دریافت نوبت کلیک کنید
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید

آیین نامه امانت کتاب از کتابخانه بیمارستان فارابی

- استفاده از منابع و امکانات کتابخانه، صرفاً به اعضا کتابخانه امانت داده می شود.

- در قبال منابع امانت گرفته شده، تنها شخص امانت گیرنده پاسخگو می باشد. لذا امانت گیرنده موظف است منابع امانتی را درموعد مقرر به کتابخانه برگشت دهد.

- تعداد و مدت امانت منابع بر اساس جدول زیر می باشد:

اعضا تعداد منبع مدت امانت
اعضای هیئت علمی بیمارستان 5 جلد 15 روز
دستیار دوره تکمیلی تخصص چشم پزشکی (فلوشیپ) 5 جلد 15 روز
دستیار تخصصی چشم پزشکی (رزیدنت) 5 جلد 15 روز
دانشجویان و دستیاران واحدهای دیگر 2 جلد 10 روز
اعضای هیئت علمی بازنشسته 2 جلد 10 روز
کارکنان بیمارستان فارابی 2 جلد 10 روز

تبصره ١: مدت زمان امانت و تعداد منابع امانتى و با صلاحدید مسئول کتابخانه قابل تغییر مى باشد.

- منابع زیر امانت دادہ نمی شوند مگر با صلاحدید مسئول کتابخانه:

- کتاب هاى مرجع

۔ پایان نامه (تهیه کپی از چکیدہ پایان نامه و پرسشنامه بلامانع می باشد)

- کتاب های رزرو شدہ

- دیرکرد

در صورتی که منابع به امانت گرفته شده در موعد مقرر به کتابخانه برگشت داده نشود به امانت گیرنده اطلاع داده می شود تا کتاب را جهت استفاده سایر همکاران به کتابخانه عودت دهد در صورتی که کتاب را پس از تذکر شفاهی، تحویل ندهد، اخطارکتبی صادر خواهد شد. در پی بی اعتنایی به اخطار کتبی مراتب به مدیر محترم گروه بیمارستان گزارش خواهدشد تا تصمیم مقتضی اتخاذ گردد.

- جبران خسارات

۱ - چنانچه امانت گیرنده منابع امانت گرفته شده از کتابخانه را گم ،نماید موظف به تهیه و تحویل اصل آن حداکثر ظرف مدت دو ماه می باشد و تشخیص چگونگی امر به عهده مسئول کتابخانه می باشد.

۲- چنانچه منابع امانتی گمشده در بازار داخل و خارج کشور نایاب باشد امانت گیرنده بایستی با صلاحدید مسئول و نیاز کتابخانه منبع دیگری را جایگزین نماید در غیر اینصورت مراتب به حضور ریاست محترم بیمارستان گزارش می گردد تا تصمیم مقتضی اتخاذ شود. در ضمن در گزارش مبلغ خرید کتاب و سال خرید ذکر میشود تا قیمت روز کتاب دریافت شود.

- تسویه حساب

۱- اعضا هیأت علمی و کارکنان در صورت بازنشستگی ، بازخرید ، مأموریت بیش از سه ماه فرصت مطالعاتی یا انتقال به سایر واحدها یا دانشگاه دیگر و یا مرخصی بایستی با کتابخانه بیمارستان تسویه حساب نمایند.

۲- دانشجویان هنگام فارغ التحصیلی ، انتقال و یا مهمان شدن در سایر دانشگاهها بایستی از کتابخانه واحد مربوطه فرم تسویه دریافت نمایند.

برای دریافت نسخه PDF آیین نامه امانات کتاب کتابخانه بیمارستان فارابی اینجا کلیک کنید.

 

 

  • تاریخ انتشار : 1403/08/26 - 16:58
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 132
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری مراسم هفته کتاب و کتاب خوانی در بیمارستان فارابی با تاکید بر ترویج فرهنگ مطالعه

فاطمه جعفری، مسئول کتابخانه بیمارستان فارابی در حاشیه مراسم گرامیداشت هفته کتاب و کتاب خوانی در مصاحبه با روابط عمومی این بیمارستان از برنامه های کتابخانه برای ترویج مطالعه میان دستیاران و کارکنان گفت.

برگزاری مراسم هفته کتاب و کتاب خوانی در بیمارستان فارابی با تاکید بر ترویج فرهنگ مطالعه
به گزارش سینا رسانه بیمارستان فارابی، مراسم گرامیداشت هفته کتاب و کتاب خوانی صبح شنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۳ با حضور دکتر قاسم فخرایی و سعید مرادی، رئیس و مدیر بیمارستان فارابی و جمعی از مسئولان بیمارستان در کتابخانه این مرکز برگزار شد.
فاطمه جعفری مسئول کتابخانه بیمارستان فارابی در گفت و گو با روابط عمومی این مرکز در خصوص اهمیت کتاب و کتابخوانی در مراکز علمی مانند فارابی گفت: اگرچه کتاب‌ ها و مقالات جدید در تمام جلسات پژوهشی و آموزشی بیمارستان توسط اساتید برای دستیاران ارائه می‌ شوند و بیمارستان فارابی به عنوان قطب علمی چشم پزشکی از این نظر در بالاترین سطح علمی قرار دارد اما درخواست ما از رئیس بیمارستان این بود که توجه دستیاران و کارکنان را هرچه بیشتر به کتابخانه معطوف کند.  
وی افزود: با تاکیدی که ریاست محترم بیمارستان بر اهمیت گسترش منابع دیجیتال کتابخانه داشتند به دنبال آن هستیم تا بتوانیم این واحد را به مرکزی پویا و موثر برای ارتقا دانش تبدیل کنیم.  
مسئول کتابخانه بیمارستان فارابی از برنامه‌ ریزی این واحد برای ترویج هرچه بیشتر فرهنگ کتابخوانی و مطالعه خبر داد و تصریح کرد: یکی از برنامه‌ های ما این است تا از اساتید علاقه مند و اهل مطالعه برای معرفی کتاب و بیان مطالب مفید درباره کتاب‌ های روز دنیا در زمینه چشم پزشکی کمک بگیریم. در این برنامه قصد داریم از اساتید بخواهیم تا هر بار یک کتاب را انتخاب و توضیحاتی را درباره آن ارائه کرده تا فلوها و دستیاران را برای حضور در کتابخانه و مطالعه هرچه کتاب‌ها و منابع علمی ترغیب کنند.
جعفری معرفی مقالات را نیز بخش دیگری از برنامه‌ های کتابخانه بیمارستان فارابی برشمرد و گفت: برای ارتقا جایگاه و اهمیت پژوهش در بیمارستان، به دنبال این هستیم تا مقالاتی را برای معرفی توسط اعضای هیئت علمی مشخص کنیم تا آنان این مقالات را به دستیاران و فراگیران معرفی کنند.  
وی در پایان با ابراز خشنودی از بازدید رئیس بیمارستان از کتابخانه بیمارستان فارابی افزود: در صحبتی که با ایشان داشتیم خوشبختانه دکتر فخرایی بر توجه ویژه به مسئله مهم ارتقا دانش فلوها و دستیاران و نقش کلیدی کتابخانه در این زمینه تاکید کرد.
  • گروه خبری : انتشارات و کتابخانه
  • کد خبر : 284120
سید عباس قاضی میرسعید
تهیه کننده:

سید عباس قاضی میرسعید

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه