دریافت نوبت
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
نگهداری و مراقبت از اقلام پارچه ای:
 
الف- تفکیک و جمع آوری البسه
1- جمع آوری البسه کثیف (غیر عفونی):
جمع آوری کلیه البسه کثیف (‌غیر عفونی )‌ هر بخش  تا قبل از ساعت تحویل البسه به رختشویخانه و حداقل یکبار در هر روز کاری و با نظارت سرپرستار یا مسئول شیفت صورت می گیرد. کلیه البسه کثیف میبایست در Bin مخصوص البسه کثیف که دارای  کیسه پلاستیکی است، جمع آوری گردد.
 
2-جمع آوری البسه آلوده (‌عفونی): 
کلیه البسه آلوده (‌عفونی ) در کیسه های پلاستیکی زرد رنگ غیر قابل نشت  جمع آوری شده و پس از گره زدن کیسه مربوطه، برچسب البسه عفونی که شامل  نام بخش و ‌تاریخ است روی کیسه پلاستیکی نصب می گردد.
 
نکته:‌ در صورتی که تشک بیمار دارای رویه پلاستیکی قابل ضد عفونی نباشد و آلودگی قابل رویت داشته باشد، جزو زباله عفونی قلمداد شده و می بایست براساس فرآیند نحوه جمع آوری زباله عفونی از رده خارج و امحاء‌ گردد.

می ­بایست نظارت لازم در بخش جهت رعایت کلیه نکات ذیل صورت گیرد:
- ­­­برای اجتناب از پراکندگی میکرواورگانیسم های بیماری زا، از تکاندن البسه در بخش جلوگیری شود.
- البسه نباید در اتاق بیمار دسته بندی و یا تفکیک شود.
- علاوه بر جمع آوری البسه در هر شیفت،‌ بعد از ترخیص هر بیمار کلیه  ملحفه های تخت و رویه پارچه ای تشک و بالش بیمار می بایست جمع آوری و تعویض گردد و برای بیمار جدید مورد استفاده قرار نگیرد.
- در حد امکان نظارت لازم صورت گیرد تا البسه و ملحفه همراه با اشیا نوک تیزو برنده ( سوزن و... ) به رختشویخانه فرستاده نشود.
- از ریختن البسه روی زمین جلوگیری شود.
- در زمان جمع آوری البسه پرسنل می بایست از دستکش و ماسک استفاده نمایند. لازم است نظارت دقیق بر اجرای این امر به منظور حفظ سلامت کارکنان بخش صورت گیرد.
 
 
  • تاریخ انتشار : 1399/07/07 - 10:55
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 369
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

معاون درمان بیمارستان فارابی بر اجرای کامل شیوه نامه های بهداشتی در این بیمارستان تاکید کرد

دکتر حمید ریاضی، معاون درمان بیمارستان فارابی در جلسه کارگروه پیشگیری از کووید-19 اجرای کامل شیوه نامه های بهداشتی توسط کارکنان و مراجعه کنندگان در این بیمارستان را ضروری دانست.

معاون درمان بیمارستان فارابی بر اجرای کامل شیوه نامه های بهداشتی در این بیمارستان تاکید کرد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، جلسه کارگروه پیشگیری از کووید-۱۹ صبح یکشنبه ۶ مهر ۱۳۹۹ با حضور دکتر حمید ریاضی، معاون درمان، دکتر محمدسلیمانی، مسئول فنی، سعید مرادی، مدیر و فریده آژیر، مدیر پرستاری این بیمارستان برگزار شد.
رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی توسط کارکنان و مراجعه کنندگان اولین موضوعی بود که معاون درمان بیمارستان فارابی به آن اشاره کرد و اظهار داشت: در برخی مواقع شاهد آن هستیم که شیوه نامه‌های بهداشتی توسط مراجعه کنندگان اجرا نمی‌شود. این در حالی است که بیمارستان فارابی روزانه پذیرای تعداد زیادی از بیماران از سراسر کشور می‌باشد. بیمارانی که ممکن است برای مدت زمانی در سالن ها، درمانگاه‌ها و اتاق‌های عمل در صف انتظار معاینه و جراحی باشند و همچنین کارکنان و کادر درمانی که با آن‌ها در ارتباط هستند و همین موضوع خطر ابتلا به کووید-۱۹ را افزایش می‌دهد. پس رعایت این شیوه نامه‌ها اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.
وی با ابراز خشنودی از حضور اعضای هیئت علمی گروه چشم دانشگاه و بیمارستان فارابی در این کارگروه گفت: با توجه به اهمیت پیشگیری از انتقال کووید-۱۹ و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در بیمارستان ها، تعدادی از اعضای هیئت علمی را نیز دعوت کردیم تا با استفاده از تجربیات و پیشنهادات آنان با همکاری واحد کنترل عفونت و مدیریت بحران بتوانیم به یک جمع بندی کامل دست پیدا کنیم.  
دکتر ریاضی نظارت بر اجرای کامل شیوه نامه‌های بهداشتی در بیمارستان را اصل مهم در پیشگیری از کووید-۱۹ دانست و افزود: همانطور که می‌دانیم و ابتدای این جلسه نیز به آن اشاره شد بیمارستان فارابی همواره پذیرای بیماران زیادی است. بسیاری از بیماران مراجعه کننده به این بیمارستان بیمارانی هستند که به صورت دوره‌ایبرای ادامه روند درمان خود به این مرکز مراجعه می‌کنند و به هیچ عنوان نباید در برنامه درمان آنان تاخیری ایجاد شود. ما برای مدیریت این شرایط نیازمند یک برنامه ریزی دقیق برای رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی هستیم و برای رعایت این شیوه نامه‌ها توسط همه کارکنان و مراجعه کنندگان علاوه بر نظارت، نیازمند همکاری کارکنان و مراجعه کنندگان هستیم.
در ادامه پیشنهاداتی از سوی اعضای کارگروه مطرح شد که اطلاع رسانی در خصوص استفاده از ماسک توسط مراجعه کنندگان در هنگام ورود به بیمارستان و نظارت بر اجرای آن، جلوگیری از تجمع بیماران در درمانگاه‌ها و بخش ها، رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی پیشگیری از کووید-۱۹ توسط کارکنان به ویژه رعایت فاصله گذاری اجتماعی در زمان صرف غذا و استفاده از رسانه‌ها در آموزش کارکنان و بیماران از مهمترین این پیشنهادات بودند.
  • گروه خبری : کنترل عفونت
  • کد خبر : 231192
سید عباس قاضی میرسعید
تهیه کننده:

سید عباس قاضی میرسعید

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه