دریافت نوبت
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
روش اجرای یمصرف منطقی آنتی بیوتیک ها حداقل شامل پروتکل تجویزآنتی بیوتیک پروفیلاکسی قبل ازاعمال جراحی، دستورالعمل های مصرف آنتی بیوتیک برای عفونت های مهم وشایع مرکزدرمانی ومحدودیت مصرف آنتی بیوتیک باتوجه به الگوی مقاومت میکروبی:
 
- سوپروایزر کنترل عفونت با هماهنگی مدیر بیمارستان بر تهیه ملزومات این روش اجرایی، طی بخشنامه های ابلاغی وزارت بهداشت در این زمینه نظارت مستمر دارد. 
- سوپروایزر کنترل عفونت با همکاری واحد آموزش نسبت به آموزش مداوم پرسنل و پزشکان در زمینه عفونت های بیمارستانی، مقاومت های میکروبی ومصرف منطقی آنتی بیوتیک ها اقدام می کند.
- در مورد عمل های چشم در این بیمارستان آنتی بیوتیک پروفیلاکسی به طور روتین  قبل از اعمال جراحی توسط پزشک تجویز نمی شود.
- پزشک جراح طبق گایدلاین آنتی بیوتیکی بیمارستان با کد سند GL-IC-01 جهت پروفیلاکسی می تواند داروی سفازولین همراه با بتامتازون را به صورت ساب کونژ برای بیمار در انتهای عمل تزریق نماید.
- پزشک جراح  طبق گایدلاین آنتی بیوتیکی بیمارستان با کد سند GL-IC-01 برای بیمار آنتی بیوتیک تجویز می نماید.
- طبق مصوبه کمیته کنترل عفونت استفاده از ونکومایسین و سفتازیدیم به صورت Empric است. باتوجه به حساسیت چشم و اهمیت زمان در درمان واقدام سریع به دنبال عفونت های چشم و از بین رفتن دید بیمار و زمان، در عفونت هایی از قبیل اندوفتالمیت، پزشک از آنتی بیوتیک های ونکومایسین و سفتازیدیم به صورت Empiric استفاده می نماید. با توجه به اینکه زمان و اقدام فوری در پیش آگهی این بیماران اهمیت دارد و فرصت تعویض آنتی بیوتیک نداریم. 
- در صورت بروز عفونت پس از اعمال جراحی یا بدنبال تروما یا عوامل اندوژن و اگزوژن ابتدا کشت و اسمیر از مایع اتاق قدامی و ویتره ی بیمار انجام می شود.
- در صورت بروز عفونت پس از اعمال جراحی یا بدنبال تروما یا عوامل اندوژن و اگزوژن پس از انجام کشت و اسمیر پزشک طبق گایدلاین آنتی بیوتیکی بیمارستان با کد سند GL-IC-01، برای بیمار آنتی بیوتیک Empric تجویز می نماید.
- پرستار جواب کشت و اسمیر ترشحات بیمار را پیگیری می نماید و به پزشک مربوطه اطلاع می دهد، پزشک با توجه به جواب کشت و اسمیر و آنتی بیوگرام در صورت نیاز آنتی بیوتیک تجویزی بیمار را تنظیم می نماید.
- مسئول آزمایشگاه نتایج مقاومت آنتی بیوتیکی را جهت تعیین الگوی مقاومت میکروبی و تجزیه و تحلیل ماهانه به سوپروایزر کنترل عفونت و کمیته کنترل عفونت گزارش می دهد.
- مسئول آزمایشگاه نتایج مقاومت میکروبی، استافیلوکوک اورئوس مقاوم به متی سیلین و ونکومایسین را به صورت فوری به واحد کنترل عفونت گزارش می دهد.
- در موارد مشاهده علائم واضح عفونت که به درمان آنتی بیوتیکی پاسخ نمی دهد، تجویز بیشتر از سه نوع آنتی بیوتیک و عدم پاسخ به درمان توسط پزشک جراح معالج، مشاوره عفونی با متخصص عفونی بیمارستان درخواست می شود.
- در صورت نیاز به انجام مشاوره عفونی اورژانسی توسط متخصص عفونی بیمارستان به صورت تلفنی انجام می شود.
- سوپروایزر کنترل عفونت به صورت دوره ای طبق برنامه زمانبندی شده واحد کنترل عفونت در بازدید، با مطالعه پرونده بیماران دارای تجویز آنتی بیوتیکی، موارد مغایرت با روش اجرایی را کنترل و به کمیته کنترل عفونت گزارش می نماید.
- سوپروایزر کنترل عفونت داده های جمع آوری شده را در کمیته کنترل عفونت بیمارستان ارائه می دهد و اقدامات اصلاحی مصوب شده را به سرپرستار یا مسئول بخش ابلاغ می نماید. 
- طبق مصوبه کمیته کنترل عفونت در مورد اعمال جراحی چشم تاثیر آنتی بیوتیک پروفیلاکسی قبل از عمل، به صورت علمی اثبات نشده است و پزشک معالج با توجه به شرایط بیمار در صورت نیاز از آنتی بیوتیک پروفیلاکسی استفاده می نماید.
 

