آغاز دور ششم ارزیابی اعتباربخشی بیمارستان فارابی
دکتر قاسم فخرایی: فرایند اعتباربخشی پلی برای ارتقای فارابی خواهد بود
در جلسه افتتاحیه دور ششم ارزیابی اعتباربخشی بیمارستان فارابی،دکتر قاسم فخرایی، رئیس این بیمارستان با تاکید بر نگاه ارزشی و کاربردی به اعتباربخشی، آن را بستری برای ارتقای مستمر خدمات این مرکز دانست. مشاور اجرایی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز بیمارستان فارابی را دارای ظرفیت تبدیل شدن به قطب مرجع چشم پزشکی در سطح منطقه ارزیابی کرد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ مراسم آغاز دور ششم ارزیابی اعتباربخشی بیمارستان فارابی با حضور دکتر قاسم فخرایی، رئیس بیمارستان، دکتر محمدجواد محسنی، مشاور اجرایی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر سید حمید پایمرد، ارزیاب ارشد گروه ارزیابان وزارت بهداشت و معاونان و مدیران بیمارستان فارابی برگزار شد.
دکتر قاسم فخرایی در این جلسه با اشاره به اهمیت اعتباربخشی در نظام سلامت و بیمارستانها، اظهار داشت: «نگاه ما به اعتباربخشی به عنوان یک ارزش کاربردی است و معتقدیم نکاتی که از ارزیابان میآموزیم، پلی برای ارتقای هرچه بیشتر بیمارستان فارابی خواهد بود.»
وی افزود: «ما از نواقص احتمالی موجود آگاه هستیم و تمام تلاش خود را برای رفع و بهبود آنها و در نهایت ارتقای سطح کیفی خدمات خود به کار خواهیم بست.»
رئیس بیمارستان فارابی به تاریخچه این بیمارستان نیز اشاره ای کرد و گزارشی از وضعیت بخشها، اتاقهای عمل، تعداد زیاد مراجعان به اورژانس و درمانگاههای تخصصی و اهداف کلان بیمارستان در زمینههای تربیت متخصصان، درمان، آموزش و پژوهش ارائه کرد. دکتر فخرایی همچنین بر حرکت این مرکز در لبه دانش و تراز مثبت مالی بیمارستان فارابی نیز به عنوان نکات کلیدی در سیاست گذاری های این مرکز تاکید کرد.
در ادامه دکتر محمدجواد محسنی، مشاور اجرایی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، با بیان جایگاه بیمارستان فارابی در این دانشگاه، گفت: «با توجه به چشماندازها و هدفگذاریهای صورت گرفته در بیمارستان فارابی، به زودی شاهد تبدیل این مرکز به قطب مرجع خواهیم بود. خوشبختانه این مرکز از توانایی بالقوهای برای تبدیل شدن به قطب مرجع چشم پزشکی در سطح منطقه برخوردار است.»
وی ضمن تاکید بر موفقیت بیمارستان فارابی در اعتباربخشی آموزشی بیمارستان های آموزشی کشور اظهار داشت: «رسالت اصلی بیمارستان فارابی آموزش است و موفقیت این مرکز در کسب تایید کامل اعتباربخشی آموزشی گواه این مدعاست. زیرا قد و قامت بیمارستان فارابی در زمینه آموزش چشم پزشکی با بسیاری از مراکز قابل مقایسه نیست. این امر با توجه به سابقه درخشان این مرکز در جذب برترین رتبههای آزمون دستیاری و شکلگیری بدنه هیئت علمی توانمند، چندان دور از انتظار نبوده است.»
وی با اشاره به درهم تنیدگی فرایندهای آموزشی و درمانی در بیمارستانهای آموزشی و چالشهای پیش روی مدیران این مراکز، خواستار تمهیداتی از سوی وزارت بهداشت برای افزایش انگیزه کادر درمان و اعضای هیئت علمی در فرایند اعتباربخشی درمانی شد. دکتر محسنی همچنین با اشاره به رضایتمندی بیماران از خدمات بیمارستان فارابی تصریح کرد: «نظم موجود در درمانگاهها و بخشها با وجود تعداد زیاد بیماران و مراجعان، ناشی از اعتماد مردم به این مرکز است»
مشاور اجرایی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران بر اهمیت حمایت از تحقیقات و تهیه تجهیزات پزشکی بهروز برای بیمارستان فارابی نیز تاکید کرد و خواهان حمایت وزارت بهداشت در این زمینه شد.
در پایان دکتر پایمرد، ارزیاب ارشد گروه ارزیابان، با بیان اینکه «ارزیابی اعتباربخشی بیمارستان ها صرفاً خروجی نمرات دریافتی نیست، بلکه گردش اطلاعات و تجربیات است»، اظهار داشت: «ما با برند فارابی به خوبی آشنا هستیم و میدانیم این جایگاه به دلیل تجربیات و مرجعیت علمی این بیمارستان حاصل شده است. تمام تلاش ما نیز کمک به پیشرفت این بیمارستان است»
وی تصریح کرد: «نگاه تیم اعتباربخشی یک نگاه 360 درجه و سیستمی است که از اولویتهای برنامه استراتژیک وزارت بهداشت و اداره اعتباربخشی محسوب میشود و هدف آن ایجاد یک سیستم مدون برای تصمیمگیری است. ما میخواهیم مقید به استانداردهای تعریف شده باشیم و تلاش ما تطبیق واقعیتهای موجود در بیمارستانها با استانداردها و رعایت عدالت در نگاه ارزیابی است.»
فرایند ارزیابی اعتباربخشی بیمارستان فارابی از چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404 آغاز و به مدت دو روز ادامه خواهد داشت.
ارسال نظر