دریافت نوبت
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
نگهداری و مراقبت از اقلام پارچه ای:
 
الف- تفکیک و جمع آوری البسه
1- جمع آوری البسه کثیف (غیر عفونی):
جمع آوری کلیه البسه کثیف (‌غیر عفونی )‌ هر بخش  تا قبل از ساعت تحویل البسه به رختشویخانه و حداقل یکبار در هر روز کاری و با نظارت سرپرستار یا مسئول شیفت صورت می گیرد. کلیه البسه کثیف میبایست در Bin مخصوص البسه کثیف که دارای  کیسه پلاستیکی است، جمع آوری گردد.
 
2-جمع آوری البسه آلوده (‌عفونی): 
کلیه البسه آلوده (‌عفونی ) در کیسه های پلاستیکی زرد رنگ غیر قابل نشت  جمع آوری شده و پس از گره زدن کیسه مربوطه، برچسب البسه عفونی که شامل  نام بخش و ‌تاریخ است روی کیسه پلاستیکی نصب می گردد.
 
نکته:‌ در صورتی که تشک بیمار دارای رویه پلاستیکی قابل ضد عفونی نباشد و آلودگی قابل رویت داشته باشد، جزو زباله عفونی قلمداد شده و می بایست براساس فرآیند نحوه جمع آوری زباله عفونی از رده خارج و امحاء‌ گردد.

می ­بایست نظارت لازم در بخش جهت رعایت کلیه نکات ذیل صورت گیرد:
- ­­­برای اجتناب از پراکندگی میکرواورگانیسم های بیماری زا، از تکاندن البسه در بخش جلوگیری شود.
- البسه نباید در اتاق بیمار دسته بندی و یا تفکیک شود.
- علاوه بر جمع آوری البسه در هر شیفت،‌ بعد از ترخیص هر بیمار کلیه  ملحفه های تخت و رویه پارچه ای تشک و بالش بیمار می بایست جمع آوری و تعویض گردد و برای بیمار جدید مورد استفاده قرار نگیرد.
- در حد امکان نظارت لازم صورت گیرد تا البسه و ملحفه همراه با اشیا نوک تیزو برنده ( سوزن و... ) به رختشویخانه فرستاده نشود.
- از ریختن البسه روی زمین جلوگیری شود.
- در زمان جمع آوری البسه پرسنل می بایست از دستکش و ماسک استفاده نمایند. لازم است نظارت دقیق بر اجرای این امر به منظور حفظ سلامت کارکنان بخش صورت گیرد.
 
 
  • تاریخ انتشار : 1401/01/31 - 13:27
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 869
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید سرزده کارشناس مسئول کنترل عفونت معاونت درمان دانشگاه از CSSD بیمارستان فارابی

کارشناس مسئول کنترل عفونت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی به منظور بررسی شرایط واحد استریل مرکزی (CSSD) بیمارستان فارابی، به صورت سرزده از این واحد بازدید کرد.

بازدید سرزده کارشناس مسئول کنترل عفونت معاونت درمان دانشگاه از CSSD بیمارستان فارابی
00:00
00:00
دانلود
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، مهناز هادی پور، کارشناس مسئول کنترل عفونت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران ظهر دوشنبه 29 فروردین 1401 با حضور در بیمارستان فارابی به صورت سرزده از واحد استریل مرکزی (CSSD) این مرکز بازدید کرد.
وی ضمن بازدید از دستگاه های اتوکلاو و اتاق های شستشو،  پکینگ و استریل، با کارکنان واحد CSSD دیدار کرده و سوالاتی را درباره نحوه چینش و بسته بندی ست ها و تابل های اتاق های عمل مطرح کرد. شادی رضایی، سوپروایزر کنترل عفونت و معصومه باباپور، سرپرستار واحد CSSD نیز گزارشی از عملکرد این واحد ارائه دادند.
  • کد خبر : 230790
سید عباس  قاضی میرسعید
تهیه کننده:

سید عباس قاضی میرسعید

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه
Close menu