 

 

  • تاریخ انتشار : 1404/02/15 - 16:48
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 232
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

روز جهانی بهداشت دست در بیمارستان فارابی

بهداشت دست؛ تاکید بر آموزش برای پیشگیری از عفونت

واحد کنترل عفونت بیمارستان فارابی در راستای ارتقای سلامت بیماران، همراهان و کارکنان، همزمان با روز جهانی بهداشت دست، برنامه‌های آموزشی را با توجه به شعار «ممکن است دستکش بپوشید، ولی همیشه بهداشت دست ضروری است» برگزار کرد.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ مراسم نمادین گرامی داشت روز جهانی بهداشت دست با هدف افزایش آگاهی در خصوص اهمیت بهداشت دست به عنوان موثرترین راه پیشگیری از انتقال عفونت‌ها، در بخش‌های مختلف بیمارستان فارابی به اجرا درآمد.

بر اساس این گزارش، واحد کنترل عفونت بیمارستان فارابی و رابطان کنترل عفونت این واحد با حضور در بخش‌های بستری، اورژانس و درمانگاه‌ها، به آموزش عملی و چهره به چهره بیماران، همراهان و کارکنان در خصوص روش‌های صحیح شستشوی دست و استفاده از محلول‌های ضدعفونی کننده پرداختند.

در این برنامه‌ها، بر این نکته تاکید شد که استفاده از دستکش نمی‌تواند جایگزین شستشوی دست شود و رعایت بهداشت دست در هر شرایطی، به ویژه در مراکز درمانی، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. همچنین، نمایشگاه‌های آموزشی با ارائه پوسترهای اطلاع‌رسانی و توزیع بروشورهای آموزشی در خصوص بهداشت دست در بخش های بیمارستان برپا شد.

  • کد خبر : 296895
سید عباس قاضی میرسعید
تهیه کننده:

سید عباس قاضی میرسعید

تصاویر

بهداشت دست؛ تاکید بر آموزش برای پیشگیری از عفونت بهداشت دست؛ تاکید بر آموزش برای پیشگیری از عفونت بهداشت دست؛ تاکید بر آموزش برای پیشگیری از عفونت بهداشت دست؛ تاکید بر آموزش برای پیشگیری از عفونت بهداشت دست؛ تاکید بر آموزش برای پیشگیری از عفونت بهداشت دست؛ تاکید بر آموزش برای پیشگیری از عفونت بهداشت دست؛ تاکید بر آموزش برای پیشگیری از عفونت بهداشت دست؛ تاکید بر آموزش برای پیشگیری از عفونت بهداشت دست؛ تاکید بر آموزش برای پیشگیری از عفونت بهداشت دست؛ تاکید بر آموزش برای پیشگیری از عفونت

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه
Close menu