگهداری و سرویس دوره ای این تجهیزات به عمل آورد. وی افزود: در جلساتی که با مسئولان مربوطه در دانشگاه برگزار شد مقرر شد برخی از تجهیزات موجود در اتوبوس هوایار (اتاق عمل سیار) بیمارستان نیز برای استفاده در بخش هایی که به تجهیزات پشتیبان نیاز دارند، مورد استفاده قرار گیرد.
وی در پایان اظهار داشت: موضوع دیگری که باید به آن اشاره کنم بحث نظارت سرپرستاران در تجهیز و نصب تجهیزات در اتاق های عمل است. از سرپرستاران اتاق های عمل می خواهیم که در هنگام نصب این تجهیزات حتما در محل حضور داشته باشند و به گونه ای نظارت کنند که تمام جوانب و استانداردها سنجیده شده تا از بروز مشکلات بعدی جلوگیری شود.
ارسال نظر