دریافت نوبت
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
لیست اخبار صفحه :9
معرفی خدمات واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمار بیمارستان فارابی
آموزش سلامت یک مسئولیت اجتماعی است

معرفی خدمات واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمار بیمارستان فارابی

با راه اندازی واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمار در بیمارستان فارابی، کارشناسان این واحد بدون وقفه کار آموزش خود مراقبتی و پیگیری وضعیت بیماران پس از جراحی را انجام می دهند. این فیلم چگونگی ارائه این خدمات را نمایش می دهد.

نحوه استفاده از صندوق پرداخت الکترونیک بیمارستان فارابی
ایستادن در صف طولانی صندوق ممنوع!

نحوه استفاده از صندوق پرداخت الکترونیک بیمارستان فارابی

قرار گرفتن در صف های طولانی همیشه برای ما سخت و کلافه کننده بوده. حال اگر بیمار باشیم و در یک بیمارستان بخواهیم مدت طولانی نیز در صف انتظار پرداخت صندوق قرار بگیریم شرایط سخت تر هم خواهد شد. اما در بیمارستان فارابی برای این مشکل چاره اندیشه شده. استفاده از صندوق های پرداخت الکترونیک. در این روش که امکان آن مدت هاست در این بیمارستان فراهم شده، کافی است به یکی از این صندوق ها مراجعه کرده و به کمک دستورالعمل نصب شده در کنار دستگاه و به وسیله کارت ملی بیمار، هزینه مورد نظر را پرداخت کنید. این فیلم نحوه چگونگی استفاده از این صندوق ها را نشان می دهد.

نحوه استفاده از صندوق الکترونیک انتقادات و پیشنهادات بیمارستان فارابی
بدون کاغذ سریعتر هستیم

نحوه استفاده از صندوق الکترونیک انتقادات و پیشنهادات بیمارستان فارابی

امروز آن چه که بین سازمان ها و مراکز تفاوت ایجاد می کند، سرعت در ارائه خدمات و پاسخگویی است. به ویژه در مراکز درمانی که دقت و سرعت عمل حرف اول را می زند. پس برای متفاوت بودن باید همگام با تکنولوژی پیش رفت و روش های سنتی و زمانبر قدیمی را به فراموشی سپرد. به همین دلیل صندوق های الکترونیکی ثبت انتقادات و پیشنهادات در سطح بیمارستان فارابی قرار داده شده تا از این پس بیماران بتوانند نظرات خود را در قالب یک فرم الکترونیک برای واحدهای مربوطه ارسال کرده و پس از بررسی، در اسرع وقت پاسخ داده شود. در این فیلم نحوه استفاده از این دستگاه و تکمیل فرم آموزش داده شده است.

ارتقای ایمنی بیمار به شرط پیشنهاد!
قدردانی از فعالان حوزه ایمنی بیمار بیمارستان فارابی

ارتقای ایمنی بیمار به شرط پیشنهاد!

به مناسبت روز جهانی ایمنی بیمار و در راستای کاهش احتمال خطا و ارتقا سطح ایمنی بیماران در بیمارستان فارابی، با حضور معاون درمان این مرکز، از کارکنان فعال در این حوزه قدردانی شد.

مراقبت های قبل و بعد از تزریق داخل چشم (اواستین)

مراقبت های قبل و بعد از تزریق داخل چشم (اواستین)

افزایش سن، دیابت، برخی بیماری های وابسته به ژن و دلایل مختلف دیگری می تواند یک فرد را دچار مشکلات شبکیه کند. شبکیه چشم نیز بافتی بسیار ظریف و حساس است که همین مسئله درمان بیماری های شبکیه را مشکل می کند. تزریق داخل چشم یا به اصطلاح رایج تزریق اواستین (Avastin) یکی از روش های درمانی است. اما آیا با تزریق فرایند درمان بیمار کامل می شود؟ پاسخ به این سوال منفی است. تزریق بخشی از کار درمان است و مراقبت های پس از درمان نیز نقش به سزایی در بهبود شرایط بینایی بیمار دارد. پس نیاز است تا بیماران و همراهان آن ها نکات مهم قبل و بعد از تزریق داخل چشم را آموخته و به درستی اجرا کنند. به همین دلیل و به همت واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمار بیمارستان فارابی که به تازگی در تمامی بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران راه اندازی شده، این فیلم برای بیماران عزیز آماده شده تا با اجرای دقیق مراقبت های قبل و بعد تزریق آشنا شوند.

تفکر نقادانه چگونه می تواند باعث بهبود ایمنی بیمار شود؟
به مناسبت روز جهانی ایمنی بیمار

تفکر نقادانه چگونه می تواند باعث بهبود ایمنی بیمار شود؟

مصرف اشتباه دارو جان بیماری را گرفت. سقوط از تخت بیمارستان باعث ایجاد شکستگی در دست مرد جوان شد. اشتباه کادر درمان، دوباره کار بیمار را به اتاق عمل کشاند. دیر رسیدن به اورژانس باعث نابینایی کودک 5 ساله شد. امروزه به واسطه گسترش رسانه ها به ویژه شبکه های اجتماعی، از این دست مواردی که گفته شد را زیاد می شنویم. بیمارانی که به دلیل یک اشتباه که گاهی نیز جبران ناپذیر است دچار مشکل می شوند. شاید به همین دلیل باشد که ایمنی بیمار تا این حد اهمیت پیدا می کند که روزی در تقویم (17 سپتامبر) را به نام روز جهانی ایمنی بیمار نامگذاری کنند. اما چرا ایمنی بیمار موضوع مهم این روزهای مراکز درمانی است؟ یا چگونه می توان ایمنی بیماران را بهبود بخشید؟ برای دانستن پاسخ این سوالات توصیه می کنیم این فیلم را که توسط دکتر محمدرضا مهرابی بهار، عضو هیئت علمی گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و مسئول ایمنی بیمار بیمارستان فارابی تهیه شده است را تماشا کنید.

روز جهانی ایمنی بیمار در بیمارستان فارابی چگونه گذشت؟

روز جهانی ایمنی بیمار در بیمارستان فارابی چگونه گذشت؟

به مناسبت روز جهانی ایمنی بیمار، مراسمی با حضور دکتر مهدی خداپرست زواره، رئیس، دکتر کاظم رهنما، مدیر، دکتر محمدرضا مهرابی بهار، مسئول ایمنی و جمعی از مسئولان بیمارستان فارابی در این مرکز برگزار شد. در مراسم علاوه بر قدردانی از رابطان ایمنی بیمار بخش ها، به بیماران و همراهان آنان نیز هدایایی اهدا شد.

دیابت یا قند خون چیست؟

دیابت یا قند خون چیست؟

دیابت (قند خون) نوعی بیماری متابولیک مزمن است که به علت تخریب سلول‌های بتای پانکراس که هورمون انسولین تولید می کنند به وجود می آید. هورمون انسولین تنظیم کننده قند خون است و همین مشکل باعث افزایش قند در بدن می شود. حال اگر چنین مشکلی برای ما ایجاد شود چه باید بکنیم؟ چگونه قند خون را کنترل کنیم؟ بهتر است این فیلم که با تلاش واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمار بیمارستان فارابی تهیه شده را تماشا کنید تا به پاسخ این سوال ها یا سوال های مشابه در زمینه دیابت برسید.

دکتر عزیز رسولی: کاری که در بیمارستان فارابی انجام می شود نه کم نظیر بلکه بی نظیر است
بازدید تجمیعی مدیر نظارت و اعتبار بخشی دانشگاه از بیمارستان فارابی

دکتر عزیز رسولی: کاری که در بیمارستان فارابی انجام می شود نه کم نظیر بلکه بی نظیر است

جلسه بازدید تجمیعی از بیمارستان فارابی با حضور مدیر و کارشناسان نظارت و اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران به منظور بررسی مشکلات و موارد نیازمند اصلاح در این بیمارستان برگزار شد. رئیس بیمارستان فارابی نیز با اشاره به مشکلات و موانع موجود در مسیر کسب موفقیت در اعتباربخشی خواستار همکاری و حمایت بیشتر مسئولان دانشگاه برای رفع این موانع شد.

تنظیمات پس زمینه
Close menu