دریافت نوبت
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
نگهداری و مراقبت از اقلام پارچه ای:
 
الف- تفکیک و جمع آوری البسه
1- جمع آوری البسه کثیف (غیر عفونی):
جمع آوری کلیه البسه کثیف (‌غیر عفونی )‌ هر بخش  تا قبل از ساعت تحویل البسه به رختشویخانه و حداقل یکبار در هر روز کاری و با نظارت سرپرستار یا مسئول شیفت صورت می گیرد. کلیه البسه کثیف میبایست در Bin مخصوص البسه کثیف که دارای  کیسه پلاستیکی است، جمع آوری گردد.
 
2-جمع آوری البسه آلوده (‌عفونی): 
کلیه البسه آلوده (‌عفونی ) در کیسه های پلاستیکی زرد رنگ غیر قابل نشت  جمع آوری شده و پس از گره زدن کیسه مربوطه، برچسب البسه عفونی که شامل  نام بخش و ‌تاریخ است روی کیسه پلاستیکی نصب می گردد.
 
نکته:‌ در صورتی که تشک بیمار دارای رویه پلاستیکی قابل ضد عفونی نباشد و آلودگی قابل رویت داشته باشد، جزو زباله عفونی قلمداد شده و می بایست براساس فرآیند نحوه جمع آوری زباله عفونی از رده خارج و امحاء‌ گردد.

می ­بایست نظارت لازم در بخش جهت رعایت کلیه نکات ذیل صورت گیرد:
- ­­­برای اجتناب از پراکندگی میکرواورگانیسم های بیماری زا، از تکاندن البسه در بخش جلوگیری شود.
- البسه نباید در اتاق بیمار دسته بندی و یا تفکیک شود.
- علاوه بر جمع آوری البسه در هر شیفت،‌ بعد از ترخیص هر بیمار کلیه  ملحفه های تخت و رویه پارچه ای تشک و بالش بیمار می بایست جمع آوری و تعویض گردد و برای بیمار جدید مورد استفاده قرار نگیرد.
- در حد امکان نظارت لازم صورت گیرد تا البسه و ملحفه همراه با اشیا نوک تیزو برنده ( سوزن و... ) به رختشویخانه فرستاده نشود.
- از ریختن البسه روی زمین جلوگیری شود.
- در زمان جمع آوری البسه پرسنل می بایست از دستکش و ماسک استفاده نمایند. لازم است نظارت دقیق بر اجرای این امر به منظور حفظ سلامت کارکنان بخش صورت گیرد.
 
 
  • تاریخ انتشار : 1400/07/18 - 16:36
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 793
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزار شد

بررسی گزارش اقدامات اصلاحی کنترل عفونت در اتاق های عمل بیمارستان فارابی

رئیس بیمارستان فارابی در جلسه کمیته کنترل عفونت این مرکز بر جلوگیری از بروز عفونت با کنترل و نظارت مستمر در فواصل زمانی کوتاه تاکید کرد.

کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزار شد
00:00
00:00
دانلود
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، جلسه کمیته کنترل عفونت این مرکز یکشنبه 18 مهر 1400 با حضور دکتر محمرضا اکبری، رئیس، دکتر حمید ریاضی، معاون درمان، دکتر علی طباطبایی، رییس بخش اورژانس، دکتر محمد سلیمانی، مسئول فنی و فریده آژیر مدیر پرستاری بیمارستان برگزار شد.
شادی رضایی، سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان فارابی این جلسه را با ارائه گزارشی از موارد عفونت پس از عمل آغاز کرد و گفت: با توجه به موارد گزارش شده از اتاق های عمل، اقدامات مداخله ای کنترل عفونت انجام شد. مهم ترین این اقدامات بررسی کارکرد اتوکلاوها، اندیکاتورهای یووی-دیک و کلاس 1، 4 و 6 ، نظارت بر نحوه شستشو، ضدعفونی و استریلیزاسیون ست های جراحی و تیوبینگ و همچنین پشتیبانی از تجهیزات استریلیزاسیون توسط واحد تجهیزات پزشکی بود. وی همچنین گزارشی از عفونت های پس از جراحی در شهریور و مهر سال جاری ارائه کرد. دکتر اکبری نیز با تاکید بر اهمیت موارد گفته شده در این گزارش اظهار داشت: برای جلوگیری از بروز عفونت نیاز به فرآیندی است که کنترل و نظارت بر همه موارد به صورت مستمر و در فواصل زمانی کوتاه انجام شود.
  • کد خبر : 230913
سید عباس  قاضی میرسعید
تهیه کننده:

سید عباس قاضی میرسعید

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه
Close menu