• تاریخ انتشار : 1402/03/21 - 14:08

دکتر محمدطاهر رجبی به ریاست بخش اربیت و مجرای اشکی بیمارستان فارابی منصوب شد

رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در حکمی، دکتر محمدطاهر رجبی، عضو هیئت علمی گروه چشم پزشکی بیمارستان فارابی را به عنوان رئیس بخش اربیت و مجرای اشکی این بیمارستان منصوب کرد.

دکتر محمدطاهر رجبی به ریاست بخش اربیت و مجرای اشکی بیمارستان فارابی منصوب شد محمد طاهر رجبی,
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان، در این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر محمد طاهر رجبی
استاد محترم گروه چشم  بیمارستان فارابی

با سلام و احترام
بخشهای آموزشی بدون تردید درآموزش بالینی در مقاطع مختلف تحصیلی در دانشگاه  نقش اساسی و محوری ایفاء می نمایند. علاوه بر این، به عنوان یکی از ارکان اصلی بیمارستان در ارائه خدمات درمانی محسوب می شوند. با توجه به موارد پیش گفت و با عنایت به تجربه، علاقه و توانمندی های حضرتعالی و پیشنهاد رئیس محترم بیمارستان، به موجب این حکم به عنوان رئیس بخش اربیت و مجرای اشکی به مدت دوسال منصوب می‌شوید.
انتظار میرود با درنظر گرفتن دستورالعمل های ابلاغی ؛ با در نظر گرفتن جوانب آموزشی و پژوهشی و درمانی در حیطه تخصصی خود و مقتضیات بیمارستان، وظایف خود را به نحو احسن با جلب مشارکت حداکثری اعضاء هیات علمی و در جهت تحکیم مبانی اخلاقی و رفتار حرفه ای انجام فرمائید. سلامت و توفیق روزافزون جنابعالی را از درگاه ایزد منان خواستارم.

رئیس دانشکده پزشکی

• گروه خبری : اخبار انتصاب و ارتقا