به مناسبت هفته سلامت روان
پادکست: استرس یا فشار روانی چیست؟ (قسمت دوم)
انسان ها برای داشتن یک زندگی طبیعی و سالم به کمی فشار روانی نیازمند هستند. برانگیختگی هیجانی ملایم، آدمی را در اجرای کاری که بر عهده دارد، هشیار نگه می دارد. در صورتی که اگر برای مدت های مدید زندگی یکنواخت پیش برود، افراد احساس کسالت می کنند و در پی فعالیت های هیجان انگیز می روند. به نظر می رسد برای این که دستگاه عصبی درست کار کند، لازم است کمی تحریک شود. اما در عین حال فشار روانی شدید یا طولانی آسیب جسمانی و روانی به بار می آورد. در قسمت دوم این پادکست که به مناسبت هفته سلامت روان تهیه شده، فاطمه پسندیده نیا، کارشناس روانشناسی بیمارستان فارابی درباره راهکارهای کاهش استرس و فشار روانی توضیح می دهد.
به مناسبت هفته سلامت روان
پادکست: استرس یا فشار روانی چیست؟ (قسمت اول)
انسان ها برای داشتن یک زندگی طبیعی و سالم به کمی فشار روانی نیازمند هستند. برانگیختگی هیجانی ملایم، آدمی را در اجرای کاری که بر عهده دارد، هشیار نگه می دارد. در صورتی که اگر برای مدت های مدید زندگی یکنواخت پیش برود، افراد احساس کسالت می کنند و در پی فعالیت های هیجان انگیز می روند. به نظر می رسد برای این که دستگاه عصبی درست کار کند، لازم است کمی تحریک شود. اما در عین حال فشار روانی شدید یا طولانی آسیب جسمانی و روانی به بار می آورد. در قسمت اول این پادکست که به مناسبت هفته سلامت روان تهیه شده، فاطمه پسندیده نیا، کارشناس روانشناسی بیمارستان فارابی درباره استرس و علائم آن توضیح می دهد.
کلاس آموزشی جوانی جمعیت و سلامت باروری در بیمارستان فارابی برگزار شد
پادکست: آشنایی با آزمایش های درمان ناباروری و سلامت جنین
شایسته کدخدایی، کارشناس ارشد جنین شناسی و سخنران کلاس آموزشی جوانی جمعیت و سلامت باروری بیمارستان فارابی در این پادکست انواع آزمایش های مرتبط با درمان ناباروری و سلامت جنین را مطرح می کند.
کلاس آموزشی جوانی جمعیت و سلامت باروری در بیمارستان فارابی برگزار شد
پادکست: ضرورت درمان به موقع ناباروری در زوج های جوان
کادر درمان توجه کنند
پادکست: اقدامات پیشگیری از مواجهات شغلی با وسایل تیز و برنده در جراحی های چشم
برای هر شخصی که به عنوان دانشجوی پزشکی وارد مراکز درمانی می شود احتمال اینکه با ویروس ها مواجهه شغلی پیدا کند (مانند نیدل استیک)، وجود دارد. یکی از مهمترین مسائل در زمان بروز این موارد، گزارش دهی است. زیرا گزارش به موقع می تواند احتمال پیشگیری و به دنبال آن درمان فرد آلوده شده را افزایش دهد. دکتر آذر حدادی، استاد بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران در برنامه کنفرانس هفتگی بیمارستان فارابی با همکاری واحد کنترل عفونت این مرکز، نکات مهمی را در این زمینه مطرح کرد.
تاریخچه بیمارستان فارابی از زبان پروفسور محمدصادق پیروز
آغاز بی پایان / بخش سوم
شاید گذر خیلی از مردم کشور ما به بیمارستان فارابی افتاده باشد. ساختمانی دو طبقه که همیشه مملو از بیمارانی است که برای مشکلات مختلف چشمی به آنجا مراجعه می کنند. اما بسیاری از این بیماران نمی دانند آنچه که از بیمارستان فارابی امروز می بینیم با گذشته تفاوت های زیادی دارد. اگر اهل سفر در تاریخ پزشکی هستید این بار با ما همراه باشید تا تاریخچه بیمارستان فارابی را از زبان پیشکسوتان این بیمارستان برای شما بازگو کنیم. در بخش سوم این مصاحبه دکتر محمدصادق پیروز، استاد پیشکسوت گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان فارابی درباره تلاش های دکتر عباس شیبانی و تاثیر وی در تاسیس ساختمان جدید و توسعه این بیمارستان صحبت می کند.
تاریخچه بیمارستان فارابی از زبان پروفسور محمدصادق پیروز
آغاز بی پایان / بخش دوم
شاید گذر خیلی از مردم کشور ما به بیمارستان فارابی افتاده باشد. ساختمانی دو طبقه که همیشه مملو از بیمارانی است که برای مشکلات مختلف چشمی به آنجا مراجعه می کنند. اما بسیاری از این بیماران نمی دانند آنچه که از بیمارستان فارابی امروز می بینیم با گذشته تفاوت های زیادی دارد. اگر اهل سفر در تاریخ پزشکی هستید این بار با ما همراه باشید تا تاریخچه بیمارستان فارابی را از زبان پیشکسوتان این بیمارستان برای شما بازگو کنیم. در بخش دوم این مصاحبه دکتر محمدصادق پیروز، استاد پیشکسوت گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان فارابی درباره نحوه توسعه این بیمارستان تا پیش از سال 1359 و دوران تصدی مدیر گروهی خود تا سال 1367، صحبت می کند.
تاریخچه بیمارستان فارابی از زبان پروفسور محمدصادق پیروز
آغاز بی پایان / بخش اول
شاید گذر خیلی از مردم کشور ما به بیمارستان فارابی افتاده باشد. ساختمانی دو طبقه که همیشه مملو از بیمارانی است که برای مشکلات مختلف چشمی به آنجا مراجعه می کنند. اما بسیاری از این بیماران نمی دانند آنچه که از بیمارستان فارابی امروز می بینیم با گذشته تفاوت های زیادی دارد. اگر اهل سفر در تاریخ پزشکی هستید این بار با ما همراه باشید تا تاریخچه بیمارستان فارابی را از زبان پیشکسوتان این بیمارستان برای شما بازگو کنیم. در بخش اول این تاریخچه که با عنوان «آغاز بی پایان» خدمت شما ارائه می شود، پروفسور محمد صادق پیروز، استاد پیشکسوت گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران وبیمارستان فارابی که یکی از اولین شاگردان پروفسور محمدقلی شمس، بنیانگذار بیمارستان فارابی بوده، از خاطرات خود و روزهای آغازین این بیمارستان می گوید.