دریافت نوبت
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
مراقبت ازبیماران در مقابل عفونت های بیمارستانی:
 
رویکردهای ذیل بمنظور مراقبت از بیماران در مقابل عفونت های بیمارستانی  باید اجرا گردد:
 
- کلیه بیماران عفونی بر اساس راه انتقال بیماری تحت ایزولاسیون مناسب  قرار گیرند.
- کلیه منابع عفونت و راههای انتقال آن مورد شناسایی قرار گفته و برای حذف یا محدود نمودن آنها برنامه مداخلاتی وجود دارد .
- کلیه سطوح و وسایل موجود در بخشهای درمانی بطور روزانه نظافت و با محلول ضدعفونی­کننده مناسب  مورد گندزدایی قرار  می گیرد.
- کلیه وسایل جراحی و اقلام پارچه ای مورد استفاده در اتاق های عمل  قبل از استفاده  استریل شده و از صحت استرلیزاسیون قبل و حین عمل جراحی اطمینان حاصل می گردد.
- در هنگام ارائه خدمات بالینی به بیماران،  اصول آسپتیک اختصاصی مرتبط با آن مراقبت درمانی باید مطابق با شرح روش اجرایی مندرج در دستورالعمل مربوطه رعایت گردد. 
- برنامه آموزش مستمر سالیانه برای گروه­های هدف منطبق با نیازسنجی آموزشی در زمینه شناسایی و پیشگیری از بروز عفونت های بیمارستانی و روشهای مقابله با آن اجرا می گردد.
 
 
  • تاریخ انتشار : 1401/06/23 - 08:50
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 496
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

واحد کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزار کرد

پرستاران بیمارستان فارابی با موازین پیشگیری از آبله میمون آشنا شدند

اولین جلسه از دوره آموزشی آشنایی با موازین پیشگیری و کنترل عفونت در مواجهه با بیماران مبتلا به آبله میمون برای افزایش سطح آشنایی پرستاران بیمارستان فارابی با این بیماری برگزار شد.

واحد کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزار کرد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، اولین جلسه از دوره آموزشی آشنایی با موازین پیشگیری و کنترل عفونت در مواجهه با بیماران مبتلا به آبله میمون، سه شنبه 22 شهریور 1401 در این مرکز برگزار شد. شادی رضائی، سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان فارابی درباره برگزاری این دوره در گفت و گو با روابط عمومی بیمارستان گفت: این دوره آموزشی به صورت کنفرانس یک روزه در زمینه آشنایی با موازین کنترل عفونت و احتیاطات استاندارد و همچنین استفاده از وسایل حفاظت فردی در مواجهه با بیماران مشکوک، محتمل یا مبتلا به آبله میمونی برگزار شد. وی افزود: با توجه به تاکیدی که جناب آقای دکتر ناطقی، معاون محترم درمان و همچنین کمیته کنترل عفونت دانشگاه علوم پزشکی تهران مبنی بر لزوم آشنایی پرستاران و کارکنان خدمات در مواجهه با این بیماری داشتند، جلسه اول این دوره آموزشی را برای پرستاران بیمارستان فارابی برگزار کردیم تا سطح اطلاعات آنان در خصوص احتیاطات در برابر آبله میمونی افزایش یابد.
رضائی با اشاره به هدف از برگزاری این دوره تصریح کرد: همانطور که گفتم هدف از برگزاری این دوره آشنایی پرستاران و کارکنان خدمات بیمارستان فارابی برای آشنایی هرچه بیشتر با موازین کنترل عفونت در مواجهه با بیماران ذکر شده است. در ابتدای این کنفرانس دکتر زینب صیامی، متخصص بیماری های عفونی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره علائم و راه های انتقال بیماری توضیحاتی دادند. در ادامه نیز با اشاره به درمان آبله میمون، مطالبی نیز درباره اصول کنترل عفونت و روش های پیشگیری از گسترش بیماری در مراکز درمانی مطرح شد.
سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان فارابی در پایان این گفت و گو اظهار داشت: قرار است جلسه دوم این دوره برای نیروهای خدمات بیمارستان فارابی و با عنوان آشنایی با ضد عفونی سطوح آلوده برگزار شود که در آن بیشتر به روش های ضد عفونی اتاقی که بیمار مبتلا یا مشکوک به آبله میمون در آن بستری بوده پرداخته خواهد شد.
  • گروه خبری : کنترل عفونت
  • کد خبر : 230742
سید عباس  قاضی میرسعید
تهیه کننده:

سید عباس قاضی میرسعید

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه