دریافت نوبت
متن مورد نظر خود را جستجو کنید

فناوری اطلاعات بیمارستان فارابی:

مسئول فناوری اطلاعات: مهندس طاهره صادقی

تلفن داخلی: 2485 -2233
این واحد در ضلع شمالی طبقه زیرزمین واقع شده است.
 
کلیه امور مربوط به طراحی ، پیاده سازی، راه اندازی و پشتیبانی شبکه، امنیت، حفاظت اطلاعات از شبکه و HIS با به کارگیری آخرین تکنولوژی های جدید، پشتیبانی کلیه سخت افزارهای بیمارستان به صورت متمرکر زیر نظر این واحد اداره می گردد.
HIS جدید این بیمارستان از خرداد 1401 به منظور سازگاری هرچه بیشتر با نسخه نویسی الکترونیکی، به روز شد و توسعه این نرم افزار از اهداف برنامه ریزی میان مدت و بلند مدت واحد IT بیمارستان می باشد. پیش از این بیمارستان فارابی به عنوان یکی از معدود بیمارستان هایی بود که خود اقدام به راه اندازی سیستم اطلاعات بیمارستان (HIS) کرده بود و این برنامه در بحث تبادل اطلاعات با سامانه های گزارشات وب، EHM و طرح ملی سپاس از سوی وزارت بهداشت که منجر به اخذ گواهی نامه تبادل اطلاعات با سیستم سپاس در کنار چند شرکت مجری HIS گردید.
 
 
 
 
  • تاریخ انتشار : 1402/08/21 - 15:39
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 537
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

در مراسم هفته جهانی فناوری اطلاعات سلامت بیمارستان فارابی بر الکترونیکی شدن پرونده ها تاکید شد

با حضور مدیر و جمعی از مسئولان بیمارستان فارابی، در مراسمی به مناسبت فرا رسیدن هفته جهانی فناوری اطلاعات سلامت از کارشناسان و کارکنان این واحد قدردانی شد.

در مراسم هفته جهانی فناوری اطلاعات سلامت بیمارستان فارابی بر الکترونیکی شدن پرونده ها تاکید شد
00:00
00:00
دانلود
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، مراسم گرامیداشت هفته جهانی فناوری اطلاعات سلامت یکشنبه 21 آبان 1402 با حضور دکتر کاظم رهنما، مدیر بیمارستان در واحد فناوری اطلاعات سلامت این مرکز برگزار شد.
دکتر رهنما در این مراسم با قدردانی از تلاش های کارکنان این واحد گفت: واحدهای پذیرش و مدارک پزشکی در بیمارستان های آکادمیک جایگاه ویژه ای دارند. تمام پرونده هایی که در این بیمارستان ها طبقه بندی می شود یک پروژه تحقیقاتی است. به خصوص در بیمارستانی مانند فارابی که تعداد مراجعه کنندگان زیادی نیز دارد.
وی درباره پرونده الکترونیک و اهمیت آن نیز افزود: در ابتدای پیاده سازی نسخه نویسی الکترونیک در برابر آن مقاومت می شد. اما به مرور این روش جا افتاد. مسیر دشواری بود. اما در حال حاضر یک پزشک با تلفن همراه خود نیز می تواند به راحتی کار نسخه نویسی برای بیماران را انجام دهد. با پیشرفت تکنولوژی پرونده های فیزیکی و کاغذی هم دیگر جایگاهی ندارند. علاوه بر این الکترونیکی شدن پرونده ها تاثیر زیادی در پژوهش خواهد داشت. تصور کنید برای یک محقق یا یک پزشک در چارچوب قوانین دسترسی تعریف خواهد شد و او از هر جایی در سراسر کشور می تواند به راحتی پرونده های مرتبط را مطالعه و بررسی کند. امیدوارم با بسترهای ایجاد شده و داشته هایی که داریم دست به دست یکدیگر داده و پرونده الکترونیک را در تمام بیمارستان فارابی پیاده سازی کنیم.

 

  • کد خبر : 251030
سید عباس قاضی میرسعید
تهیه کننده:

سید عباس قاضی میرسعید

تنظیمات پس زمینه
Close menu