دریافت نوبت: نوبت دهی بیمارستان فارابی
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
مراقبت از کارکنان در مقابل عفونت های بیمارستانی:
 
رویکردهای ذیل بمنظور مراقبت از کارکنان در مقابل عفونت های بیمارستانی  باید اجرا گردد:
- اصول احتیاطات استاندارد بطور مثال بهداشت دست، استفاده از وسایل حفاظت فردی، نحوه مواجهه با خون و ترشحات بیمار، تشکیل پرونده بهداشتی کارکنان، تزریقات ایمن، جمع آوری و امحاء پسماند، نحوه ضدعفونی  وسایل چندبار مصرف، جزء آموزشهای مستمر کارکنان این مرکز می­باشد.
- وسایل حفاظت فردی شامل گان، ماسک، دستکش، کلاه و عینک محافظت صورت در دسترس کارکنان بوده و استفاده از کلیه موارد مذکور در زمان تماس با بیماران عفونی الزامیست.
- کلیه پسماندهای بیمارستانی اعم از پسماند خانگی، پسماند عفونی، پسماند نوک تیز و برنده­ و پسماند شیمیایی – دارویی  براساس میزان خطر،  از مبدأ تفکیک و کدبندی شده و به شیوه ایمن، انتقال یافته و دفع می­گردد.
- به منظور پیشگیری از انتقال بیماریهای عفونی، پرونده بهداشتی برای کلیه کارکنان واحدهای درمانی در بدو ورود به بیمارستان تشکیل شده و سوابق واکسیناسیون در مقابل بیماریهای واگیر بویژه هپاتیت B تکمیل می­گردد.
- سیستم ثبت، گزارش دهی و پیگیری کارکنان در صورت بروز مواجهه شغلی با اجسام نوک تیز و برنده و نیز خون و ترشحات بدن در بیمارستان باید اجرا گردد.
- برنامه آموزش مستمر سالیانه برای گروه­های هدف منطبق با نیازسنجی آموزشی در زمینه شناسایی و پیشگیری از بروز عفونت های بیمارستانی و روشهای مقابله با آن اجرا می گردد.
 
 
  • تاریخ انتشار : 1400/07/18 - 16:36
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 491
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزار شد

بررسی گزارش اقدامات اصلاحی کنترل عفونت در اتاق های عمل بیمارستان فارابی

رئیس بیمارستان فارابی در جلسه کمیته کنترل عفونت این مرکز بر جلوگیری از بروز عفونت با کنترل و نظارت مستمر در فواصل زمانی کوتاه تاکید کرد.

کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، جلسه کمیته کنترل عفونت این مرکز یکشنبه 18 مهر 1400 با حضور دکتر محمرضا اکبری، رئیس، دکتر حمید ریاضی، معاون درمان، دکتر علی طباطبایی، رییس بخش اورژانس، دکتر محمد سلیمانی، مسئول فنی و فریده آژیر مدیر پرستاری بیمارستان برگزار شد.
شادی رضایی، سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان فارابی این جلسه را با ارائه گزارشی از موارد عفونت پس از عمل آغاز کرد و گفت: با توجه به موارد گزارش شده از اتاق های عمل، اقدامات مداخله ای کنترل عفونت انجام شد. مهم ترین این اقدامات بررسی کارکرد اتوکلاوها، اندیکاتورهای یووی-دیک و کلاس 1، 4 و 6 ، نظارت بر نحوه شستشو، ضدعفونی و استریلیزاسیون ست های جراحی و تیوبینگ و همچنین پشتیبانی از تجهیزات استریلیزاسیون توسط واحد تجهیزات پزشکی بود. وی همچنین گزارشی از عفونت های پس از جراحی در شهریور و مهر سال جاری ارائه کرد. دکتر اکبری نیز با تاکید بر اهمیت موارد گفته شده در این گزارش اظهار داشت: برای جلوگیری از بروز عفونت نیاز به فرآیندی است که کنترل و نظارت بر همه موارد به صورت مستمر و در فواصل زمانی کوتاه انجام شود.
  • گروه خبری : کنترل عفونت
  • کد خبر : 230913
سید عباس  قاضی میرسعید
تهیه کننده:

سید عباس قاضی میرسعید

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه