دریافت نوبت
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
رویکردهای ذیل به منظور پیشگیری از بروز و شیوع عفونت های بیمارستانی باید اجرا گردد:
 
- کلیه بیماران تب دارو یا دارای کشت مثبت و کلیه موارد بروز عفونت بر اساس نظام مراقبت از عفونت بیمارستانی بلافاصله از بخشها واحد کنترل عفونت گزارش می گردد.
- کلیه موارد طغیان عفونت بیمارستانی یا سایر بیماری های عفونی واگیر بلافاصله به کمیته کنترل عفونت دانشگاه (معاونت درمان )گزارش شده و از طریق اعضای کمیته کنترل عفونت بیمارستان مورد بررسی و تحلیل ریشه ای قرار می گیرد.
- کلیه روش های مراقبتی ودرمانی از نظر انتقال عفونت مورد بررسی مکرر قرار می گیرد.
- کلیه منابع احتمالی عفونت و راههای انتقال آن مورد شناسایی قرار گفته و برای حذف یا محدود نمودن آنها برنامه مداخلاتی تنظیم می گردد .
- اصول احتیاطات استاندارد  هنگام اجرای فرایندهای مراقبتی رعایت میشود .
- اصول ایزولاسیون درارائه مراقبت به بیماران عفونی رعایت میشود
- در تمامی قسمت های درمانی و پشتیبانی استانداردهای بهداشت محیط گندزدایی محیط و تجهیزات به خوبی انجام می شود .
 
 
  • تاریخ انتشار : 1399/08/25 - 16:13
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 361
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

جلسه کارگروه پیشگیری از کووید-19 بیمارستان فارابی

با کارکنانی که شیوه نامه های بهداشتی را رعایت نمی کنند برخورد خواهدشد

اعضای کارگروه پیشگیری از کووید-19 بیمارستان فارابی همانند جلسه های قبل بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی توسط کارکنان این بیمارستان تاکید کردند.

با کارکنانی که شیوه نامه های بهداشتی را رعایت نمی کنند برخورد خواهد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، جلسه کارگروه پیشگیری از کووید-۱۹ بیمارستان فارابی  بامداد یکشنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۹ با حضور دکتر حمید ریاضی، معاون درمان، دکتر محمد سلیمانی، معاون بین الملل و مسئول فنی، سعید مرادی، مدیر و فریده آژیر، مدیر پرستاری این بیمارستان برگزار شد.
در این جلسه الناز نصیرلو، مسئول بهداشت حرفه‌ایبیمارستان فارابی، توضیحاتی را درباره بازدید از تهویه اتاق عمل ۳ و درمانگاه اربیت بیمارستان ارائه کرد و گفت: در یازدیدهای انجام شده از درمانگاه‌های اربیت مشخص شد تهویه هر دو درمانگاه مشترک است و در صورتی که بخواهیم برای تنظیم دمای داخلی یکی از این درمانگاه‌ها سیستم تهویه را خاموش کنیم، سیستم تهویه درمانگاه مجاور نیز خاموش خواهد شد. به همین دلیل باید راهکار مناسبی را برای این مشکل بیابیم. وی تنظیم مناسب دمای درمانگاه‌های اربیت و جداسازی سیستم تهویه این دو درمانگاه را از راهکارهای پیشنهادی برای رفع این مشکل دانست.
در ادامه دکتر سلیمانی با اشاره به تعداد بیمارن مراجعه کننده به اتاق‌های عمل اظهار داشت: با توجه به شرایط همه گیری کووید-۱۹ در کشور به ویژه در بیمارستان‌ها که از مراکز پر ازدحام در این شرایط هستند باید نظارت بر استفاده از لوازم حفاظت فردی مانند ماسک در درمانگاه‌ها و اتاق‌های عمل افزایش یابدو سرپرستاران این بخش‌ها باید به صورت مستمر بر استفاده کارکنان از این لوازم نظارت داشته باشند. همچنین از اعضای هیئت علمی و پزشکان درمانگاه اربیت می‌خواهیم تا با تدوین یک دستورالعمل برای شستشوی مجاری اشکی بیماران در این درمانگاه از تماس مستقیم با ترشحات چشمی بیماران جلوگیری کنند.
دکتر ریاضی نیز رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در اتاق‌های عمل مانند محدود کردن زمان حضور بیماران در این قسمت‌ها را ضروری دانست و افزود: در برخی اتاق‌های عمل مانند اتاق عمل اربیت بیمارستان به دلیل ماهیت جراحی‌هاییمانند DCR و پروبینگ که در این قسنت انجام می‌شود،   پزشکان و کادر درمان در تماس مستقیم با ترشحات چشم بیماران هستند که همین باعث افزایش خطر انتقال ویروس کروناست. به همین دلیل نظارت دقیق بر اجرای شیوه نامه‌های بهداشتی اهمیت پیدا می‌کند. وی نقش سرپرستاران اتاق‌های عمل در فراهم کردن تمهیدات بهداشتی قبل و بعد از جراحی را مهم توصیف کرد و گفت: سرپرستاران در اتاق‌های عمل باید بر استفاده کارکنان از لوازمی مانند ماسک نظارت داشته و با هرگونه قصور کارکنان در رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی برخورد کنند.
  • گروه خبری : کنترل عفونت
  • کد خبر : 231158
سید عباس  قاضی میرسعید
تهیه کننده:

سید عباس قاضی میرسعید

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه