دریافت نوبت کلیک کنید
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
خط مشی استریل فوری اقلام خاص
 
استریلیزاسیون فوری به عنوان استریلیزاسیون وسایل در 132 درجه سانتیگراد به مدت 3 دقیقه در 28-27 (lbs) تعریف شده است. در واقع فرآیندی است که وسایل پزشکی طی آن در وضعیت اضطراری در حین عمل جراحی برای استفاده (فوری) استریل می شوند.
استفاده فوری به این معناست که یک وسیله استریل زمانی که از اتوکلاو خارج می شود باید بلافاصله و در کمترین زمان ممکن به منطقه استریل منتقل گردد و مورد استفاده واقع شود.
سیستم استریلیزاسیون سریع در اصل سیستم اصلاح شده روش های استریلیزاسیون با بخار اعم از استریلیزاسیون تحت جاذبه (گراویتی) یا جریان سریع بخار تحت پالس فشار است که در آن وسایل در یک سینی باز یا محفظه محکم و پوشیده ای که بخار با سرعت به داخل آن نفوذ می کند قرار می گیرد و به سرعت استریل می گردد.
 
انجام استریلیزاسیون فوری در موارد زیر ممنوع است:
- وسایل ایمپلنت یا کاشتنی 
- وسایل جراحی که در بیماران عفونی مانند سندرم جاکوب و مشابه آن استفاده شده است.
- وسایلی که یکبارمصرف بوده و یا باید از روش های استریل خشک برای آنها استفاده کرد.
- خواهشمندست قبل از استفاده از دستگاه اتوکلاو (بخار) فلش یا فوری حتما دستورالعمل مربوطه مطالعه شود و فرم استریل فوری بطور کامل و دقیق تکمیل شده و اندیکاتور کلاس 6 در فرم چسبانده شود و سپس بلافاصله به واحد CSSD ارسال گردد.    
- لیست اقلام خاص و نحوه انجام کار در متن دستورالعمل آمده است.

 

  • تاریخ انتشار : 1401/06/23 - 08:50
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 441
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

واحد کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزار کرد

پرستاران بیمارستان فارابی با موازین پیشگیری از آبله میمون آشنا شدند

اولین جلسه از دوره آموزشی آشنایی با موازین پیشگیری و کنترل عفونت در مواجهه با بیماران مبتلا به آبله میمون برای افزایش سطح آشنایی پرستاران بیمارستان فارابی با این بیماری برگزار شد.

واحد کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزار کرد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، اولین جلسه از دوره آموزشی آشنایی با موازین پیشگیری و کنترل عفونت در مواجهه با بیماران مبتلا به آبله میمون، سه شنبه 22 شهریور 1401 در این مرکز برگزار شد. شادی رضائی، سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان فارابی درباره برگزاری این دوره در گفت و گو با روابط عمومی بیمارستان گفت: این دوره آموزشی به صورت کنفرانس یک روزه در زمینه آشنایی با موازین کنترل عفونت و احتیاطات استاندارد و همچنین استفاده از وسایل حفاظت فردی در مواجهه با بیماران مشکوک، محتمل یا مبتلا به آبله میمونی برگزار شد. وی افزود: با توجه به تاکیدی که جناب آقای دکتر ناطقی، معاون محترم درمان و همچنین کمیته کنترل عفونت دانشگاه علوم پزشکی تهران مبنی بر لزوم آشنایی پرستاران و کارکنان خدمات در مواجهه با این بیماری داشتند، جلسه اول این دوره آموزشی را برای پرستاران بیمارستان فارابی برگزار کردیم تا سطح اطلاعات آنان در خصوص احتیاطات در برابر آبله میمونی افزایش یابد.
رضائی با اشاره به هدف از برگزاری این دوره تصریح کرد: همانطور که گفتم هدف از برگزاری این دوره آشنایی پرستاران و کارکنان خدمات بیمارستان فارابی برای آشنایی هرچه بیشتر با موازین کنترل عفونت در مواجهه با بیماران ذکر شده است. در ابتدای این کنفرانس دکتر زینب صیامی، متخصص بیماری های عفونی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره علائم و راه های انتقال بیماری توضیحاتی دادند. در ادامه نیز با اشاره به درمان آبله میمون، مطالبی نیز درباره اصول کنترل عفونت و روش های پیشگیری از گسترش بیماری در مراکز درمانی مطرح شد.
سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان فارابی در پایان این گفت و گو اظهار داشت: قرار است جلسه دوم این دوره برای نیروهای خدمات بیمارستان فارابی و با عنوان آشنایی با ضد عفونی سطوح آلوده برگزار شود که در آن بیشتر به روش های ضد عفونی اتاقی که بیمار مبتلا یا مشکوک به آبله میمون در آن بستری بوده پرداخته خواهد شد.
  • گروه خبری : کنترل عفونت
  • کد خبر : 230742
سید عباس  قاضی میرسعید
تهیه کننده:

سید عباس قاضی میرسعید

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه