دریافت نوبت کلیک کنید
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
مسئول داروخانه بیمارستان فارابی: دکتر مهسا علی حسینی
تلفن داخلی داروخانه مرکزی: 2268-2264
تلفن داخلی داروخانه اورژانس: 2220
 
در حال حاضر داروخانه بیمارستان با بیش از 400 قلم دارو و تجهیزات به صورت شبانه روزی به ارائه خدمت به بیماران مشغول می باشد. در کنار داروخانه مرکزی، چندین سال است که داروخانه اورژانس نیز جهت خدمت به بیماران در بیمارستان فارابی بصورت شبانه روزی فعال می باشد. داروخانه بیمارستان فارابی در حال حاضر نیاز مجتمع های اتاق عمل، بخشها، درمانگاه ها و همینطور تمام بیماران سرپائی را مرتفع می سازد.
 
بیمه های طرف قرارداد بیمارستان فارابی:
تامین اجتماعی
خدمات درمانی
خویش فرما
روستائی
نیروهای مسلح
شهرداری
بیمه بازنشستگی
 
 
  • تاریخ انتشار : 1401/07/24 - 08:41
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 519
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری جلسه کمیته استواردشیپ بیمارستان فارابی

میزان مصرف آنتی بیوتیک در شش ماهه اول 1401 بررسی شد

در جلسه کمیته مصرف منطقی آنتی بیوتیک (استوارد شیپ) بیمارستان فارابی میزان مصرف آنتی بیوتیک در شش ماهه اول سال 1401 بررسی و با نتایج آن با میزان مصرف در بازه مشابه سال 1400 مقایسه شد.

جلسه کمیته استواردشیپ بیمارستان فارابی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، جلسه کمیته مصرف منطقی آنتی بیوتیک (استوارد شیپ) بیمارستان ساعت ۸:۳۰ شنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۱ با حضور دکتر مهدی خداپرست زواره، رئیس، دکتر سید علی طباطبائی، رئیس بخش اورژانس و فریده آژیر، مدیر پرستاری این مرکز برگزار شد.
شادی رضائی، سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان فارابی هدف از برگزاری این جلسه را بررسی میزان مصرف آنتی بیوتیک در شش ماهه اول سال ۱۴۰۱ و پیگیری مصوبه‌های کمیته قبلی بیان کرد و اظهار داشت: با همکاری رئیس و اساتید بخش اورژانس توانستیم راهبرد (Guideline) تجویز آنتی بیوتیک بیمارستان را بازنگری و تغییرات لازم را در آن اعمال کنیم. البته تغییرات زیاد نبودند اما نیاز بود تا این راهبرد بازنگری شود. همچنین راهنمای میزان دوز مصرفی آنتی بیوتیک‌ها در ایستگاه پرستاری درمانگاه اورژانس برای استفاده همکاران نصب شد.
وی ارائه نتایج مقایسه میزان آنتی بیوتیک مصرفی بیمارستان فارابی در ۶ ماه اول سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ گفت: بر اساس آمار با توجه به افزایش تعداد بیماران بستری شده میزان تجویز و مصرف آنتی بیوتیک نیز افزایش پیدا کرده است. البته ما برای تجزیه و تحلیل دقیقتر آمار نیاز به تغییراتی در سامانه جدید HIS بیمارستان داریم. با توجه به اینکه دریافت و ثبت فرم استوارد شیپ برای بیمارانی که بیش از ۷۲ ساعت در بیمارستان بستری هستند بر اساس سنجه‌های اعتباربخشی، الزامی است، از همکاران واحد فناوری اطلاعات بیمارستان می‌خواهیم تا برنامه ریزی لازم را برای ایجاد این تغییرات انجام دهند تا ما بتوانیم گزارش‌های لازم را از سامانه HIS دریافت کنیم.
رضائی همچنین گزارشی نیز از بازدید HIS یکی از بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران و تجربیات آنان در نحوه پیاده سازی استواردشیپ در این سامانه ارائه کرد و افزود: در این بازدید سعی کردیم تا تجربیات همکاران سایر بیمارستان‌ها در پیاده سازی این فرم در سامانه استفاده کنیم و بر اساس آن ما نیاز داریم تا آیکون استوارد شیپ در HIS بخش‌ها و داروخانه تعریف شود. همچنین وجود امکان رویت و تایید فرم‌های تکمیل شدهٔ بخش در داروخانه و امکان گزارش گیری در بازه زمانی روزانه و ماهانه از موارد تایید شده تا تایید نشده فرم استوارد شیپ به تفکیک نام بیمار، یکی دیگر از نیازهای ما است.
سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان فارابی سپس به توضیح موارد مورد نیاز برای گزارش گیری استواردشیپ شامل نام بیمار، نام آنتی بیوتیک، نام درخواست کننده یا پزشک معالج، تاریخ تجویز آنتی بیوتیک، نام تایید کننده متخصص عفونی، دوز آنتی بیوتیک و تاریخ تایید توسط داروساز بالینی پرداخت و آن‌ها از الزاماتی دانست که باید در هنگام ثبت و تکمیل این فرم لحاظ شود.
در ادامه دکتر خداپرست نیز خواستار همکاری بیشتر بین واحدها به ویژه میان داروخانه با بخش‌ها و اتاق‌های عمل بیمارستان شد و گفت: از همکاران داروخانه بیمارستان فارابی می‌خواهم که در زمینه مدیریت توزیع دارو هوشمندانه‌تر عمل کنند. به عنوان مثال در صورت کمبود یا نبود یک دارو آن را به بخش یا اتاق عمل اعلام کنند تا از بروز مشکل جلوگیری شود.
رئیس بیمارستان فارابی با اشاره به کمبود نیروی انسانی شاغل در داروخانه افزود: البته می‌دانم که بار سنگینی بر دوش همکاران داروخانه است و آن‌ها نیز با وجود کمبود نیروی انسانی تمام تلاش خود را می‌کنند اما خیلی از واحدها با کمبود نیرو مواجه هستند و گاهی می‌بینم که یک سرپرستار کار یک منشی و یا بهیار و کمک بهیار را نیز انجام می‌دهد. پس باید متناسب با شرایط تغییرات را ایجاد کنیم. فراموش نکنیم که دغدغه یک واحد یا بخش بیمارستان دغدغه همه کارکنان است و نباید نسبت به شرایط سایر بخش‌ها بی‌تفاوت بود.
گزارش مقاومت میکروبی در برابر آنتی بیوتیک‌های تجویز شده در فصل تابستان سال جاری پایان بخش این جلسه بود.
  • گروه خبری : کمیته مصرف منطقی آنتی بیوتیک
  • کد خبر : 230713
سید عباس  قاضی میرسعید
تهیه کننده:

سید عباس قاضی میرسعید

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه