دریافت نوبت: nobat.tums.ac.ir
ویژه خیرین و اهداکنندگان
Enter your desired term to search
پیشگیری ازعفونت مجاری تنفسی که ازطریق انتوباسیون،حمایت تنفسی باونتیلاتور یا تراکئوستومی ایجاد می شود
 
فرآیند پیشگیری از بروز عفونت مجاری تنفسی مشتمل بر شش بخش اصلی است که در متن خط مشی و دستورالعمل توضیح داده شده است:
 
– نحوه استفاده و ضدعفونی فلومترهای اکسیژن
– نحوه استفاده و ضدعفونی ماشین بیهوشی 
- نحوه استفاده و ضدعفونی لارنگوسکوپ و آمبوبگ 
- نحوه استفاده و ضدعفونی دستگاه ونتیلاتور
- نحوه استفاده و ضدعفونی از دستگاه ساکشن 
- نحوه مراقبت از ست تراکئوستومی

 

 
 
  • تاریخ انتشار : 1401/02/04 - 13:18
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 799
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی

عناوین برنامه عملیاتی پیشنهادی واحد کنترل عفونت در سال 1401 مشخص شد

در جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی عناوین برنامه عملیاتی پیشنهادی واحد کنترل عفونت در سال 1401 برای طرح در کمیته مدیریت و رهبری این بیمارستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، جلسه کمیته کنترل عفونت این بیمارستان صبح یکشنبه 4 اردیبهشت 1401 با حضور دکتر سید محسن رفیع زاده طبائی زواره، معاون درمان، دکتر سید علی طباطبائی، رئیس بخش اورژانس، سعید مرادی، مدیر و فریده آژیر، مدیر پرستاری بیمارستان برگزار شد.
شادی رضائی، سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان فارابی پس از ارائه گزارش موارد عفونت پس از جراحی اسفند 1400 به بیان عناوین برنامه عملیاتی واحد کنترل عفونت در سال جاری پرداخت و اظهار داشت: با توجه به بازدیدهای انجام شده از واحدها و بخش های بیمارستان، لزوم بازنگری در برخی موارد وجود دارد. بر همین اساس ارتقای فرایند شستشو، ضدعفونی و بسته بندی ابزار جراحی و وسایل با قابلیت مصرف مجدد در اتاق های عمل و ارتقای میزان رعایت بهداشت دست به روش اسکراب جراحی در دستیاران و کارکنان پرستاری را در برنامه عملیاتی کنترل عفونت لحاظ کردیم. همچنین با توجه به تاثیر آموزش کارکنان در کنترل عفونت های بیمارستانی، برای برگزاری دوره آموزشی پیشگیری از عفونت بعد از جراحی برنامه ریزی کرده و این دوره را با تقسیم کارکنان به گروه های کوچک برگزار خواهیم کرد.
وی در ادامه افزود: از دیگری پیشنهاداتی که در برنامه عملیاتی واحد کنترل عفونت در سال 1401 مطرح شده، تشکیل دپارتمان کنترل عفونت بیمارستان فارابی است. همچنین طراحی و بازنگری فرم بیماریابی و ثبت موارد اندوفتالمیت پس از جراحی نیز در دستور کار قرار می گیرد.
دکتر طباطبائی نیز بر لزوم پیگری و تحلیل موارد عفونت پس از جراحی در کمیته کنترل عفونت تاکید کرد و گفت: هیچ گاه نمی توان زمان را به عقب بازگرداند و اتفاقاتی که رخ داده را جبران کرد اما می توان تا حد زیادی از بروز آن ها پیشگیری کرد. یکی از این راه ها پذیرش انتقاد است. نباید از  انتقاد ناراحت شد. زیرا پذیرش انتقادهای سازنده و بررسی و یافتن راهکار می تواند از مشکلات زیادی جلوگیری کند.
  • گروه خبری : کمیته کنترل عفونت
  • کد خبر : 230788
سید عباس  قاضی میرسعید
Author:

سید عباس قاضی میرسعید

0 Comments for this article

comment

Post your comment:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
Theme settings