رفتن برای رسیدن
سفر پنجم، هفتصد کیلومتر دورتر از قلب پایتخت
پنجمین دوره از مجموعه ماموریتهای «رفتن برای رسیدن» به منظور خدمت رسانی به هموطنان مناطق کم برخوردار کشور با حضور گروهی از چشم پزشکان و کادر درمان بیمارستان فارابی به مدت 3 روز در بخش روداب شهرستان سبزوار از توابع خراسان رضوی اجرا شد.
جهاد خدمت رسانی بیمارستان فارابی این بار در شمال کشور
گروه جهادی بیمارستان فارابی در ادامه برنامه های مستمر خود در خدمت رسانی به مردم مناطق مختلف کشور با همکاری بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و کانون بسیج این بیمارستان روزهای 27 و 28 مهر 1402 با حضور در استان گیلان و شهرستان رشت به ارائه خدمات رایگان چشم پزشکی و بینایی سنجی به هموطنان ساکن این منطقه پرداخت. در این برنامه جهادی بیش از 400 تن تحت معاینات تخصصی چشم پزشکی قرار گرفتند و با همکاری گروه جهادی امام رضا (ع) برای بیش از 200 بیمار نیز دارو و عینک رایگان تامین شد.
کلاس آموزشی خودمراقبتی دیابت و تزریق انسولین در بیمارستان فارابی برگزار شد
با تلاش واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمار بیمارستان فارابی و به مناسبت هفته سلامت بانوان و روز جهانی عصای سفید، پایگاه غربالگری ویژه بیماران این بیمارستان برپا شد. در این پایگاه علاوه بر ارائه خدمات غربالگری پرفشاری خون و پالس اکسیمتری، دکتر عباسی به آموزش خودمراقبتی و تزریق انسولین برای مراجعان پرداخت.
تاب آوری سالمندان در جهان در حال تغییر
برپایی ایستگاه آموزش سلامت به مناسبت روز جهانی سالمند در بیمارستان فارابی
به مناسبت فرا رسیدن 1 اکتبر و روز جهانی سلامت، به همت واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمار، ایستگاه غربالگری پرفشاری خون و پالس اکسی متری برای سلامندان مراجعه کننده به این مرکز برپا و تدابیر سلامتی و شش گانه های خودمراقبتی در دوره ی سالمندی به آنان و خانواده هایشان آموزش داده شد.
خدمتی نوین از بیمارستان فارابی
چگونه از دستگاه راهنمای بیماران بستری استفاده کنیم؟
تصور کنید وارد جایی شده اید که هیچ آشنایی با آن ندارید. شاید اولین کاری که می کنید، پیدا کردن فردی باشد که بتوانید از او درباره جایی که هستید اطلاعاتی به دست آورید یا به دنبال تابلوهایی باشید که شما را در رسیدن به مقصد راهنمایی کنند. این دقیقا همان کاری است که واحد اطلاعات یک بیمارستان برای بیماران و همراهانی که اولین بار به آن مرکز مراجعه می کنند، انجام می دهد. حال فرض کنید برای عیادت از بستگان و آشنایان خود به یک بیمارستان مراجعه کرده اید. آیا راهی وجود دارد که خودتان و بدون مراجعه به واحد اطلاعات، از محل بستری بیمارتان مطلع شوید؟ پیشنهاد می کنیم برای پاسخ به این سوال فیلم زیر را تماشا کنید.
آموزش سلامت یک مسئولیت اجتماعی است
معرفی خدمات واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمار بیمارستان فارابی
با راه اندازی واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمار در بیمارستان فارابی، کارشناسان این واحد بدون وقفه کار آموزش خود مراقبتی و پیگیری وضعیت بیماران پس از جراحی را انجام می دهند. این فیلم چگونگی ارائه این خدمات را نمایش می دهد.
ایستادن در صف طولانی صندوق ممنوع!
نحوه استفاده از صندوق پرداخت الکترونیک بیمارستان فارابی
قرار گرفتن در صف های طولانی همیشه برای ما سخت و کلافه کننده بوده. حال اگر بیمار باشیم و در یک بیمارستان بخواهیم مدت طولانی نیز در صف انتظار پرداخت صندوق قرار بگیریم شرایط سخت تر هم خواهد شد. اما در بیمارستان فارابی برای این مشکل چاره اندیشه شده. استفاده از صندوق های پرداخت الکترونیک. در این روش که امکان آن مدت هاست در این بیمارستان فراهم شده، کافی است به یکی از این صندوق ها مراجعه کرده و به کمک دستورالعمل نصب شده در کنار دستگاه و به وسیله کارت ملی بیمار، هزینه مورد نظر را پرداخت کنید. این فیلم نحوه چگونگی استفاده از این صندوق ها را نشان می دهد.
بدون کاغذ سریعتر هستیم
نحوه استفاده از صندوق الکترونیک انتقادات و پیشنهادات بیمارستان فارابی
امروز آن چه که بین سازمان ها و مراکز تفاوت ایجاد می کند، سرعت در ارائه خدمات و پاسخگویی است. به ویژه در مراکز درمانی که دقت و سرعت عمل حرف اول را می زند. پس برای متفاوت بودن باید همگام با تکنولوژی پیش رفت و روش های سنتی و زمانبر قدیمی را به فراموشی سپرد. به همین دلیل صندوق های الکترونیکی ثبت انتقادات و پیشنهادات در سطح بیمارستان فارابی قرار داده شده تا از این پس بیماران بتوانند نظرات خود را در قالب یک فرم الکترونیک برای واحدهای مربوطه ارسال کرده و پس از بررسی، در اسرع وقت پاسخ داده شود. در این فیلم نحوه استفاده از این دستگاه و تکمیل فرم آموزش داده شده است.
قدردانی از فعالان حوزه ایمنی بیمار بیمارستان فارابی
ارتقای ایمنی بیمار به شرط پیشنهاد!
به مناسبت روز جهانی ایمنی بیمار و در راستای کاهش احتمال خطا و ارتقا سطح ایمنی بیماران در بیمارستان فارابی، با حضور معاون درمان این مرکز، از کارکنان فعال در این حوزه قدردانی شد.
مراقبت های قبل و بعد از تزریق داخل چشم (اواستین)
افزایش سن، دیابت، برخی بیماری های وابسته به ژن و دلایل مختلف دیگری می تواند یک فرد را دچار مشکلات شبکیه کند. شبکیه چشم نیز بافتی بسیار ظریف و حساس است که همین مسئله درمان بیماری های شبکیه را مشکل می کند. تزریق داخل چشم یا به اصطلاح رایج تزریق اواستین (Avastin) یکی از روش های درمانی است. اما آیا با تزریق فرایند درمان بیمار کامل می شود؟ پاسخ به این سوال منفی است. تزریق بخشی از کار درمان است و مراقبت های پس از درمان نیز نقش به سزایی در بهبود شرایط بینایی بیمار دارد. پس نیاز است تا بیماران و همراهان آن ها نکات مهم قبل و بعد از تزریق داخل چشم را آموخته و به درستی اجرا کنند. به همین دلیل و به همت واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمار بیمارستان فارابی که به تازگی در تمامی بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران راه اندازی شده، این فیلم برای بیماران عزیز آماده شده تا با اجرای دقیق مراقبت های قبل و بعد تزریق آشنا شوند.