ویژه خیرین و اهداکنندگان
خط مشی استریل فوری اقلام خاص
 
استریلیزاسیون فوری به عنوان استریلیزاسیون وسایل در 132 درجه سانتیگراد به مدت 3 دقیقه در 28-27 (lbs) تعریف شده است. در واقع فرآیندی است که وسایل پزشکی طی آن در وضعیت اضطراری در حین عمل جراحی برای استفاده (فوری) استریل می شوند.
استفاده فوری به این معناست که یک وسیله استریل زمانی که از اتوکلاو خارج می شود باید بلافاصله و در کمترین زمان ممکن به منطقه استریل منتقل گردد و مورد استفاده واقع شود.
سیستم استریلیزاسیون سریع در اصل سیستم اصلاح شده روش های استریلیزاسیون با بخار اعم از استریلیزاسیون تحت جاذبه (گراویتی) یا جریان سریع بخار تحت پالس فشار است که در آن وسایل در یک سینی باز یا محفظه محکم و پوشیده ای که بخار با سرعت به داخل آن نفوذ می کند قرار می گیرد و به سرعت استریل می گردد.
 
انجام استریلیزاسیون فوری در موارد زیر ممنوع است:
- وسایل ایمپلنت یا کاشتنی 
- وسایل جراحی که در بیماران عفونی مانند سندرم جاکوب و مشابه آن استفاده شده است.
- وسایلی که یکبارمصرف بوده و یا باید از روش های استریل خشک برای آنها استفاده کرد.
- خواهشمندست قبل از استفاده از دستگاه اتوکلاو (بخار) فلش یا فوری حتما دستورالعمل مربوطه مطالعه شود و فرم استریل فوری بطور کامل و دقیق تکمیل شده و اندیکاتور کلاس 6 در فرم چسبانده شود و سپس بلافاصله به واحد CSSD ارسال گردد.    
- لیست اقلام خاص و نحوه انجام کار در متن دستورالعمل آمده است.

 

برگزاری پنجمین جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی در سال 1399

جلسه 18آبان 99 کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی دکتر حمید ریاضی، معاون درمان بیمارستان فارابی سعید مرادی، مدیربیمارستان فارابی فریده آژیر، مدیر پرستاری بیمارستان فارابی دکتر سید علی طباطبایی، رییس اورژانس بیمارستان فارابی دکتر فهیمه اسدی آملی، مسئول آزمایشگاه بیمارستان فارابی دکتر محمد سلیمانی، معاون بین الملل و مسئول فنی بیمارستان فارابی دکتر سید حسام هاشمیان، عضو هیئت علمی گروه چشم پزشکی حدیثه حسینی، سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان فارابی مهندس الناز نصیرلو، کارشناس بهداشت حرفه ای بیمارستان فارابی پروانه افشار،هماهنگ کننده ایمنی بیمار فارابی
حمیده امیدوار
تهیه کننده:

حمیده امیدوار

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *