دریافت نوبت: nobat.tums.ac.ir
ویژه خیرین و اهداکنندگان
Enter your desired term to search
خط مشی استریل فوری اقلام خاص
 
استریلیزاسیون فوری به عنوان استریلیزاسیون وسایل در 132 درجه سانتیگراد به مدت 3 دقیقه در 28-27 (lbs) تعریف شده است. در واقع فرآیندی است که وسایل پزشکی طی آن در وضعیت اضطراری در حین عمل جراحی برای استفاده (فوری) استریل می شوند.
استفاده فوری به این معناست که یک وسیله استریل زمانی که از اتوکلاو خارج می شود باید بلافاصله و در کمترین زمان ممکن به منطقه استریل منتقل گردد و مورد استفاده واقع شود.
سیستم استریلیزاسیون سریع در اصل سیستم اصلاح شده روش های استریلیزاسیون با بخار اعم از استریلیزاسیون تحت جاذبه (گراویتی) یا جریان سریع بخار تحت پالس فشار است که در آن وسایل در یک سینی باز یا محفظه محکم و پوشیده ای که بخار با سرعت به داخل آن نفوذ می کند قرار می گیرد و به سرعت استریل می گردد.
 
انجام استریلیزاسیون فوری در موارد زیر ممنوع است:
- وسایل ایمپلنت یا کاشتنی 
- وسایل جراحی که در بیماران عفونی مانند سندرم جاکوب و مشابه آن استفاده شده است.
- وسایلی که یکبارمصرف بوده و یا باید از روش های استریل خشک برای آنها استفاده کرد.
- خواهشمندست قبل از استفاده از دستگاه اتوکلاو (بخار) فلش یا فوری حتما دستورالعمل مربوطه مطالعه شود و فرم استریل فوری بطور کامل و دقیق تکمیل شده و اندیکاتور کلاس 6 در فرم چسبانده شود و سپس بلافاصله به واحد CSSD ارسال گردد.    
- لیست اقلام خاص و نحوه انجام کار در متن دستورالعمل آمده است.

 

  • تاریخ انتشار : 1400/12/16 - 18:57
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 103
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی

دکتر مهدی خداپرست: دستیاران باید دغدغه پیگیری شرایط بیماران را داشته باشند

آخرین جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی در سال 1400 با هدف بررسی میزان بروز مقاومت میکروبی و عفونت پس از جراحی در 9 ماهه سپری شده از سال، برگزار شد.

برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، جلسه کمیته کنترل عفونت این مرکز یکشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ با حضور دکتر مهدی خداپرست زواره، رئیس، دکتر سید علی طباطبایی، رئیس بخش اورژانس، دکتر سید محسن رفیع زاده طبائی زواره، معاون درمان، دکتر حمید ریاضی اصفهانی، معاون آموزشی، سعید مرادی، مدیر و فریده آژیر، مدیر پرستاری بیمارستان برگزار شد.
شادی رضائی، سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان فارابی در این جلسه گزارشی از میزان بروز مقاومت میکروبی و عفونت پس از جراحی در فصل پاییز و ۹ ماه سپری شده از سال ۱۴۰۰ را مطرح و در ادامه به بررسی پرونده‌های تعدادی از این موارد پرداخت.  
در ادامه دکتر خداپرست با اشاره به ضرورت معاینه بیماران پس از جراحی اظهار داشت: پیگیری وضعیت بیماران پس از جراحی (Follow up) برای جلوگیری از بروز عفونت اهمیت بسیار زیادی دارد. توجه پزشکان و دستیاران در این زمینه می‌تواند تا حد زیادی میزان بروز عفونت‌های پس از جراحی را کاهش دهد. در واقع دستیاران باید دغدغه پیگیری شرایط بیماران را داشته باشند.
وی علاوه بر مهارت، دقت و احساس مسئولیت کادر درمان را از عوامل مهم در پیشگیری از بروز عفونت‌های پس از جراحی برشمرد و افزود: از سوپروایزرها و سرپرستاران می‌خواهم که کارکنان خود به ویژه نیروهای طرحی را به گونه‌ای توجیه کنند که باعث افزایش دقت آن‌ها در کار شود.  
  • گروه خبری : کمیته کنترل عفونت
  • کد خبر : 230813
سید عباس  قاضی میرسعید
Author:

سید عباس قاضی میرسعید

تصاویر

برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی

0 Comments for this article

comment

Post your comment:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
Theme settings